Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gorąco polecam!!! wątek zamknięty Gorąco polecam dzięki bailine wciągu miesiąca schudłam 4 kilo i 45 cm (byłam...
~Karola
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2013

zadbaj o siebie, na to nigdy nie za późno wątek zamknięty Trafiłam do salonu Bailine dzięki swojej koleżance, która poleciła mi łatwy...
~Kasia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 lipca 2012

Polecam wątek zamknięty Od dwóch i pól roku jestem klientkom salonu bailine, polecam wszystkim którzy...
~Izabela Albecka
-

dodano: 19 lipca 2012

nasza kobiecość wątek zamknięty Zapewne nic nowego już nie powiem. Wszystkie zalety korzystania z usług...
~Ilona
-

dodano: 27 czerwca 2012

Zadowolona i polecam. wątek zamknięty Trafiłam do Salonu Bailine przez reklamę otrzymałam email, miło zaskoczona...
~Izi
-

dodano: 24 czerwca 2012

gorąco polecam wątek zamknięty Nie miałam potrzeby zrzucenia zbyt wielu kilogramów. Poznałam ten salon już...
~Małgorzata
-

dodano: 20 czerwca 2012

Zadowolona:) wątek zamknięty Pierwsza wizyta - wielki znak zapytania, a potem miłe zaskoczenie: lekkość,...
~Krystyna
-

dodano: 15 czerwca 2012

Gorąco polecam, wątek zamknięty Bailine to nie tylko modelowanie sylwetki poprzez skuteczny masaż, to również...
~J&C
-

dodano: 1 czerwca 2012

Bumerang:) wątek zamknięty Wracam dwa razy w roku na min 5 zabiegów,tracę 17 cm i wystarczy.Moje...
~krystyna
-

dodano: 25 maja 2012

Super sposób na szczupłą talię... wątek zamknięty Jest to najlepsza metoda na utratę wagi i zbędnych centymetrów bez wysiłku...
~Gosia z Gdyni
-

dodano: 7 lutego 2012

bardzo polecam wątek zamknięty Korzystałam z różnych form zabiegów, żeby wrócić do formy po ciąży - dużo z...
~Izabella
-

dodano: 30 stycznia 2012

POLECAM wszystkim, którzy ciągle 'walczą' z niedoskonałosciami swojego ciała.. wątek zamknięty Jako osoba, która zawsze miała problemy z nadwagą, ciągle musząca się...
~agata / 26 lat
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 listopada 2011

GORĄCO POLECAM:) wątek zamknięty Gorąco wszystkim polecam:) Super efekty juz po 3 zabiegach:)
~Gosia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 września 2011

Rewelacyjne efekty w odchudzaniu! wątek zamknięty Gorąco polecam zabiegi bailine.Przez 2 miesięce schudłam 9 kilo i straciłam...
~ID 4654
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 listopada 2010

Naprawde warto! wątek zamknięty Zaczęłam chodzić na zabiegi w Bailine, po wielu nieudanych próbach...
~marlena 4622
-

dodano: 12 października 2010

beata - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z zabiegów i rezultatów. Próbowałam już wielu metod,...
~beata
-

dodano: 30 września 2010

ID 4491 - opinia wątek zamknięty Bardzo miła i profesjonalna obsługa . Wyrażnie poprawił mi się wygląd...
~ID 4491
-

dodano: 30 czerwca 2010

Opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z miłej, profesjonalnej obsługi.Można skonsultować...
~ID 4494
-

dodano: 24 maja 2010

dla mnie bomba wątek zamknięty Wreszcie udało mi się zmniejszyć rozmiar 44 na spokojne 42 bez morderczych...
~4368
-

dodano: 16 maja 2010

Niemożliwe stało się możliwe wątek zamknięty Mieszkam w okolicy i z zainteresowaniem patrzyłam, gdy remontowano lokal na...
~Dorota ID 4422
-

dodano: 13 maja 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
70

69

wątków

do góry