Widok

Sala Opus w Wejherowie!!!

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie do dziewczyn które miały lub będą miały wesele w tej sali. Otóż czy możecie mi powiedzieć jak wygląda tam wystrój sali? czy mają tam jakieś kolory obrusów,tiuli (jak tak to jakie barwy) czy trzema samemu inwestować w zakup tiuli. ściany mają kolor kremowy i zastanawiam się jak by udekorować tą sale a nie mam możliwości tam jechać bo siedzę teraz za granicą :( proszę o podpowiedzi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cóz tez miała wesele na tej sali i trosze mie dziwi opinia pani kasi i madzi wydaje mi się ze to jedna osoba :)
pokój dla pary młodej jest gratis i sprzątanie wliczone jest w cenę więc dziwie się takiej opini a firmę miała również wynajęta tą co współpracuje z sala i wykonali dokładnei to co ustaliliśmy sala naprawdę wyglądałą pięknie
opinia mioch gości napewno jets taka sama jedzenie było przepyszne sala piękna a właściciele bardzo pomagają
wydaje mi się że wczesneijsze opinie musiała napisac osoba nie będąca na tej sali albo pani lubiąca sobie ulżyć w necie gdyz jest anonimowa nie ejst to uczciwe

SALA OPUS NAPRAWE JEST FAJNA I MA PIĘKNY OGRÓD
Andrzejki w "Gracji"
Żelistrzewo ul. Stolarska 20
informacje pod nr. 790030914
ZAPRASZAMY do wspólnej zabawy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
również polecam salę gracje w żelistzrewie,niedawno sie tam bawiłem na weselu,było bajecznie,obsługa fajna jedzonko bardzo pyszne i mnóstwo tego,bardzo fajny wystrój,ogólnie na 5+zabawa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak pisałam w iinym wątku to oni jeszcze nie mają własnej kucharki dopiero od przyszłego roku będą mieli swoją :) na ten rok każdy bierze swoją :]
Opus
ale pytasz o sale opus czy tą grację z żelistrzewa?
Ja to słyszałam że zamawiają catering i odgrzewają jedzenie i maja swoich paru ludzi do pomocy?!!!

Proszę o wypowiedzi jak to jest naprawdę? i czy jedzenie jest dobre i czy jest dużo że goście się najedzą a nie wyjdą głodni?i jak z jakością jedzenia czy najtańszym kosztem czy nie? czy kawa na przykład jest do picia bo byłam na takim weselu gdzie nie dało się jej pić :)!
polecam sale weselna gracja
w żelistrzewie..
miesci gosci na 130 osob..
profesjonalna obsluga i kucharze...
cena od osoby 150zl. z poprawinami
sala nie ma żadnych materiałów ale współpracują z firmą dekoratorską widziałam ich dwie dekoracje na tej sali i naprawde robia wrażenie
pozdrawiam
nikt mi nie podpowie? :(
do góry