Widok
Sala Opus w Wejherowie!!!
Mam pytanie do dziewczyn które miały lub będą miały wesele w tej sali. Otóż czy możecie mi powiedzieć jak wygląda tam wystrój sali? czy mają tam jakieś kolory obrusów,tiuli (jak tak to jakie barwy) czy trzema samemu inwestować w zakup tiuli. ściany mają kolor kremowy i zastanawiam się jak by udekorować tą sale a nie mam możliwości tam jechać bo siedzę teraz za granicą :( proszę o podpowiedzi :)
Ja to słyszałam że zamawiają catering i odgrzewają jedzenie i maja swoich paru ludzi do pomocy?!!!
Proszę o wypowiedzi jak to jest naprawdę? i czy jedzenie jest dobre i czy jest dużo że goście się najedzą a nie wyjdą głodni?i jak z jakością jedzenia czy najtańszym kosztem czy nie? czy kawa na przykład jest do picia bo byłam na takim weselu gdzie nie dało się jej pić :)!
Proszę o wypowiedzi jak to jest naprawdę? i czy jedzenie jest dobre i czy jest dużo że goście się najedzą a nie wyjdą głodni?i jak z jakością jedzenia czy najtańszym kosztem czy nie? czy kawa na przykład jest do picia bo byłam na takim weselu gdzie nie dało się jej pić :)!
cóz tez miała wesele na tej sali i trosze mie dziwi opinia pani kasi i madzi wydaje mi się ze to jedna osoba :)
pokój dla pary młodej jest gratis i sprzątanie wliczone jest w cenę więc dziwie się takiej opini a firmę miała również wynajęta tą co współpracuje z sala i wykonali dokładnei to co ustaliliśmy sala naprawdę wyglądałą pięknie
opinia mioch gości napewno jets taka sama jedzenie było przepyszne sala piękna a właściciele bardzo pomagają
wydaje mi się że wczesneijsze opinie musiała napisac osoba nie będąca na tej sali albo pani lubiąca sobie ulżyć w necie gdyz jest anonimowa nie ejst to uczciwe
SALA OPUS NAPRAWE JEST FAJNA I MA PIĘKNY OGRÓD
pokój dla pary młodej jest gratis i sprzątanie wliczone jest w cenę więc dziwie się takiej opini a firmę miała również wynajęta tą co współpracuje z sala i wykonali dokładnei to co ustaliliśmy sala naprawdę wyglądałą pięknie
opinia mioch gości napewno jets taka sama jedzenie było przepyszne sala piękna a właściciele bardzo pomagają
wydaje mi się że wczesneijsze opinie musiała napisac osoba nie będąca na tej sali albo pani lubiąca sobie ulżyć w necie gdyz jest anonimowa nie ejst to uczciwe
SALA OPUS NAPRAWE JEST FAJNA I MA PIĘKNY OGRÓD
też czytając opinie odniosłam wrażenie że to ta sama osoba tez miałam na tej sali wesele i byłam bardzo zadowolona dziwia mnie opinie tej pani gdyz pokój dla pary młodej miała gratis a co do ceny to przeciez znała ja pni od poczatku dlaczego jesli cena była za wysoka wybrała pani ta sale trzeba było wybrac remizę było by taniej za sale ale wszystkie inne rzeczy jak obrusy naczynia i właśnei środki czytości musiala by pani osobno kupować
ja na sali opus nie musiałąm martwic sie o nic wszystko zapewniali właściciele wraz z kucharką i firma dekoratorską i byłam bardzo zadowolona
ja na sali opus nie musiałąm martwic sie o nic wszystko zapewniali właściciele wraz z kucharką i firma dekoratorską i byłam bardzo zadowolona
witam, miałam wesele na sali OPUS we wrześniu tego roku i jestem zadowolona. Mają rewelacyjną kucharkę z Gdańska p. Krawczykową, która gotuje na bankiety u Wałęsy. Z tego co wiem wcześniej trzeba bylo załatwiać sobie samemu kucharkę. Nie interesowały mnie opłaty za prąd, wodę, czy sprzątanie sali, bo bylo to wliczone w koszty. Do tego pokój dla nowożeńców Gratis. Rozsądne ceny za niezły standard. Parking zamkniety no i wyjście na ogród otoczony lasem - mnie między innymi to przekonało właśnie do tej sali.
Zresztą sami sprawdzcie :)
Zresztą sami sprawdzcie :)
ja płaciłam 1000,00 ale wszytsko zalezy co wybierzesz ja miałam materiały pod sufitem łuk z balonów przy wejściu dekoracja stołu z materiałem serwetki świeczki kompozycje kwiatowe z zywych kwiatków i oczywiście swoje krzesłą i za nami tez miałą dekoracje notroszkę tego było ale co najważniejsze końcowy efekt był fajny :)
witam ja miałam wesele 31lipca na tej sali i jestę bardzo zadowolona, musisz umówić się z tą panią i wspólnie ustalicie menu. ona ma swoje przygotowane i wykreślacie co chcesz a czego nie. ciasta i torty również ta pani robi a możesz wziąść od kogoś innego albo mama czy ciocia może ci upiec ;) mi moja mama połowe piekła. mi na 90os wyszło 122zł od osoby w tym już wliczone poprawiny i obsługa na nich. połowe kasy wpłacasz tydzień przed a resztę w noc wesela
owoce kupujesz sama ale nie ma co dużo kupować bo i tak sporo zostraje :) ryb nie miałam bo nie chciałam ale robi cudowne węgorze takie stojące napoje również sama kupujesz i rozlewasz oni rozlewają tylko na wejście aby jak ludzie przyjdą aby nikt nie musiał biegać i się denerwować :) a menu miałam dość bogate w sumie prócz ryb miam wszystko co miała ta pani :)