Widok

Sala na 90 osób w 3mieście

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam,
szukamy w 3mieście dobrej sali (np. hotel, restauracja) na przyjęcie weselne. Zależy nam na dobrym menu, przyjmnje obsługe, dobrym zapleczu (toalety, ew. przystosowanej do osób niepełnosprawnych).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
NIe wiem jak w trojmiescie , ale moge polecic fajna restauracje okolo 15 km od oliwy. Znajduje sie ona w kielnie za chwaszczynem i nazywasie sie Restauracja Gosia. Bardzo ładna sala, menu bardzo bogate, zaplecze zawiera wszystko to o co pytales.
Mogę polecić Ci restauracje TAWERNA Grecka na ul Kartuskiej, kawałek za Auchan obok Pani Walewskiej. Elegancki wystrój, miły szef. Sama mam tam zarezerwowane wesele. I jest niedrogo są zestawy za 90, 110, 130 zł za osobę.
Nie chcialbym krytykowac , ale wydaje mi sie ze menu nawet za 13o pln jest dosc skromne. Aczkolwiek to jest tylko moja opinia i kazdy powinien ocenic to samodzielnie.
Ja myślę że powinnieneś się przejechać do Łęgowa i zobaczyć OBERŻE POD LIPAMI, koniecznie sale weselną i napewno tam zrobisz weselicho. Narka pozdrówka.

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry