Widok

Salon ARTEMIDA z Przymorza

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś z Was zna ten salon?Wiem,ze jest stosunkowo od niedawna,ale może któraś z Was tam była.Czy korzystałyście z ich usług?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja korzystalam juz 4 razy jest ok, ceny byly niskie ale nie wiem jak teraz bo dopiero wrocilam do Gdanska po 4 miesiacach i wlasnie sie do nich wybieram. Podejrzewam, ze juz wyzsze. Musisz tylko wybrac fryzjerke sa dwie. Sa jak dwa bieguny; jenda spokojna, dokladna a druga szalona, i robi 10 rzeczy na raz. Ale sa profesjonalistkami.
a gdzie jest ten salon??

image
Jest na ulicy Krzywoustego, jak bys jechala od dworca w Oliwie to praktycznie na samym koncu juz przy samym rynku na Przymorzu w pawilonach. Sciane w sciene ze sklepem ogrodniczym. Z daleka widac szyld ARTEMIDA. Sa tam jeszcze 3 inne wiec kieruj sie nazwa! :)
Jak chcesz blizsze informacje to daj znac.
to super:)Wczoraj tam zajrzalam i strzygła taka dziewczyna w krótkich włosach ,takich do szyi;p.Ale skoro obydwie są profesjonalistkami,to super- napewno tam pójdę:) Dzieki:) A wiesz może gdzie mozna zrobić ładnie i higienicznie paznokcie?
Tam tez jest jakas manikurzystka, nie wiem jak teraz kiedys (kilka miesiecy temu) babeczki sobie chwalily ale jak chcesz popytam bo ide na balejage w przyszlym tygodniu. Jak Ci zalezy to juz sie umawiaj bo terminy sa odlegle.
Ja tam mialam "robione" paznokcie przed slubem i bardzo bylam zadowolona. Mialam jedwab ktory wygladal dosyc naturalnie (zwlaszcza ze mialam po prostu francuski manicure) i paznokcie trzymaly sie okolo miesiaca.
Polecam :)
ok,dziękuję dziewczyny za rady:).Na pewno się tam wybiorę:)

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...

Willa Krzywoustego (5 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry