Widok

Sala Opus w Wejherowie!!!

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie do dziewczyn które miały lub będą miały wesele w tej sali. Otóż czy możecie mi powiedzieć jak wygląda tam wystrój sali? czy mają tam jakieś kolory obrusów,tiuli (jak tak to jakie barwy) czy trzema samemu inwestować w zakup tiuli. ściany mają kolor kremowy i zastanawiam się jak by udekorować tą sale a nie mam możliwości tam jechać bo siedzę teraz za granicą :( proszę o podpowiedzi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam! Szczególnie polecam salę Opus z obsługą kucharską. Miałam wesele i jestem bardzo zadowolona. Jedzenie wyśmienite jak i obsługa kelnerska. Kucharka bardzo sympatyczna i ugodowa! Sala czysta jak i sanitariaty. GORĄCO POLECAM INNYM!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam pytanie co do kucharki oraz obsługi na weselu w sali opus. ostatnio słyszałam mało pochlebne opinie a w przyszłym roku mam tam wesele wiec się trochę obawiam. pomóżcie proszę :)
witam ja miałam wesele 31lipca na tej sali i jestę bardzo zadowolona, musisz umówić się z tą panią i wspólnie ustalicie menu. ona ma swoje przygotowane i wykreślacie co chcesz a czego nie. ciasta i torty również ta pani robi a możesz wziąść od kogoś innego albo mama czy ciocia może ci upiec ;) mi moja mama połowe piekła. mi na 90os wyszło 122zł od osoby w tym już wliczone poprawiny i obsługa na nich. połowe kasy wpłacasz tydzień przed a resztę w noc wesela
tu mam zdjęcie arbuza co ta pani zrobiła
image

Uploaded with ImageShack.us
image
jeszcze raz spróbuje :
image

Uploaded with ImageShack.us
dzieki :)
Asiu a czy mogłabyś podać maila miałabym wiele pytań. oczywiście jesli masz ochotę na nie odpowiadać
pozdrawiam
ok nie mam problemu wywrotka.asia@wp.pl albo gg 4957474
122 zł z poprawinami na osobę to bardzo atrakcyjna cena, co mniej więcej zawierało menu? A owoce, ryby i napoje były we własnym zakresie?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
owoce kupujesz sama ale nie ma co dużo kupować bo i tak sporo zostraje :) ryb nie miałam bo nie chciałam ale robi cudowne węgorze takie stojące napoje również sama kupujesz i rozlewasz oni rozlewają tylko na wejście aby jak ludzie przyjdą aby nikt nie musiał biegać i się denerwować :) a menu miałam dość bogate w sumie prócz ryb miam wszystko co miała ta pani :)
do góry