Widok
w czerwcu miałam wesele na "małej" sali w Kłosowie. jest rewelacyjna! wesele na 100 0sób, miejsca w sam raz i do tańca i żeby coś zjeść. nie trzeba jej dekorować. jeśli chodzi o jedzenie, to pracuje tam P. Sabina (dowiadywać się u właściciela sali), jedzenia mnóstwo, pyszne i nie drogo! na takim rozwiązaniu oszczędza się na całości wesela ok. 6-8 tys.zł.!!! mówię o całości: sala, jedzenie, wódka, zespół, foto-kam., itd. naprawdę POLECAM!!!
Polecam Kuchcika!
W Orchidei dużo osób skarży się, że trudno się z Panią dogadać, że jest mało kompromisowa. Ja miałam wesele w Kuchciku w Czeczewie. Jesteśmy bardzo zadowoleni, wszyscy goście zachwalali jedzenie. Zapłaciliśmy o 30 zł od osoby mniej niż w Orchidei i cenie mieliśmy przepyszne torty, ciasta domowej roboty i wychwalanego pod niebiosa przez wszystkich prosiaka ;-) a także wystrój sali ze świeżych kwiatów. Przesympatyczna obsługa. Pan jest przesympatyczny, bardzo ugodowy. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń.
a ja polecam Orchidee, jeżeli młodzi wiedza czego chcą to dogadanie się z panią Marylką to żaden problem - ja osobiscie miałam tam wesele w 2007 r i my i goscie byli mega zadowoleni ;-)
wszystko było staranniie dopracowane - zależało mi na tym żeby w menu nie było ... w galarecie i jeszcze ... w galarecie i jeszcze 10 innych potraw w galarecie i tak nie było ;-)
jestem tego zdania że jak się płaci to się wymaga - więc pani Marylka jest do przejścia ;-)
wszystko było staranniie dopracowane - zależało mi na tym żeby w menu nie było ... w galarecie i jeszcze ... w galarecie i jeszcze 10 innych potraw w galarecie i tak nie było ;-)
jestem tego zdania że jak się płaci to się wymaga - więc pani Marylka jest do przejścia ;-)
dworek barwik
dzisiaj bylem w dworku.Piekne miejsce.sala swietna duzo noclegow.
menu od 130 do 180zl.jedyny minus jka chcesz swoja wodke to placisz 500zl korkowego...dziwne troche.wlasciciele bardzo mili.
maja tez rozne oplaty np jak domawia sie ciasto to placisz 50zl za przygotowanie itp...to samo z owocami.
Sala na 400 osob takze ogromna i sliczna.
i jakies terminy maja wolne na czerwiec,lipiec 2010r.
i wolne terminy na ten rok takze jak sie komus spieszy moze smialo am sie udac poogladac sale>
Ps maja tez sale u gory na 80 osob a pokoje dwuosobowe po 130zl.
Sorka ze tak niepokolei ale miejsce godne polecenia!!!
menu od 130 do 180zl.jedyny minus jka chcesz swoja wodke to placisz 500zl korkowego...dziwne troche.wlasciciele bardzo mili.
maja tez rozne oplaty np jak domawia sie ciasto to placisz 50zl za przygotowanie itp...to samo z owocami.
Sala na 400 osob takze ogromna i sliczna.
i jakies terminy maja wolne na czerwiec,lipiec 2010r.
i wolne terminy na ten rok takze jak sie komus spieszy moze smialo am sie udac poogladac sale>
Ps maja tez sale u gory na 80 osob a pokoje dwuosobowe po 130zl.
Sorka ze tak niepokolei ale miejsce godne polecenia!!!
mała sala BOBO jest tak śliczna że naprawdę nie trzeba dekoracji - ja sama przyczepiłam tylko na lustro za Młodą Parą na przyssawki dwie obrączki i dwa małe gołąbki - ot cała dekoracja. jakieś świeże kwiaty do wazonów na stół ale też nie przesadzałam bo "co za dużo to...". polecam jak najbardziej salę!!!
My mamy wesele w maju w barwiku. Bylismy na miejsscu zwiedzilismy cały budynek mamy juz ustalone menu a dzis jedziemy wpłacic zaliczke. w razie jakichkolwiek pytań prosze o kontakt mailowy mara505@wp.pl mam tez zdjecia przez siebie robione wiec chetnie podesle. Sala i miejsce jest przepiekne!! nowoczesnie i gustownie !!
Gdybym miała wybierac pomiędzy sala w Kłosowie a Kuchcikiem w Czeczewie wybrała bym w Kłosowie. Jeżeli sobie człowiek przekalkuluje wszystko dokładnie foto-kam, jedzenie, wódke,orkiestre i wszystko inne to naprawde tyle pieniędzy bo nie są tomałe pieniądze( ok 6 tys ma się dla siebie jak nie więcej).Miałam wesele w Kłosowie i sama polecam.Wystruj sali i potraw mi się bardziej podoba niż w sali Kuchcik.
Miałam wesele w Kłosowie w tym roku na małej sali i jestem bardzo zadowolona. Gości miałam 96 osób a stoły ułożone w trzy rzędy, miejsca do tańczenia było dużo, dużo dobrego jedzenia. Z tego co wiem to wszyscy goście byli zadowoleni a jedzonko i salę chwalą do dzisiaj. Polecam na 100 %
Sprzedam suknie, AGNES 1934
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/agnes-1934-ogl2201947.html
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/agnes-1934-ogl2201947.html