Widok

Sala okolicznosciowa Filip Osłonino

Piękna sala godna polecenia osobiście ją wybrałam będziemy mieć
we wrześniu mało tego państwo mają jeszcze limuzynę marki Lincoln na wynajem
naprawdę polecam !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
olcia84 ile płacisz za osobę? Masz w umowie wpisaną informację o cenie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja na umowie np nie mam wpisanej ceny bo właścicileka nie wie jakie będą ceny na 2012 tylko mi powiedziała że może max o 20 zl od os urosnać a wy macie wpisane cenę ?
Ja umowę podpisywałam w sierpniu 2010 ślub mam w 2011 i też nie mam wpisanej kwoty. Chcę w styczniu pojechać do Osłonina i dowiedzieć się jaki bedzie faktycznie koszt za osobę
Pod koniec grudnia dzwoniłam pytać o wolne terminy na 2012 i wyobraźcie sobie, że wolne są tylko na początku roku, jeden weekend w październiku i dwa-trzy w listopadzie! Zarezerwowałam wstępnie salę na sierpień 2013, bo chcę mieć wesele w wakacje. Na początku lutego jadę podpisać umowę i dogadać szczegóły.
DO DZIEWCZYN, KTÓRE MAJĄ PODPISANĄ UMOWĘ! Czy przy podpisywaniu umowy trzeba podać liczbę gości oraz wybrać menu?? Co jeszcze się omawia przy tym??
Ja podawałem orientacyjnie ilość gości a menu to później co jak co ale menu to mają za tą cenę naprawde bardzo dużeeeeeeee

Pozdro

Tymek
a cena jaka?
Cześć :) Tak, oczywiście w umowie mamy zawartą cenę : 160 PLN za osobę. Cena obejmuje poprawiny. Serdecznie pozdrawiam.
czy cena za osobe wzrosła o dużo w porównaniu z kwotą wpisaną rok wcześniej na umowie??
Wydaje mi się, że nie powinna wzrosnąć! Skoro tak jest na podpisanej umowie to należy trzymać się tej ceny
Jeszcze mam pytanie!
Będę robić wesele na min. 50 os., max. 65. Czy właścicielce nie przeszkadza tak "mała" liczba gości? (Na stronie mają napisane, że sala na 120 os) Na ile osób wy robicie/robiliście tam wesele?

Ile kosztują noclegi?
Mam wszystkich gości przyjezdnych (łącznie ze mną i moim narzeczonym;) i martwię się jak ich położę... Właścicielka mówiła, że noclegi znajdą się, ale nie powiedziała za jaką cenę. Czy możecie podzielić się, jak to u was było? Czy cena liczona była od osoby czy za cały pokój, no i ile wynosiła?
Cześć! Ja dzisiaj zarezerwowałam sale filip ślub mam 15.08 to święto poniedziałek bo wszystkie terminy pozajmowane. Sala jest śliczna :) Bogate menu. Właścicielka bardzo miła. U mnie też będą goście przyjezdni i jest 19 miejsc noclegowych. Cena za pokój to 30 zł. Naprawdę się opłaca a apartament nowożeńców jest gratis :) Jeśli chodzi o cenę to może ona wzrosnąć od tego roku ale właścicielka obiecała ze nie przekroczy 180zł/os bo jedzenie od stycznia podrożało. Ale nawet za tą cenę się to opłaca ! W cenę są wliczone poprawiny.
Polecam!
dziewczyny macie moze jakiś inny numer do właścicielki sali Filip niż ten podany na stronie? Strasznie ciężko się dodzwonić pod te numery:/ juz od dłuższego czasu próbuje i nikt nie odbiera...
Hej

058 673 88 69
515 242 170

Pozdrawiam

Tymek
dziękuję:)
Tak jak mówłam sala ma duże wzięcie. Osobiscie bawiłam się tam na weselu i po pozytywnych wrażeniach zdecydowaliśmy się już na 100% zarezerwować sale, wpłacić zaliczkę. Jak dla mnie Pani naprawde sympatyczna. Cieszy mnie to ze poprawiny sa wliczone w cene:) Nigdzie takiej sali nie znajdziecie...:)
witam prosiłabym rowniez o zdjęcia natasha_n@wp.pl Z gÓRY dziękuje
Cześć! Mamy w Filipie wesele. Bardzo Cię proszę o fotkę torta udźca i sali na maila. Pozdrawiam. Beata
:) mój mail to spidero@o2.pl
Witam czy mogłabym prosi rozwniez zdjecia natasha_n@wp.pl z góry dziekujen
natasha_n@wp.pl
do góry