Widok
ŚWIETNI - jak na biuro nieruchomości... :)
Dwa razy w życiu korzystałem z usług agencji nieruchomości. 9 lat temu - wynajmowałem mieszkanie (studiowałem), 4 lata temu kupiłem swoje pierwsze "M"... Teraz zmieniłem pracę, drugie dziecko... no i mieszkanie potrzebne większe. Miałem poczucie, że ...biura nieruchomości to naciągacze, by nie powiedzieć - złodzieje... po tych dwóch doświadczeniach. No i jak to mówią, do trzech razy sztuka. Trafiłem na Komandorską, do RE/MAX. Polecił mi ich kolega.
Spodziewałem się podobnych wrażeń, ale kolega już coś z nimi wynajmował, więc... Zaskoczenie. Firma ZUPEŁNIE INNA od reszty.... Miła obsługa, profesjonalizm... i SKUTECZNOŚĆ! Acha! No i nie płaciłem im ŻADNEJ PROWIZJI !!! Szybko zaproponowali mi dwa ich zdaniem - właściwe mieszkania. Drugie było MOIM ZDANIEM - właściwsze. Na Chyloni. Blisko SKM, ładne. No i jak na kryzys przystało - nie najdroższe. Powiem tak: Jeśli miałbym jeszcze raz korzystać z usług agencji nieruchomości - NA PEWNO BĘDZIE TO RE/MAX. Pozdrawiam wszystkich, Pracowników tej firmy - również! P.S. ..kawa była gratis! :)
Spodziewałem się podobnych wrażeń, ale kolega już coś z nimi wynajmował, więc... Zaskoczenie. Firma ZUPEŁNIE INNA od reszty.... Miła obsługa, profesjonalizm... i SKUTECZNOŚĆ! Acha! No i nie płaciłem im ŻADNEJ PROWIZJI !!! Szybko zaproponowali mi dwa ich zdaniem - właściwe mieszkania. Drugie było MOIM ZDANIEM - właściwsze. Na Chyloni. Blisko SKM, ładne. No i jak na kryzys przystało - nie najdroższe. Powiem tak: Jeśli miałbym jeszcze raz korzystać z usług agencji nieruchomości - NA PEWNO BĘDZIE TO RE/MAX. Pozdrawiam wszystkich, Pracowników tej firmy - również! P.S. ..kawa była gratis! :)
Moja ocena
obsługa: 6
oferta: 5
pomoc merytoryczna: 6
prowizje i opłaty: 4
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6