Widok

Salon Elja - POLECAM !!

Wesele Oliwa Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie,
szukałam w wielu salonach tej jednej jedynej sukni, oglądałam i oglądałam. Byłam w wielu salonach nie tylko w okolicach trójmiasta. Pierwszy salon jaki odwiedziłam był to salon ELJA , pózniej było wiele innych ale i tak w końcu wybrałam suknie w salonie Elja we Wrzeszczu . Oferta tego salonu najbardziej mi odpowiadała.
Szyją tam suknie na miarę , na konkretną osobę co wiąże się z tym ze będzie ona idealnie dopasowana. Moja suknia przeżyła całonocną zabawę oraz w późniejszym czasie całodzienną sesje zdjęciową w której "turlałam" się po plaży jak i wchodziłam do morza a na końcu skakałam po sianie. Suknia wygląda jak nowa. Tak że wykonana jest z najlepszych i mocnych materiałów.
Suknia wykonana rewelacyjnie , obsługa w salonie przemiła i w pełni profesjonalna.
Mimo, że miałam swoje pomysły na zmiany w wybranym modelu , doradzili i wykonali tak jak miało być.
Naprawde polecam ten salon !!
Z tego miejsca chciała bym serdecznie podziękować Pani Magdzie, Panu Jarkowi i wszystkim tam pracującym za serce, które wkładają w swoją pracę.
JESZCZE RAZ SERDECZNIE POLECAM !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moze i reklama, ale nie jest tak agresywna jak Ty Chaberku. To ze jestes chora nie uprawnia Cie do tak ostrych reacji na czyjs post. wyluzuj troche, zlosc pieknosci szkodzi:) (to nie zlosliwie, tak tylko mi sie przypomnialo powiedzonko). Mnie tam tez suknie nei urzekly, ale obsluga byla sympatyczna. Przyzlam jakos przed zamknieciem, ale nikt mnie nie popedzal, ani nie zerkal na zegarek, zebym szybciej ogladala. Nawet przymierzalam ze dwie, ale nie podobaly mi sie po wllozeniu. Bylam tylko raz i swoja wybranke znalazlam w innym salonie. Zdrowia i wiecej dystansu zycze.
a to ze ktos fotek nie wrzuca na forum, to nie oznacza od razu, ze nie mial slubu. nie kazdy ma potrzebe dzielenia sie z nieznajomymi swoja relacja ze slubu. ja takiej potrzeby nigdy nie mialam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0