Widok

Saga "Zmierzch": Przed świtem - Część 1

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Saga "Zmierzch": Przed świtem - Część 1.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Film tragedia...Wieje tam nudą,zero akcji.....Generalnie jest to film dla nastolatków....Zdecydowanie nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

kurka

Durny film.Nie radze.To nie jest wcale straszne tylko śmieszne.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

trochę rozczarowana

A ja niestety muszę przyznać, że trochę się rozczarowałam tą częścią sagi. Uważam, że była najsłabsza. Spodziewałam się większych wrażeń.. ale i tak sądzę, że warto obejrzeć. Oczywiście na kolejną część też się wybiorę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
monika ,,miłe rozczarowanie,,?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

ekstra

Film rewelacja!!!Jestem zachwycona, już nie mogę doczekac się drugiej części
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

10/10

Stwierdzam, że to jest najlepiej zekranizowana część Sagi. Miał obawy i po czytaniu opini nastawiłam się na nudy a tu miłe rozczarowanie naprawdę fantastyczny film. 10/10
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

gniot szkoda kasy

szkoda kasy i czasu nie warto lepiej poczekać i obejrzeć w domu. nie różni się od seriali i tym co sobą reprezentują
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

dobry:)

świetny szkoda tylko, że na drugą część trzeba tyle czekać
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

blee

ciągnie się jak flaki z olejem. Na pewno byłoby lepiej gdyby dwie ostatnie części zmieścili w jednej... Zobaczcie sobie pierwsze wymienione nazwisko w napisach końcowych: Billy Condon :-). Jest to świetne podsumowanie głównego wątku w tej części filmu, czyli niechcianej ciąży................
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Kiepski film

No cóż dawno już nie byłam na tak kiepskim filmie. Film był przeraźliwie nudny. Brak jakiejkolwiek akcji. Zmarnowane pieniądze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

witam
Polecam tę część sagi. Wydaje mi się że po części możemy się cieszyć iż ostatnia część została podzielona,ponieważ skupiona się w końcu bardziej na całej historii. Niektórzy pewnie dostrzegą pewne niedopatrzenia twórców ;) co może być lekkim minusikiem ale to lekkim ;)
Ponadto film zarówno wzrusza jak i rozśmiesza. Już nie mogę się doczekać ostatecznej rozgrywki :) Miłego oglądania
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fanka !

Kocham te filmy i książki o zmierzchu !
Na film dopiero idę , ale myślę że się nie zawiodę . ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dokładnie tak samo uważam!!!!! I też już nie nastolatka :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

opinia obiektywna

To kolejny odcinek sagi Zmierzch wiec osoby które nie ogladały wczesniejszych cześći nie zrozumieja o co chodzi. Pozatym film jest ewidentnie przeznaczony dla osób które po prostu zafascynowały sie tą historia, widziały wczesniejsze cześci i czytały ksiązkę. Nie ma co ukrywac,ze jest to film na miare oskara. I nie rozumiem po co komentarze, o beznadziejnej czy kiczowatej histori. Tak jak fani Terminatora czy Szklanych pułapek 1,2,3,4,5,6,7,...itd.. nie zrozumieją jak można się ekscytowac Sagą tak i my nie zrozumiemy ich. Byłam na maratonie, i mile zaskoczyło mnie to,że nie zawyżałam średniej:) rozpiętność wieku wahała sie miedzy 25 a 45rokiem życia:) ja traktuję ten film jako miłe oderwanie sie od rzeczywistości w której trudno jest teraz odszukac sie ludziom którzy będa dla siebie najważniejsi,w końcu każdy ma takie tęsknoty.. a że okraszone jest to miłą bajkowo wampirowo-wilkołakową historią to oglada sie to bardzo przyjemnie:)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rozczarowanie

jak w temacie... :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

rozczarowanie

Film nudny, po przeczytaniu ksiązki można się mocno rozczarować
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

FILM SUPER :)

Polecam ale tylko miłosnikom sagi...czytałam książkę i jest o wiele lepsza, chociaż film zachwycił mnie również (tylko w ciut mniejszym stopniu niż książka).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie polecam

czytałam książkę i wiedziałam ze początek może byc nudnawy ale ze az tak.... szkoda kasy na kino.
Ostatnie 30 min ciekawe resztę mozna przespac.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

kit

Czekałam na ten film długo i powiem, że zły nie był. Oczekiwałam jednak czegoś więcej, jeśli ktoś czytał książkę to wie, że hit z tego filmu żaden. Mam nadzieje na lepszą część 2. Nie polecam!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry