Widok

SZCZERZE ODRADZAM !

Dentystka posiada za małe doświadczenie,za to za dużą pewność siebie.Jest niekomunikatywna,niesympatyczna.Nie potrafi przyznać się do błędu,zniszczy np.ubranie (mokre, trwałe, białe odbarwienia od pryskających preparatów ) i wmawia że ktoś przyszedł w takiej odzieży.Leczenie wiąże się z dużym ryzykiem, jest źle ocenione przez następnych lekarzy.Na osiedlu gdzie pracuje ,spostrzegana jako osoba zarozumiała.
Moja ocena
obsługa: 1

jakość usług: 1

wyposażenie: 3

czas oczekiwania: 3

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

BARDZO CIESZYMY SIĘ ŻE PACJENTCE NIE UDAŁO SIĘ WYŁUDZIĆ KWOTY ZA LECZENIE CZYM SIĘ ZAJMUJE CHODZĄC PO INNYCH GABINETACH (CO SPRAWDZILIŚMY KONTAKTUJĄC SIĘ Z GABINETAMI STOMATOLOGICZNYMI NA PRZYMORZU)STOSUJE METODĘ NA SYMULOWANIU BÓLU ,GROZI PRAWNIKAMI, OBRAZA LEKARZA I ASYSTĘ, POSIADAMY BARDZO DUZE DOSWIADCZENIE KLINICZNE JAKO PRACOWNICY GDAŃSKIEJ AKADEMI MEDYCZNEJ I KU ROZPACZY TEJ PACJENTKI JESTEŚMY PEWNI POPRAWNOŚCI PRZEPROWADZONEGO LECZENIA CO JĄ BARDZO IRYTOWAŁO ŻE METODA NA ZASTRASZANIE NIE ZADZIAŁAŁA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
DRODZY PACJENCI TO JEST POTWORNE OSZCZERSTWO!!! ,TA KOBIETA ZOSTAWIŁA MNIE Z ROPNIEM POD DZIĄSŁEM ,BEZ PRZEPISANEGO ANTYBIOTYKU -KU ZDZIWIENIU MOICH KOLEŻANEK LEKAREK Z PRACY , Z WATA W ZEBIE,Z RTG ZROBIONYM DO POŁOWY ZEBA ,ZE STANEM ZAPALNYM ORGANIZMU ,W STANIE PODGORĄCZKOWYM, WYRATOWALI MNIE W DENTAURUSIE ,ZAGROZIŁA MOJEMU ZDROWIU I ZYCIU,LEKARZE W TEJ KLINICE SIE PRZERAZILI TA WATA W ZEBIE I ROPA WYPLYWAJACA I METODAMI LECZENIA ,POZA TA KOBIETA I DENTAURUSEM NIGDY NIE KORZYSTAŁAM Z ŻADNEGO DENTYSTY NA PRZYMORZU ,NIGDY NIGDZIE NIE WYŁUDZAŁAM ŻADNYCH PIENIEDZY ,GDYBY NIE FATALNY STAN MOJEGO ORGANIZMU NIE PRZYSZŁABYM Z REKLAM.TAKIE KONFABULACJE TEJ DENTYSTKI I OPISYWANYCH ODPOWIEDNIO JUZ W OPINIACH PRACOWNIKOW ŚWIADCZA O BRAKU JAKIEJKOLWIEK ETYKI,STOSOWANIU NAJPODLEJSZYCH ŚRODKÓW,MOZNA PRZYPUSZCZAC ZE PIĘKNE OPINIE TEZ SAMA SOBIE WYSTAWIAJA,NA CO TEŻ DAŁAM SIE NABRAĆ .PROSZĘ ZASTANÓWCIE SIĘ NAD TYM GABINETEM ,JEST WIELE INNYCH ....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
potwierdzam, wyjątkowo bezczelna i chamska dentystka !!!!!!!!!!1
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

pacjent

złosliwosc nie zna granic i pisze je ta sama osoba z zazdrości i z nudów, ale coż tacy są ludzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry