Widok

Salon CREATO we Wrzeszczu

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś kupował suknię w salonie CReato? Co o nim sądzicie? Dzięki bardzo za odp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja byłam zadowolona.polecam
Mysle , ze sa o niebo lepsze salony w Trojmiescie , ja naprawde nic ciekawego tam nie widzialam a do tego ten nieprzyjemny zapaszek jak w jakiejs starej ladzie . Przemysl sobie to , bo mnie sie wydaje , ze jak mamy pare zlotych zostawic to niech troche tej oprawy tez bedzie.
Czy ty nie widzisz jakie to badziewie , jeszcze nic dobrego nie slyszalam o tym sklepie .
Tak , moja siora , ale wciskali jej model ktorego nie zamawiala . Oni tam nie maja zielonego pojecia o sukniach slubnych . Szkoda nerwow .
Kika umyj sie najpierw a nie pisz ze cos smierci. Jestescie p****ani wszyscy na tym forum
Z Tobą okhgh też chyba nie najlepiej, skoro tu zaglądasz...
Nie wiem o co wam chodzi. ja kupowalam tam suknie rok temu. obsluga byla fachowa, suknia bez zarzutu. Wszystkie poprawki gratis. Dostałam welon i rękwaiczki gratis. Ja bylam zadowolona.
Napewno:)
A moze ty gustu nie masz.
Barabara chrzani.
A co ty wiesz o moim guście. Ja byłam bardzo zadowolona, suknia bardzo się podobała. Nie tylko mi, bo już dawno ją sprzedałam i nie miałam z tym żadnego problemu. Moje zdanie o tym salonie jest bardzo dobre. A co do innych salonów... Może sławna Marietta jest super? Do każdego salonu można się doczepić. Mnie w mariettcie potraktowali tak jakby mi wielka łaskę robili, że mnie obsługują. Suknie również nie były zachwycające. Natomiast w creato obsługa była znakomita. Zajmowała się mną taka młoda, szczupła brunetka. Jeśli ty masz inne zdanie twoja sprawa ale nie osądzaj innych z góry.
ja rowniez kupiłam tam sukienke w zeszłym roku do cywilnego, sliczna, na czas wszystko zrobione.Kolezanka kupowała i tez jest zadowolona.pa
Zgadza sie , ze z wizytowych to moze i cos sie da wybrac , ale slubne to bym odradzala , modele nie na czasie i zeczywiscie przychyle sie do kolezanki , zapaszek niemily byl (moze to od czegos zalezy ).Sproboj w Gdyni , tam masz kilka duzych salonow i na pewno cos wybierzesz . Pa...
ja bylam w Creato, wszystko w porzadku, ale chcialam wypozyczyc, niestety tam tylko na sprzedaz, wypozyczylam wiec w Beauty w Gdansku i wszystko bylo rewelacja

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

do góry