Widok

SZKOLNE KOTERIE

SZKOŁA OPARTA NA KOTERIACH
sposób pracy w szkole przypomina czasy gierkowskie, rodzic ze strony internetowej nie dowie się niczego prócz nakazów i obowiązków. Informacje zawarte na stronie szkoły sa ogólnymi banialukami , które nic nie mówią , brak szczegołowego plany zajęć dodatkowych .Nauczyciele przychodzą do pracy odwalać pańszczyznę , nie angażują dzieci w integrację środowiska , W TEJ SZKOLE WSZYSTKO JEST PROBLEMEM.
Moja ocena
poziom nauczania: 2

zajęcia dodatkowe: 1

wyposażenie: 2

bezpieczeństwo: 1

ocena ogólna: 2

1.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6
TAK JASNE, JA CHODZIŁEM DO TEJ SZKOŁY PRZEZ 6 LET OD 2004-2010 I POWIEM ŻE SZKOŁA NIE JEST TAKA ZŁA
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pani Mama wygłaszające swoje opinie o szkole boi się nawet podać swoje imię i nazwisko, oj nieładnie, tchórzliwa ta Mama. A może po prostu pisze "banialuki" i boi się je firmować...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
mamo "od koterii", po prostu zmień szkołę i przestań "robić" we własne gniazdo!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
I słusznie, bo szkoła wcale nie jest taka zła. Ma swoje plusy i minusy. Więcej jednak tych drugich. Zajęć dodatkowych multum. Jest w czym wybierać : chór, zespół wokalno-taneczny, kółko informatyczne, plastyczne, angielsko-plastyczne, przyrodnicze, turystyczne, zajęcia sportowe, grupa profilaktyczna "Iskierki" i jeszcze coś by się znalazło...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
A który nauczyciel "odwala tam pańszczyznę"? Do każdego można podejść w każdej chwili, pokój nauczycielski otwarty dla uczniów i rodziców, w świetlicy zawsze pogadasz o dzieciach i swoich problemach, w sekretariacie cudowna pani Hania-do rany przyłóż, w bibliotece książkę pożyczy każdy (nawet rodzic coś znajdzie dla siebie) i pogadać o wszystkim może, raz w miesiącu szkoła otwarta dla wszystkich rodziców podczas spotkań klasowych i dyżurów wszystkich nauczycieli.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moja córka właśnie tam chodzi do szkoły ta szkoła jest straszna policja była niedawno bo szóste klasy pobiły innych uczniów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
No babcia, jak ty pamiętasz czasy gierkowskie, to musisz być z koterii komuchów, są strony, gdzie można rozmawiać o tych czasach i tam kierować takie opinie. Moje dziecko chodzi do tej szkoły i jest bardzo zadowolone.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry