Salon 4 Lashes & Nails

Przedłużanie rzęs

Gdańsk, al. Grunwaldzka 129

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Rzeski bardzo dobrze się trzymaja naprawde polecam fachowa miła obsługa...
~Marta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 października 2018

Rzesy wątek zamknięty Rzęsy zrobione naprawdę bardzo dobrze. Ale Pani nerwowa. Powtarzanie...
~Klientka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 maja 2018

4/6 wątek zamknięty Jesli chodzi o rzesy- idealne! dlugo sie trzymaja, aplikacja tez przebiega...
~Lara
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2018

Stała klientka wątek zamknięty Moja Panią od rzęs jest Varsi, pełen profesjonalizm, miła, sympatyczna i...
~Ewa
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 grudnia 2017

Pani Magda wątek zamknięty Pani Magda świetnie przedłuża rzęsy, metodą 1:1. Jest cierpliwa, dokładna i...
~Maria Łukowicz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 maja 2017

Panii Rózo dzięki za efekt . Moje oko wygląda super. wątek zamknięty Tylko tam oddam swoje oko czyli w dobre ręce .
~Magdalena
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 marca 2017

PROFESJONALIZM wątek zamknięty Jedna z najlepszych stylistek rzęs w Trójmieście. Bardzo przyjemna, miła,...
~Eliza
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 października 2011

Piekne rzesy wątek zamknięty Rzesy przedłużone przez Roze wygladaja pieknie, sa starannie wykonane,efekt...
~Hania
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2015

NIE POLECAM wątek zamknięty Bardzo nieprofesjonalne podejście do klienta. 1,5 h przed planowaną wizytą...
~Modi
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 22 czerwca 2014

Mistrzostwo świata !!!!! wątek zamknięty Trafiłam do Pani Róży z polecenia. Profesjonalna, dokładna,skrupulatna i do...
~CZARNULA44
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 października 2013

prawdziwa profesjonalistka! wątek zamknięty Rzęsy przedużam od kilku i nigdy nie spotkałam się z takim profesjonalizmem...
~Alex
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2013

PERFEKCYJNIE wątek zamknięty Polecam każdej kobiecie pragnącej pięknych rzęs , właśnie P. Róże Delikatność...
~klient
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 grudnia 2012

fantastycznie wykonana praca wątek zamknięty Widać , że Pani Róża to kocha. Pierwszy raz zdecydowałam sie na rzęsy i...
~L
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 stycznia 2012

PEŁEN PROFESJONALIZM!!! wątek zamknięty Jak najbardziej polecam, rzęsy u Pani Róży są wykonane dokładnie, starannie i...
~Sylwia
-

dodano: 8 stycznia 2012

Polecam ;) wątek zamknięty Rzęski są super zrobione. Pięknie wyglądają i co najważnięjsze długo się...
~Paula
-

dodano: 8 października 2011

POLECAM :) wątek zamknięty Szczerze wszystkim polecam:) Nigdy nie odważyłabym się zrobić rzęs u kogoś...
~Katarzynka :)
-

dodano: 7 października 2011

Polecam! wątek zamknięty Próbowałam przedłużać rzęsy gdzie indziej- jednak wróciłam do Róży bo moim...
~Ania
-

dodano: 5 października 2011

Polecam! wątek zamknięty Róża jest bardzo oddana swojej pracy, podchodzi do niej bardzo...
~Ala
-

dodano: 3 października 2011

POLECAM ! wątek zamknięty Miła obsługa ! Przestępne ceny ! Rzęski piękne i długo się trzymają ! NIC...
~Sylwia
-

dodano: 12 sierpnia 2011

POLECAM wątek zamknięty Polecam wszystkim dziewczynom, które zastanawiają się u kogo przedłużyć...
~MM
-

dodano: 27 czerwca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry