Widok
Witam serdecznie!
W sobotę byłam z narzeczonym i w Filipie i w Agrotce. W Filipie nie ma już wolnych terminów do końca listopada 2014,a narzeczonemu strasznie ta sala się spodobała.
Dlatego też,jeżeli jest ktoś,kto chciałby odsprzedać termin pomiędzy czerwcem a wrześniem (wliczając te miesiące) w Filipie,to ja BIORĘ.
Szefowa wydaje się mega sympatyczna,obsługa też.
Mam nadzieję,że uda mi się zrobić tam i moje wesele.
m.brzozowska1@gmail.com
W sobotę byłam z narzeczonym i w Filipie i w Agrotce. W Filipie nie ma już wolnych terminów do końca listopada 2014,a narzeczonemu strasznie ta sala się spodobała.
Dlatego też,jeżeli jest ktoś,kto chciałby odsprzedać termin pomiędzy czerwcem a wrześniem (wliczając te miesiące) w Filipie,to ja BIORĘ.
Szefowa wydaje się mega sympatyczna,obsługa też.
Mam nadzieję,że uda mi się zrobić tam i moje wesele.
m.brzozowska1@gmail.com
Jeśli ktoś planuje wesele w Filipie, to szczerze polecam tę salę. Wszyscy goście byli bardzo zadowoleni i choć z Trójmiasta kawałek trzeba dojechać,to naprawdę warto. Sala jest bardzo ładna, właścicielka świetnie doradza przy wyborze menu, jest konkretna i pomocna, np. sama może kupić kwiaty czy owoce na stół. Jedzenia jest bardzo dużo, potrawy są urozmaicone i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Dania są świeże, ładnie podane, na drugi dzień też wszystko wyglądało, jakby było gotowane specjalnie na poprawiny. Bardzo duży plus dla obsługi - elegancko ubrana, miła i uprzejma.
Pani Bożeno - serdecznie dziękuję i życzę powodzenia w rozbudowie.
Pani Bożeno - serdecznie dziękuję i życzę powodzenia w rozbudowie.
Ja byłam ostatnio (po Wielkanocy). Pani właścicielka nic nie mówiła o rozbudowie. Ustaliłyśmy menu, z którego jestem bardzo zadowolona. Pani Bożena zrobiła na mnie świetne wrażenie (po pierwszym spotkaniu jakieś mniej fajne) - rzetelnie doradzała, bez wciskania głupot, szczerze mówiła co najlepiej teraz schodzi, co ludzie jedzą, doradziła też ile kupić alkoholu i napojów. Bardzo uspokoiła mnie w sprawie noclegów - wszystko wzięła na siebie i obiecała załatwić i dopilnować.