Widok

Sala w okolicach Przodkowa

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może coś poradzic polecić? Ja slyszałam dobre opinie o salo w Kłosowie, Tokarach, Orchidei, ale sama nie wiem co wybrac :( prosze o pomoc, opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mamy wesele w maju w barwiku. Bylismy na miejsscu zwiedzilismy cały budynek mamy juz ustalone menu a dzis jedziemy wpłacic zaliczke. w razie jakichkolwiek pytań prosze o kontakt mailowy mara505@wp.pl mam tez zdjecia przez siebie robione wiec chetnie podesle. Sala i miejsce jest przepiekne!! nowoczesnie i gustownie !!
ja również polecam Kłosowo na prawde sie sprawdzili, ale koło Przodkowa, w okolicy czeczewa powstałą w tym roku nowa sala tylko nie pamiętam nazwy...
na jaki termin?
ja odsprzedam duza sale w Kłosowie do 200 osob

kontakt pod nr tel. 0 510 544 822
wolny termin w kłosowie na 19.06 mała sala
mała sala BOBO jest tak śliczna że naprawdę nie trzeba dekoracji - ja sama przyczepiłam tylko na lustro za Młodą Parą na przyssawki dwie obrączki i dwa małe gołąbki - ot cała dekoracja. jakieś świeże kwiaty do wazonów na stół ale też nie przesadzałam bo "co za dużo to...". polecam jak najbardziej salę!!!
mam takie pytanko ile mniej więcej wychodzi w kłosowie wesele od osoby? (chodzi mi o to co należy do panny młodej)
odsprzedam w cenie wpłaconej zaliczki termin w zaścianku w chwaszczynie 05.06.2010 r. ponny1@op.pl
Hej,
Jeli moge zapytac a jaki zespol gral u Ciebie na weselu? Moze ktorys polecany przez wlasciciela?

Dziekuje,
Pozdrawiam
szukam durzej sali na 200 lub 250 osub pomuszcie
a jak bylo z wystrojeniem tej sali? i czy na duzej sali tez bylo wesele i nie przeszkadzalo to nikomu? jakbys mogla to ja bardzo mocno prosze o zdjecia sali :D
Miałam wesele w Kłosowie w tym roku na małej sali i jestem bardzo zadowolona. Gości miałam 96 osób a stoły ułożone w trzy rzędy, miejsca do tańczenia było dużo, dużo dobrego jedzenia. Z tego co wiem to wszyscy goście byli zadowoleni a jedzonko i salę chwalą do dzisiaj. Polecam na 100 %
dlaczego ktos pisze pod moim pseudonimem;p ja widzialam ale o dworku to juz rozmowa byla
jak jest w dworku barwik kto widzial na zywo
dworek barwik podaje storne internetowa www.dworekbarwik.pl
a strony dworku nie znalazlam :(
dziekuje bardzo :D wasze opinie sa dla mnie najwazniejsze
Gdybym miała wybierac pomiędzy sala w Kłosowie a Kuchcikiem w Czeczewie wybrała bym w Kłosowie. Jeżeli sobie człowiek przekalkuluje wszystko dokładnie foto-kam, jedzenie, wódke,orkiestre i wszystko inne to naprawde tyle pieniędzy bo nie są tomałe pieniądze( ok 6 tys ma się dla siebie jak nie więcej).Miałam wesele w Kłosowie i sama polecam.Wystruj sali i potraw mi się bardziej podoba niż w sali Kuchcik.
wpisz w google dworek barwik i znajdziesz ich strone////niestety niemam wizytowki przy sobie....ale sala fajna....warto sprawdzic!
a czy ktos ma moze jakis nr tel na ten barwnik??
do góry