Byłam pełna obaw posyłając moje dziecko do przedszkola. Synek jest grzeczny i nieśmiały. Już na początku Pani Dyrektor podeszła do sprawy profesjonalnie przekonując mnie abym to właśnie TU posłała dziecko, że zajmą się nim, jego rozwojem fachowo ... i teraz po miesiącu wiem, że mówiła prawdę. Dziecko promienieje jak ma iść do przedszkola. Trafił do grupy cudownych i zawsze uśmiechniętych Pań Lidii i Ewy, które w tak krótkim czasie są już dla niego autorytetami. Bez końca opowiada o tym jakie Panie są miłe i jak pomagają dzieciom i jak z nimi się bawią. Poznał swoich pierwszych przedszkolnych przyjaciół, nauczył się już kilku piosenek, codziennie pyta kiedy będą rytmika i gimnastyka, o tym czego się nauczył i poprawia mnie jak proszę aby coś zrobił a Panie mówiły inaczej :) Jestem pod wrażeniem porządku, czystości, pysznego menu, ilości zajęć dodatkowych, form zabaw, teatrzyków, pięknego placu zabaw (dobrego zarządzania i organizowania czasu i przestrzeni przedszkolakom)... DZIĘKUJEMY jesteśmy bardzo zadowoleni a mama spokojna o synka.