Widok

SZukam ,KOGOŚ kto MALUJE ARTYSTYCZNIE POKOJE NIE DROGO !!!

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
szukam do pokoju synka żeby ktoś namalował postacie z bajek w rozsądnej cenie dziękuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej :-) Jest dziewczyna z Gdańska, która robi takie rzeczy ma stronę www.fanaberia-art.pl
To moja znajoma (tzn, kilka lat temu się znałyścmy :-) ale wiem, ze ma super zmysł plastyczny i zawsze uwielbiała dzieci :-)

Mam nadzieje, ze pomogłam ;-)
http://www.suwaczki.com/tickers/3jgxskjobi0zib54.png
Hej moja sąsiadka zajmuje się tym zawodowo, jest po ASP kierunek malarstwo. Specjalizuje się w malowidłach ściennych dla dzieci, jeśli chcesz mogę się zapytać o ofertę dla Ciebie. Napisz mi tylko jaka byłaby powierzchnia do malowania co miałoby być namalowane oraz stan ściany
image
image

image
Dziękuje, pewnie zapytaj się bo jak się dowiadywałam prywatnie to ceny są dla mnie za drogie ,ale chce to zrobić bo to super wygląda a więc ściana jest jasnego koloru a metrów gdzieś ze da długość ściany to 2 m .Dziękuje i czekam na cenę mniej więcej a koncepcji jeszcze nie mam rozglądam się ,może coś doradzi..
A czy ściana jet gładka czy trzeba byłoby ją podrasowć tzn. czy jest cekolowana czy nie ma ubytków, pęknięć itp
image
image

image
raczej nie ma ale , wszystko by musiała ta Pani ocenić .
Ok powiedz jeszcze mi tylko gdzie mieszasz. Dam znać wieczorkiem o i jak :)
image
image

image
Mieszkam w Oliwie jak coś dziękuje za pomoc i chęci..
Z tego co się orientuję, to koszt jest około 90 zł za metr. To dobra cena? Czy można znaleźć taniej?
MOŻNA ZNALEŹĆ TANIEJ CZĘSTO ĆI CO DOPIERO ZACZYNAJĄ TO KASUJĄ NAWET 45ZL 50 ZA METR,ALE CIEŻKO ICH DOPAŚĆ ,KIEDYŚ MIAŁAM NAMIAR ALE CHYBA BABKA ZMIENIŁA NUMER I NIE MAM DLATEGO SZUKAM ..
Hej
Wstępne rozmawiałam z koleżanką i cena przede wszystkim zależy od tego co ma być namalowane czy mają to być pojedyncze postacie czy klatka z bajki jak poniżej na zdjęciach:)

Zastanów się proszę i wyślij mi maila z ewentualnym projektem to powiem Ci jak z wygląda sprawa z kosztami.

A tu ostatni projekt Danusi:)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
image
image

image
piękne te malowanko
Ale cudne!!!!
CHICIAŁA BYM COŚ TAKIEGO WŁASNIE Z KUBUŚIEM MOŻE INNE ZDJĘCIE BYM WYBRAŁA ALE DOKŁADNIE W TYM STYLU A ŚCIANA MA 3MERTY JEDNAK ..
podaj mi swojego maila ewelin90
image
image

image
ewelinka713@wp.pl jeszcze raz dziękuje..
Takie ściany są świetne.. ale należy uważać, by nie były zbyt męczące.. w końcu nasz bobas tam będzie spędzał dużo czasu a chyba same sie ze mną zgodzicie, że patrzenie na takie obrazki non stop jest dość męczące.. :)

Ja chyba wolałabym jednak kilka pojedynczych postaci rzuconych gdzieś na ściany i w bardziej jednorodnych kolorach. Macie może zdjęcia takich malowideł??
Żaden problem z namalowaniem pojedynczych postaci podałam tu jedynie przykładowe zdjęcia;)
image
image

image
Agusia ja też poproszę kontakt do tej pani.
g_wiazda1@wp.pl

Inne tematy z forum Oliwa

Harmonia Oliwska - opinie i oceny (45 odpowiedzi)

Nowe osiedle zlokalizowane będzie przy głównej osi komunikacyjnej Trójmiasta oraz blisko wyjazdu...

Antracyt (6 odpowiedzi)

Antracyt usytuowany będzie w pobliżu głównej arterii łączącej Gdańsk z Sopotem, a przede...

do góry