Widok

SZUKAM SZAFY

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
DZIEWCZYNY POTRZEBUJE SZAFY DO POKOJU NAJLEPIEJ Z DRZWICZKAMI ROZSUWANYMI
TAKA TRZYDRZWIOWA
MOZE WIECIE GDZIE DOSTANE TANIO

bO JAK NIC NIE DOSTANę TO BEDZIEMY ROBIC SAMI

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki Anucha zaraz jade do pracy i zajade tam sobie

Anucha ja mówiłam dokładnie o tym samym sklepie, co Ty:)

Najwyraźniej :D Mam nadzieję, że tego sklepu nie zlikwidowali do tej pory i że Madza trafi tam :) Oferta tego sklepu zawsze podobała mi się :)

Fajnie że powiedziałaś Anucha o tym sklepie ja też tam z chęcią podjade

no i nie zdazyłam tam pojechac buuuu

cześć madziu :) i jak tam żyjesz do któej dziś w pracy ??

czesc zyje do 21 dzisiaj juz mi sie nie chce

Madziu, w takim razie jak wrócę do domu to znajdę rachunek i Ci konkretnie podam nazwę tego sklepu ;)

a dopiero zaczęłas ja jakoś musze wytrzymać do 18 i potem do fryzjera na wielka zmianę :)

ja zamwiam sobie szafe wnekowa (1m x1,5m) z drzwiami rozsuwanymi , z jednej strony lustro - wszystko na wymiar za 1700 zl

ja poszłam sprawdzic ile by mnie kosztowały płyty czyli to najdrozsze i wyszło 280 zł + prowadnice 50 zł + kółka jeszcze nie wiem ile i tasma do oklejenia to grosze

Robimy sami szafe 400 zł sie zamkniemy i wexmiemy na raty i nie odczujemy

jutro kupujemy materiał

Anucha a mogłabyś podać te namiary na ten sklep ja z chęcią podjade może coś znajde dla siebie :)

no jesli chodzi o meble z Aldi-meble to mogłabym podyskutowac ale najlepiej przekonajcie sie same :)
centrum top - schoping na wysokosci skm zaspa tyle ze po stronie wrzeszcza budynek jest w krztalcie litery " L " Aldi znajduje sie w dłuższej częsci (szara czesc budynku )vis a vis srodkowego wejscia . Wejscie zaraz obok wejscia do salonu BRW na samym koncu pomieszczenia.Zreszta jest powieszona reklama i nietrudno bedzie trafic:) Jesli cos kupicie proponuje dobrze obejrzec paczki na magazynie czy nie nosza sladow rozpakopwania badz uszkodzeń :)

ja sie Aniu zdecydowałam jednak robic bo głebokosci 50 zm i szerokosci 1,5 metra nie dostane raczej a tylko taka nam pasuje

ja mam stamtąd szafę - fakt, że może nie jest to jakaś super-mega jakość, ale szafa (jest z okleinowanej płytyt) stoi, działa, spełnia swoją funkcję, niebrzydko wygląda - jak na takie ceny, to jest naprawdę dobrze. a jak mi się "rozkraczy" za kilka lat to nie będzie szkoda wymienić na nową

Kupiłam http://bedziecieplo.pl/rodzaje-szaf-robionych-na-wymiar/ bardzo dobry zakup.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry