Widok

Saga "Zmierzch": Przed świtem - Część 1

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Saga "Zmierzch": Przed świtem - Część 1.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super film!!!!!!!!!!!!!!!!

Cała Saga Zmierzch to najlepszy film jaki kiedykolwiek oglądałam. Przeczytałam wszystkie cztery części Sagi Zmierzch i się w tej książce zakochałam!!!!!!!! Teraz idę do kina na Przed Świtem. Bardzo bym chciała żeby autorka tej powieści napisała kolejne części Sagi Zmierzch (mam nadzieję że będą równie dobre jak pozostałe).
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ola

Tak ciekwaych ksiazek jeszcze nie czytała!!! Cos niesamowitego! Nie chwalac sie przeczytala 4 ksiagi dwa razy i pewnie trzeci raz nastapi!!!! KsaizakI NIESAMOWITE!!!!!
Filmy oczywiscie obejrzałam i jestemj ciekawa Przed Switem.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8

Będe napewno

Będę na pewno na 100 % na pierwszym wyświetleniu czekałam na to już bardzo długo i wkońcu się doczekałam.... ZAJEFAJNE!!
Dominika ;]
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Maraton

Bylam , widzialam i polecam. naprawde warto.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

kocham to po prostu najlepszy film na jakim byłam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

KOCHAM!

KOCHAM TEN FILM! zdecydowanie najlepsza część. Początek był fajny chociaż lekko przynudzający.. ale od sceny gdy Jacob biegł jako wilk i inne wilki dołączyły - świetne! ! ! POLECAM !
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świetny

Film świetny, zakochałam się w nim po paru minutach trwania. Niestety, niektóre jego elementy nie są zgodne z fabułą książki, na której podstawie powstał film. Czasami tez odnosiłam wrażenie, że producenci mieli zbyt dużo czasu do wykorzystania- nie mieli jak go wykorzystać (wyczerpujaca fabuła).
Film wart jest obejrzenia. Polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten film byl poprostu wywalisty! Na ślubie i jak jacob płakał jak bella ,,umarła,, to też sie poryczalam. ale film byl wart obejrzenia. polecam gorąco :*

wow

wow to było super!!! ta część najlepsza!!! i ta scena gdy bella rodzi i umiera! warte obejrzenia... Idę jeszcze raz!!!...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

kocham ten film

Po prostu brak słów. Piękny ślub, super scena porodu ( popłakałam się jak głupia )
i ten atak sfory na dom Cullen'ów doskonały. Odliczam dni do drugiej części "Przed świtem". Jestem fanką. WARTOO !!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

od ilu to lat?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

I love !

Film brak mi słów ! Jednym słowem był świetny ! BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO POLECAM !!.
czekamy teraz na część !. :D :D
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

kit

Czekałam na ten film długo i powiem, że zły nie był. Oczekiwałam jednak czegoś więcej, jeśli ktoś czytał książkę to wie, że hit z tego filmu żaden. Mam nadzieje na lepszą część 2. Nie polecam!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie polecam

czytałam książkę i wiedziałam ze początek może byc nudnawy ale ze az tak.... szkoda kasy na kino.
Ostatnie 30 min ciekawe resztę mozna przespac.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

FILM SUPER :)

Polecam ale tylko miłosnikom sagi...czytałam książkę i jest o wiele lepsza, chociaż film zachwycił mnie również (tylko w ciut mniejszym stopniu niż książka).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

rozczarowanie

Film nudny, po przeczytaniu ksiązki można się mocno rozczarować
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Rozczarowanie

jak w temacie... :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

opinia obiektywna

To kolejny odcinek sagi Zmierzch wiec osoby które nie ogladały wczesniejszych cześći nie zrozumieja o co chodzi. Pozatym film jest ewidentnie przeznaczony dla osób które po prostu zafascynowały sie tą historia, widziały wczesniejsze cześci i czytały ksiązkę. Nie ma co ukrywac,ze jest to film na miare oskara. I nie rozumiem po co komentarze, o beznadziejnej czy kiczowatej histori. Tak jak fani Terminatora czy Szklanych pułapek 1,2,3,4,5,6,7,...itd.. nie zrozumieją jak można się ekscytowac Sagą tak i my nie zrozumiemy ich. Byłam na maratonie, i mile zaskoczyło mnie to,że nie zawyżałam średniej:) rozpiętność wieku wahała sie miedzy 25 a 45rokiem życia:) ja traktuję ten film jako miłe oderwanie sie od rzeczywistości w której trudno jest teraz odszukac sie ludziom którzy będa dla siebie najważniejsi,w końcu każdy ma takie tęsknoty.. a że okraszone jest to miłą bajkowo wampirowo-wilkołakową historią to oglada sie to bardzo przyjemnie:)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dokładnie tak samo uważam!!!!! I też już nie nastolatka :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fanka !

Kocham te filmy i książki o zmierzchu !
Na film dopiero idę , ale myślę że się nie zawiodę . ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

witam
Polecam tę część sagi. Wydaje mi się że po części możemy się cieszyć iż ostatnia część została podzielona,ponieważ skupiona się w końcu bardziej na całej historii. Niektórzy pewnie dostrzegą pewne niedopatrzenia twórców ;) co może być lekkim minusikiem ale to lekkim ;)
Ponadto film zarówno wzrusza jak i rozśmiesza. Już nie mogę się doczekać ostatecznej rozgrywki :) Miłego oglądania
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiepski film

No cóż dawno już nie byłam na tak kiepskim filmie. Film był przeraźliwie nudny. Brak jakiejkolwiek akcji. Zmarnowane pieniądze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

blee

ciągnie się jak flaki z olejem. Na pewno byłoby lepiej gdyby dwie ostatnie części zmieścili w jednej... Zobaczcie sobie pierwsze wymienione nazwisko w napisach końcowych: Billy Condon :-). Jest to świetne podsumowanie głównego wątku w tej części filmu, czyli niechcianej ciąży................
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

dobry:)

świetny szkoda tylko, że na drugą część trzeba tyle czekać
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

gniot szkoda kasy

szkoda kasy i czasu nie warto lepiej poczekać i obejrzeć w domu. nie różni się od seriali i tym co sobą reprezentują
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

10/10

Stwierdzam, że to jest najlepiej zekranizowana część Sagi. Miał obawy i po czytaniu opini nastawiłam się na nudy a tu miłe rozczarowanie naprawdę fantastyczny film. 10/10
monika ,,miłe rozczarowanie,,?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

ekstra

Film rewelacja!!!Jestem zachwycona, już nie mogę doczekac się drugiej części
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

trochę rozczarowana

A ja niestety muszę przyznać, że trochę się rozczarowałam tą częścią sagi. Uważam, że była najsłabsza. Spodziewałam się większych wrażeń.. ale i tak sądzę, że warto obejrzeć. Oczywiście na kolejną część też się wybiorę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

kurka

Durny film.Nie radze.To nie jest wcale straszne tylko śmieszne.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Film tragedia...Wieje tam nudą,zero akcji.....Generalnie jest to film dla nastolatków....Zdecydowanie nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

EXTRA!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry