Widok

Sala Opus w Wejherowie!!!

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie do dziewczyn które miały lub będą miały wesele w tej sali. Otóż czy możecie mi powiedzieć jak wygląda tam wystrój sali? czy mają tam jakieś kolory obrusów,tiuli (jak tak to jakie barwy) czy trzema samemu inwestować w zakup tiuli. ściany mają kolor kremowy i zastanawiam się jak by udekorować tą sale a nie mam możliwości tam jechać bo siedzę teraz za granicą :( proszę o podpowiedzi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt mi nie podpowie? :(
sala nie ma żadnych materiałów ale współpracują z firmą dekoratorską widziałam ich dwie dekoracje na tej sali i naprawde robia wrażenie
pozdrawiam
polecam sale weselna gracja
w żelistrzewie..
miesci gosci na 130 osob..
profesjonalna obsluga i kucharze...
cena od osoby 150zl. z poprawinami
Ja to słyszałam że zamawiają catering i odgrzewają jedzenie i maja swoich paru ludzi do pomocy?!!!

Proszę o wypowiedzi jak to jest naprawdę? i czy jedzenie jest dobre i czy jest dużo że goście się najedzą a nie wyjdą głodni?i jak z jakością jedzenia czy najtańszym kosztem czy nie? czy kawa na przykład jest do picia bo byłam na takim weselu gdzie nie dało się jej pić :)!
ale pytasz o sale opus czy tą grację z żelistrzewa?
Opus
jak pisałam w iinym wątku to oni jeszcze nie mają własnej kucharki dopiero od przyszłego roku będą mieli swoją :) na ten rok każdy bierze swoją :]
również polecam salę gracje w żelistzrewie,niedawno sie tam bawiłem na weselu,było bajecznie,obsługa fajna jedzonko bardzo pyszne i mnóstwo tego,bardzo fajny wystrój,ogólnie na 5+zabawa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Andrzejki w "Gracji"
Żelistrzewo ul. Stolarska 20
informacje pod nr. 790030914
ZAPRASZAMY do wspólnej zabawy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinia została zablokowana przez moderatora
cóz tez miała wesele na tej sali i trosze mie dziwi opinia pani kasi i madzi wydaje mi się ze to jedna osoba :)
pokój dla pary młodej jest gratis i sprzątanie wliczone jest w cenę więc dziwie się takiej opini a firmę miała również wynajęta tą co współpracuje z sala i wykonali dokładnei to co ustaliliśmy sala naprawdę wyglądałą pięknie
opinia mioch gości napewno jets taka sama jedzenie było przepyszne sala piękna a właściciele bardzo pomagają
wydaje mi się że wczesneijsze opinie musiała napisac osoba nie będąca na tej sali albo pani lubiąca sobie ulżyć w necie gdyz jest anonimowa nie ejst to uczciwe

SALA OPUS NAPRAWE JEST FAJNA I MA PIĘKNY OGRÓD
też czytając opinie odniosłam wrażenie że to ta sama osoba tez miałam na tej sali wesele i byłam bardzo zadowolona dziwia mnie opinie tej pani gdyz pokój dla pary młodej miała gratis a co do ceny to przeciez znała ja pni od poczatku dlaczego jesli cena była za wysoka wybrała pani ta sale trzeba było wybrac remizę było by taniej za sale ale wszystkie inne rzeczy jak obrusy naczynia i właśnei środki czytości musiala by pani osobno kupować
ja na sali opus nie musiałąm martwic sie o nic wszystko zapewniali właściciele wraz z kucharką i firma dekoratorską i byłam bardzo zadowolona
sala opus zapewnia kucharkę bardzo dobrą oraz firmę dekoratorską pokój dla pary młodej jest gratis równiez nie martwisz sie o sprzadanie i opłaty za prąd i inne rzeczy
serdecznie polecam
witam, miałam wesele na sali OPUS we wrześniu tego roku i jestem zadowolona. Mają rewelacyjną kucharkę z Gdańska p. Krawczykową, która gotuje na bankiety u Wałęsy. Z tego co wiem wcześniej trzeba bylo załatwiać sobie samemu kucharkę. Nie interesowały mnie opłaty za prąd, wodę, czy sprzątanie sali, bo bylo to wliczone w koszty. Do tego pokój dla nowożeńców Gratis. Rozsądne ceny za niezły standard. Parking zamkniety no i wyjście na ogród otoczony lasem - mnie między innymi to przekonało właśnie do tej sali.
Zresztą sami sprawdzcie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a mogłabyś mi powiedzieć czy ci państwo mają tam jakieś materiały do ozdobienia sali?(jeśli tak jaki kolor) czy wynajmowałaś jakąś firmę do dekoracji??
sala nie dekoruje ale współpracuje z firmą i kolory można wybrac takie jak się samemu zdecyduje :)
a jakie sa to koszta jeśli możesz powiedziec ?
ja płaciłam 1000,00 ale wszytsko zalezy co wybierzesz ja miałam materiały pod sufitem łuk z balonów przy wejściu dekoracja stołu z materiałem serwetki świeczki kompozycje kwiatowe z zywych kwiatków i oczywiście swoje krzesłą i za nami tez miałą dekoracje notroszkę tego było ale co najważniejsze końcowy efekt był fajny :)
przepraszam troszke mi to nie wyszło dam mniejsze :)

image
tak teraz lepiej jeszczce raz przepraszam za te poprzednie giganty :)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam! Szczególnie polecam salę Opus z obsługą kucharską. Miałam wesele i jestem bardzo zadowolona. Jedzenie wyśmienite jak i obsługa kelnerska. Kucharka bardzo sympatyczna i ugodowa! Sala czysta jak i sanitariaty. GORĄCO POLECAM INNYM!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam pytanie co do kucharki oraz obsługi na weselu w sali opus. ostatnio słyszałam mało pochlebne opinie a w przyszłym roku mam tam wesele wiec się trochę obawiam. pomóżcie proszę :)
witam ja miałam wesele 31lipca na tej sali i jestę bardzo zadowolona, musisz umówić się z tą panią i wspólnie ustalicie menu. ona ma swoje przygotowane i wykreślacie co chcesz a czego nie. ciasta i torty również ta pani robi a możesz wziąść od kogoś innego albo mama czy ciocia może ci upiec ;) mi moja mama połowe piekła. mi na 90os wyszło 122zł od osoby w tym już wliczone poprawiny i obsługa na nich. połowe kasy wpłacasz tydzień przed a resztę w noc wesela
tu mam zdjęcie arbuza co ta pani zrobiła
image

Uploaded with ImageShack.us
image
jeszcze raz spróbuje :
image

Uploaded with ImageShack.us
dzieki :)
Asiu a czy mogłabyś podać maila miałabym wiele pytań. oczywiście jesli masz ochotę na nie odpowiadać
pozdrawiam
ok nie mam problemu wywrotka.asia@wp.pl albo gg 4957474
122 zł z poprawinami na osobę to bardzo atrakcyjna cena, co mniej więcej zawierało menu? A owoce, ryby i napoje były we własnym zakresie?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
owoce kupujesz sama ale nie ma co dużo kupować bo i tak sporo zostraje :) ryb nie miałam bo nie chciałam ale robi cudowne węgorze takie stojące napoje również sama kupujesz i rozlewasz oni rozlewają tylko na wejście aby jak ludzie przyjdą aby nikt nie musiał biegać i się denerwować :) a menu miałam dość bogate w sumie prócz ryb miam wszystko co miała ta pani :)
do góry