Widok
Warto obejrzeć!
Miałam obawy przed pójściem do kina, ponieważ zajawka nie zapowiada tego, czym naprawdę jest ten film. Myślałam, że będzie dziecinny i nudny a okazało się, że nie miałam chwili na nudę. Fabuła trzyma w napięciu i wzrusza. Trudno opisać emocje związane z tym filmem, ale na pewno polecam ten film młodzieży jako ostrzeżenie przed łatwowiernością w sieci a rodzicom przed emocjonalnym zaniedbywaniem swoich dzieci, które oprócz pieniędzy i innych materialnych potrzeb, przede wszystkim potrzebują zrozumienia i wsparcia duchowego...
Fajny! Polecam!
Fajny! Polecam!
dobry
Autor filmu miał bardzo dobry pomysł na scenariusz.Porusza kilka istotnych problemów dzisiejszego życia: brak rozmów w rodzinie, samotność oraz bezmyślność młodych ludzi, którzy nie myślą o konsekwencjach bawiąc się kosztem kolegów.Połączenie animacji z grą prawdziwych aktorów chociaż nie nowatorskie to dobrze zrobione.Wszystko byłoby ok, film daje do myślenia ale niestety jest małe ale...Niektóre sceny były przydługie, nudne i nic nie wnoszące.Skróciłabym o ok pól godzinki i dałoby się obejrzeć bez straty dla poruszanego problemu.
hm....
To nie jest film dla normalnych ludzi. To jest bardzo trudny, przykry obraz, ktory moze byc zrozumiany jedynie przez osoby, ktore przezyly te sama tragedie, co Dominik... dla tych, ktorzy przezyl! i zrozumieli!i te tragedie. I dla ich rodzicow. Moze tez dla rodzicow dzieci, ktorym nie udalo sie... wlasnie... to nie jest takie proste, to nie jest tylko depresja, to nie sa zwyczajne problemy, ani zwyczajne zycie... dlatego nie polecam tego swietnie zrobionego i zagranego, a przede wszystkim swietnie wypowiedzianego... pieknymi glosami,pieknymi barwami glosow... "filmu".