Widok

Sala okolicznosciowa Filip Osłonino

Piękna sala godna polecenia osobiście ją wybrałam będziemy mieć
we wrześniu mało tego państwo mają jeszcze limuzynę marki Lincoln na wynajem
naprawdę polecam !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jest ciężko - próbowałam ostatnio od czwartku do wczoraj. Telefony, sms'y i nic. Nagle odebrała...ślub mam za 2 tygodnie i szczerze mówiąc mam dość stresów, a ona ich jeszcze w ten sposob dokłada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak skontaktować się z Panią Bożeną? Na jaki numer dzwonić i w jakich godzinach? bo od tygodnia nie mogę trafić,żeby się z nią umówić... :(
Byłem dwa tygodnie na weselu. Nie byłem na tej sali ponad dwa lata i bardzo polecam. Świetna obsługa oraz wyśmienite jedzenie.

Dla fotografa też sala dobra do fotografowania :-) Jeśli ktoś chce zobaczyć zdjęcia sali proszę o kontakt.
Nie ma- pytałam.
Dziewczyny, orientujecie się czy w Filipie p. Bożena ma może projektor?
biorę. a dlaczego zrezygnowałaś?
Dziewczyny ja zrezygnowalam z Filipa w ten sposób zwalniam wam termin 20.09.2014
Dziewczyny ratujcie potrzebuje mega fajnego zespolu !!!;)
Witam serdecznie!
W sobotę byłam z narzeczonym i w Filipie i w Agrotce. W Filipie nie ma już wolnych terminów do końca listopada 2014,a narzeczonemu strasznie ta sala się spodobała.

Dlatego też,jeżeli jest ktoś,kto chciałby odsprzedać termin pomiędzy czerwcem a wrześniem (wliczając te miesiące) w Filipie,to ja BIORĘ.

Szefowa wydaje się mega sympatyczna,obsługa też.
Mam nadzieję,że uda mi się zrobić tam i moje wesele.

m.brzozowska1@gmail.com
Jeśli ktoś planuje wesele w Filipie, to szczerze polecam tę salę. Wszyscy goście byli bardzo zadowoleni i choć z Trójmiasta kawałek trzeba dojechać,to naprawdę warto. Sala jest bardzo ładna, właścicielka świetnie doradza przy wyborze menu, jest konkretna i pomocna, np. sama może kupić kwiaty czy owoce na stół. Jedzenia jest bardzo dużo, potrawy są urozmaicone i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Dania są świeże, ładnie podane, na drugi dzień też wszystko wyglądało, jakby było gotowane specjalnie na poprawiny. Bardzo duży plus dla obsługi - elegancko ubrana, miła i uprzejma.
Pani Bożeno - serdecznie dziękuję i życzę powodzenia w rozbudowie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja byłam ostatnio (po Wielkanocy). Pani właścicielka nic nie mówiła o rozbudowie. Ustaliłyśmy menu, z którego jestem bardzo zadowolona. Pani Bożena zrobiła na mnie świetne wrażenie (po pierwszym spotkaniu jakieś mniej fajne) - rzetelnie doradzała, bez wciskania głupot, szczerze mówiła co najlepiej teraz schodzi, co ludzie jedzą, doradziła też ile kupić alkoholu i napojów. Bardzo uspokoiła mnie w sprawie noclegów - wszystko wzięła na siebie i obiecała załatwić i dopilnować.
Jakieś nowości odnośnie sali? Rozbudowy? Ktoś był tam ostatnio? Czy ktoś planuje ślub w kościele w okolicy? Czyli Puck, Mrzezino, Żelistrzewo czy coś...?
Asiulka dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :)
z tego co wiem to torty w filipie zamawia pani Bożena i bierze je od konkola z karwi .. a jego torty mi super smakuja i zrobia taki jaki bedziesz chciala :) ja tez juz wybralam tort jaki chce miec i wyslalam go do biura do akceptacji : ) pozniej tylko przekaze pani Bozenie informacje : )
czy może któraś z Was wie co z tortem u Filipa czy jest ok? Czy może lepiej zamawiać coś na własną rękę?
Everest z Bolszewa , Alaska z Leśniewa :)) najlepsze orkiestry :)) Pozdrawiam :)))
Bardzo polecam orkiestrę REMIX. to dwóch braci ze strzelna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy znacie jakaś dobrą orkiestrę lub dja? Takich, którzy grają bez długich przerw, energiczną muzykę bo co słyszę orkiestrę to jakby na stypie grała.
Pani Bożena mówiła że nawet raz miała wesele na 150 osób i wtedy było juz ciasno.
Ja miałam na 115 osób i sala była w sam raz. Wszyscy się bawili i jeszcze było miejsce. :)

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Janek - ocena (3 odpowiedzi)

Jeżeli wam zależy na estetycznym wykonaniu mebli to nie polecam Alex Domino. Niektóre elementy...

do góry