Widok
Saga "Zmierzch": Przed świtem - Część 1
Super film!!!!!!!!!!!!!!!!
Cała Saga Zmierzch to najlepszy film jaki kiedykolwiek oglądałam. Przeczytałam wszystkie cztery części Sagi Zmierzch i się w tej książce zakochałam!!!!!!!! Teraz idę do kina na Przed Świtem. Bardzo bym chciała żeby autorka tej powieści napisała kolejne części Sagi Zmierzch (mam nadzieję że będą równie dobre jak pozostałe).
Świetny
Film świetny, zakochałam się w nim po paru minutach trwania. Niestety, niektóre jego elementy nie są zgodne z fabułą książki, na której podstawie powstał film. Czasami tez odnosiłam wrażenie, że producenci mieli zbyt dużo czasu do wykorzystania- nie mieli jak go wykorzystać (wyczerpujaca fabuła).
Film wart jest obejrzenia. Polecam.
Film wart jest obejrzenia. Polecam.
opinia obiektywna
To kolejny odcinek sagi Zmierzch wiec osoby które nie ogladały wczesniejszych cześći nie zrozumieja o co chodzi. Pozatym film jest ewidentnie przeznaczony dla osób które po prostu zafascynowały sie tą historia, widziały wczesniejsze cześci i czytały ksiązkę. Nie ma co ukrywac,ze jest to film na miare oskara. I nie rozumiem po co komentarze, o beznadziejnej czy kiczowatej histori. Tak jak fani Terminatora czy Szklanych pułapek 1,2,3,4,5,6,7,...itd.. nie zrozumieją jak można się ekscytowac Sagą tak i my nie zrozumiemy ich. Byłam na maratonie, i mile zaskoczyło mnie to,że nie zawyżałam średniej:) rozpiętność wieku wahała sie miedzy 25 a 45rokiem życia:) ja traktuję ten film jako miłe oderwanie sie od rzeczywistości w której trudno jest teraz odszukac sie ludziom którzy będa dla siebie najważniejsi,w końcu każdy ma takie tęsknoty.. a że okraszone jest to miłą bajkowo wampirowo-wilkołakową historią to oglada sie to bardzo przyjemnie:)
witam
Polecam tę część sagi. Wydaje mi się że po części możemy się cieszyć iż ostatnia część została podzielona,ponieważ skupiona się w końcu bardziej na całej historii. Niektórzy pewnie dostrzegą pewne niedopatrzenia twórców ;) co może być lekkim minusikiem ale to lekkim ;)
Ponadto film zarówno wzrusza jak i rozśmiesza. Już nie mogę się doczekać ostatecznej rozgrywki :) Miłego oglądania
Polecam tę część sagi. Wydaje mi się że po części możemy się cieszyć iż ostatnia część została podzielona,ponieważ skupiona się w końcu bardziej na całej historii. Niektórzy pewnie dostrzegą pewne niedopatrzenia twórców ;) co może być lekkim minusikiem ale to lekkim ;)
Ponadto film zarówno wzrusza jak i rozśmiesza. Już nie mogę się doczekać ostatecznej rozgrywki :) Miłego oglądania