Widok
My mamy wesele w maju w barwiku. Bylismy na miejsscu zwiedzilismy cały budynek mamy juz ustalone menu a dzis jedziemy wpłacic zaliczke. w razie jakichkolwiek pytań prosze o kontakt mailowy mara505@wp.pl mam tez zdjecia przez siebie robione wiec chetnie podesle. Sala i miejsce jest przepiekne!! nowoczesnie i gustownie !!
mała sala BOBO jest tak śliczna że naprawdę nie trzeba dekoracji - ja sama przyczepiłam tylko na lustro za Młodą Parą na przyssawki dwie obrączki i dwa małe gołąbki - ot cała dekoracja. jakieś świeże kwiaty do wazonów na stół ale też nie przesadzałam bo "co za dużo to...". polecam jak najbardziej salę!!!
Gdybym miała wybierac pomiędzy sala w Kłosowie a Kuchcikiem w Czeczewie wybrała bym w Kłosowie. Jeżeli sobie człowiek przekalkuluje wszystko dokładnie foto-kam, jedzenie, wódke,orkiestre i wszystko inne to naprawde tyle pieniędzy bo nie są tomałe pieniądze( ok 6 tys ma się dla siebie jak nie więcej).Miałam wesele w Kłosowie i sama polecam.Wystruj sali i potraw mi się bardziej podoba niż w sali Kuchcik.