Widok

Sala weselna Morfeusz w Rumii

Wesele Temat dostępny też na forum:
Proszę o opinie dotyczące wesela organizowanego w tej sali.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia na gorąco po sylwestrze 2012. Na plus, przyzwoita oprawa muzyczna i wodzirej. Na plus także klimat, który stworzyli ludzie, ale zasługa knajpy w tym żadna. Na minus, na stoliku do wódki brak soku czy innego napoju, który wg rozmowy-niestety ustnej w momencie kupowania wstępu miał być w cenie, dopiero kolejne za dopłatą. Efekt ! zgrzyt ! - przed pierwszym kieliszkiem wycieczka do baru z pieniędzmi w zębach i oczekiwanie na dostawę do stolika jakieś 30-40min. Lokal chyba by nie zbankrutował jakby do pół litra wódki dołożył litr soku za 3 zł. Niestety 9 kelnerów, w większości z napisem "uczę się" na piersi nie dawało kompletnie rady i to tylko nie moja opinia.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Osobiście byłem na tegorocznej zabawie sylwestrowej, jak i na wcześniejszej andrzejkowej i z przykrością musze stwierdzić , że obie imprezy tak do końca udane nie były. Andrzejki kosztowały 50złotych od osoby więc nie spodziewaliśmy się wykwintności . Widać brak doświadczenia oraz oszczędności na personelu. Totalne zamieszanie przy wydawaniu obiadu na sylwestra . Jedna osoba przy 20 osobowym stole dostaje obiad a pozostałe czekaja 10 minut aż ktoś łaskawie doniesie sztućce . Jedzenie na poziomie z lat 90 piękne nazwy nic pyzatym, do wódki ,którą dostaliśmy w cenie biletu wypadało by dodać jakiś sok lub chociaż napój pozwoliło by to uniknąć pierwszej frustracji gości i zamieszania wśród personelu. Czystość toalety męskiej po 2 godzinach imprezy jak na dworcu. Sala sama w sobie bardzo ładna .
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wodzirej, muza rewelacja i....na tym koniec. Obiad dostaliśmy z opóźnieniem 30-minutowym i to dopiero po interwencji u kelnerów! Brak choćby jednego napoju do wódki mimo, że jak powyżej już ktoś napisał w osobistym zapytaniu był obiecany!! Ale to jest mały pikuś i najlepszy numer zrobiono nam o 24, bo mimo zaznaczenia w ofercie balu sylwestrowego lampki sampana o północy nakazano nam zakupić go we własnym zakresie!!! Obsługa i organizacja żenada!!!!
Całą imprezę uratował profesjonalny wodzirej
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja także byłam na zabawie sylwestrowej i niestety nie jestem zadowolona. DJ bez rewelacji, może i całe szczęście, bo gdyby porwał wszystkich gości do tańca to zabraklo by miejsca na parkiecie. Szampan którym przywitano gości na wejściu powinien raczej być podany o północy, a tego właśnie zabrakło na toast noworoczny. Ładnie brzmiące zakąski (ale smaczne) były takie miniaturowe, że mogły posłużyc jedynie jako degustacja. Brak informacji o gorącym posiłku po pólnocy. Trochę dobrej woli ze strony organizatorów, a nie byłoby chyba wielkiego problemu, gdyby kelnerzy podchodzili do stolików i proponowali coś gorącego. Poza tym sala ładna.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
bawiłem się tam na sylwestra 12/13 r i zgadzam się z przedmówcami sala ładna ma potencjał muzyka ok wokalistka słaba ale to rzecz gustu. Zabawa udana tylko dlatego że byliśmy własną zorganizowaną grupą. Natomiast jedzenie tragedia obiad podawany przez godzinę zamiast podawać stolikami to każdy kelner nosił gdzie popadnie. żadnego kierownika sali gdzie przy takiej zapowiedzi profesjonalizmu powinien być. Wracając do jedzenia to zakąski bez smaku barszcz z torebki a bigosu to oni chyba nigdy nie widzieli. o napoju do wódki nie wspomnę . widać że szefostwo to tylko nastawia się na zyski. Zamiast się bawić to powinni profesjonalisty szukać który to naprawi. Opinie większości ludzi po sylwestrze są negatywne. nigdy nikomu nie polecę tego miejsca . Za szampana który miał być w cenie o 24 potem żądali 60 PLN. żenada
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cóż, lokal juz dawno zaczął "na psy" schodzić! Wesela może i są udane na tej sali, ale wszelakie inne imprezy są do bani! Brak jakiegokolwiek profesjonalizmu(pomijając oczywiście szefa kuchni, dla którego szacuneczek!)kelnerzy, to młodzi chłopcy, bez jakiejkolwiek praktyki! Starają sie, ale w przypadku masowych imprez, to zbyt mało...
Miejmy jednak nadzieję, że 2013 rok przyniesie jakąś poprawe, czego Morfeuszowi serdecznie życzę!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sylwester w tym miejscu to był błąd właścicielka chwali sie pseudo profesjonalizmem. Straszny chaos i brak minimum kultury ze strony organizatorów. I jeszcze ci napici lub naćpani osiłkowie śmiech na sali.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
wniosek z tego jeden że można u Was przekimać ale dobrze się bawić i popić to już nie?:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry