Widok
Salon Fryzjerski Dorota Gdynia orłowo
Dziewczyny mam pytanie czy polecacie ten salon? za baleyage zażyczyli sobie 250 zł a za fryzurkę ślubną 150 nie jest to najtaniej, ale dla mnie liczy się efekt, dlatego jestem ciekawa czy są warci swojej ceny. Mieszkam na karwinach i powiem szczerze że w okolicy nie ma żadnego porządnego salonu dlatego liczę na Waszą pomoc ;)
ja srednio polecma ten salon szczerze mowiać nie orbia nic odkrywczego... moge polecic salon niedaleko po tej samej stronie ulicy scarlet czy jak to sie tam pisze, widzialam fryzure sluba mojej kolezanki byla super, mnie tam obcinala chyba wlascicielka i bylo bardzo fajnie nigdy nie mialam takich krotkich wlosow ale fryzura idealnei do mnei pasowala! ale ceny chyba nei sa najnizesze
wiem jedno.
wlascicielka salonow dorota-jest mistrzem swiata -artysta nad artystami.jej wiedza jest rowna znanym dla nas stylistom swiatowej klasy.jest profesorem koloryzacji oraz stylizacji.cala moja rodzina oraz nasi wszyscy znajomi,oraz swiat biznesu i kultury to klienci salonow/4 salony/
ok,70 pracownikow./to cos mowi.
produkty do pracy w salonie to nie podpuchy innych firm.oryginalne najdrozsze firmy swiata.
sa pewneuchybienia-jak wszedzie lecz fachowosc w salonach!!!mam porownanie.
bywam w swiecie-wiem co pisze
wlascicielka salonow dorota-jest mistrzem swiata -artysta nad artystami.jej wiedza jest rowna znanym dla nas stylistom swiatowej klasy.jest profesorem koloryzacji oraz stylizacji.cala moja rodzina oraz nasi wszyscy znajomi,oraz swiat biznesu i kultury to klienci salonow/4 salony/
ok,70 pracownikow./to cos mowi.
produkty do pracy w salonie to nie podpuchy innych firm.oryginalne najdrozsze firmy swiata.
sa pewneuchybienia-jak wszedzie lecz fachowosc w salonach!!!mam porownanie.
bywam w swiecie-wiem co pisze
Ja coś dodam, nie o fryzurze ślubnej, ale być może dla którejś z Was ważne. Jedynie w salonie Dorota (w Alfie Centrum) zrobili mi balejaż, który nie miał nic z żółtych, złotych czy rudnych odcieni. Chciałam CHŁODNY kolor i miałam. Co prawda siedziałam 4h, zapłaciłam 250 zł, ale byłam super zadowolona. A wiele razy w innych salonach życzyłam sobie chłodne pasemka i wychodziłam z żółtymi.
Zgadzam się z poprzedniczkami że p.Dorota Jakimczyk to mistrz nad mistrzami.
Polecam też salon w Orłowie. Jak tylko jestem w Trójmieście, biegnę tam co sił robić kolor, ścinam grzywkę i nadaję kształt fryzurze- noszę długie włosy (i tak od wielu lat)..
Z koloru jestem zawsze baaaardzo zadowolona- jeżeli chce się zmienić trochę odcień włosów potrafią tam super doradzić, jeżeli chce się taki a taki kolor to dokładnie taki zrobią.
Grzywka jest ścięta w specyficzny sposób i pięknie ułożona, to samo włosy..
Wiem, że jestem cieżką klientką i dokładnie wiem czego chcę ale nie było razu abym wyszła z tego salonu niezadowolona. Polecam.
Polecam też salon w Orłowie. Jak tylko jestem w Trójmieście, biegnę tam co sił robić kolor, ścinam grzywkę i nadaję kształt fryzurze- noszę długie włosy (i tak od wielu lat)..
Z koloru jestem zawsze baaaardzo zadowolona- jeżeli chce się zmienić trochę odcień włosów potrafią tam super doradzić, jeżeli chce się taki a taki kolor to dokładnie taki zrobią.
Grzywka jest ścięta w specyficzny sposób i pięknie ułożona, to samo włosy..
Wiem, że jestem cieżką klientką i dokładnie wiem czego chcę ale nie było razu abym wyszła z tego salonu niezadowolona. Polecam.
....WLASNIE....TO CIEKAWA SPRAWA NIGDY NIKOMU NIE POLECE TEGO SALONU BYLAM TAM KILKA RAZY WIEC TO NIE PRZYPADEK WYSZLAM GORZJ UCZESANA NIZ WESZLAM ...TAK SAMO SIE PRZEDSTAWIA SYTUACJA W KLIFIE CO WIECEJ ...W OKRESIE KIEDY SA OBLEGANI DOLICZAJA SOBIE WIEKSZA PROWIZJE...TAK SZANUJA KLIENTA....PODOBNIE DZIALA INNY FRYZJER ,,SALON CESARSKI,,BEZ SZYLDU CENY WYZSZE NIZ W WARSZAWIE GDZIE CZESZA SIE LUDZIE Z TV JAKOSC TRAGICZNA.).PO PIERWSZYM MYCIU WSZYSTKO ZESZLO ).SAM SOBIE WYSTAWIA OPINIE ...NEGATYWNE SIE NIE UKAZUJA TYLKO SAME POCHLEBNE ...WIADOMO I TAK DZIALA ...SZUKAJAC WARIATOW
P długim czasie ale juz z doświadczeniem ocenami ten salon marnie- nie wiem z co się tak cenią.
Zdecydowałam sie na malowanie- kolor był nie specjalny bez rewelacji za 250zł
A co do fryzury ślubnej to MASAKRA!!! byłam tak wściekłą na fryzjerkę że po weselu chciałam iść i zrobić awanturę- fryzura nie utrzymała sie nawet do oczepin - wszystko opadło, juz w trakcie czesania fryzjerka nie potrafiła wpiąć mi welonu- połamała cały grzebyk powciskała pełno wsuwek które były widoczne ogólnie zrobiła mi w miejscu wpięcia gniazdo z tysiącem wsuwek jak wróciłam do domu to mama byłą zszokowana ze niby taki renomowany salon a uczesanie było partackie.
Moja mama zapłaciła za swoją fryzurę 70 zł u fryzjerki na karwinach która nie ma "wypasionego " salonu i ogólnie jest przeciętna- a fryzura trzymała się do rana.
Żałuję tej decyzji i nikomu nie polecam!!!!!
Zdecydowałam sie na malowanie- kolor był nie specjalny bez rewelacji za 250zł
A co do fryzury ślubnej to MASAKRA!!! byłam tak wściekłą na fryzjerkę że po weselu chciałam iść i zrobić awanturę- fryzura nie utrzymała sie nawet do oczepin - wszystko opadło, juz w trakcie czesania fryzjerka nie potrafiła wpiąć mi welonu- połamała cały grzebyk powciskała pełno wsuwek które były widoczne ogólnie zrobiła mi w miejscu wpięcia gniazdo z tysiącem wsuwek jak wróciłam do domu to mama byłą zszokowana ze niby taki renomowany salon a uczesanie było partackie.
Moja mama zapłaciła za swoją fryzurę 70 zł u fryzjerki na karwinach która nie ma "wypasionego " salonu i ogólnie jest przeciętna- a fryzura trzymała się do rana.
Żałuję tej decyzji i nikomu nie polecam!!!!!
Pisałam wczesniej, ze polecam koloryzację. Nie wiem jak jest teraz z koloryzacją, ale ze strzyżeniem mają problem (Alfa). Nie dość, ze zrobiono mi fryzure jak dla babci emerytki (3-centymetrowe włosy układane na szczotke a`la kalafior i tona lakieru - ręce mi opadły i już totalnie stylizację olałam, uznałam,ze szampon mi to zmyje wieczorem), to jeszcze pani strzygąca miała problem ze słuchem i scięła mi wszystko co zapuszczałam przez 3 m-ce, a weszłam mówiąc, że chcę jedynie nadać kształt moim zapuszczanym włosom. Za przyjemność zapłaciłam 90 zł i to najgorzej wydane pieniądze w mim życiu na fryzjera.
Już nie zapuszczam ;-), nawiasem mówiąc i nigdy więcej nie popełnie tego błędu i nie zajdę TAM przy okazji zakupów w Bomi.
Nawiasem mówiac - pustki w tym salonie jak nie wiem co, praktycznie w kazdej chwili można wejśc z buta i siąść. O czymś to swiadczy?
Już nie zapuszczam ;-), nawiasem mówiąc i nigdy więcej nie popełnie tego błędu i nie zajdę TAM przy okazji zakupów w Bomi.
Nawiasem mówiac - pustki w tym salonie jak nie wiem co, praktycznie w kazdej chwili można wejśc z buta i siąść. O czymś to swiadczy?
Tak warto wydac pare zloty wiecej dopiero po dwuch dniachzakonczyli moja fryzure ale to z tego powodu ze mieli duzo do zrobienia podjelam sie zrobienia u nich wlosow i jestem bardzo zadowolona i zawitam u nich nie raz wiem ze niektorym szkoda kasy ale warto ja za moja fryzure zaplacilam 530 zl ale warto bylo i nie zaluje
Masakra! Za namową koleżanki skorzystałam z usług salonu P. Doroty w Klifie (osobiście mnie ścinała), i niestety wyszłam załamana. Z długich włosów zostały mi tylko do ramion. Pani Dorota ścina bardzo przeciętnie,używa takich narzedzi, ze po tym włosy są bardzo postrzępione, zamiast użycia zwykłych nozyczek. Liczy się technika ścinania, aby włosy były pocieniowane ale wygladały na zdrowe. A tutaj tego zabrakło. Cena 150 zł za ścięcie wymaga już profesjonalnego podejścia i efektu, a ja poczułam się, jakbym była ścinana w marnym salonie za 20 zł. Taki był dokładnie efekt końcowy mojej fryzury. Do tego sama musiałam sugerować fryzjerce co ma robić, bo nic konkretnego nie zaproponowała od siebie. NIE POLECAM!!!! Strata czasu, pieniedzy i włosów!!!!
Re: salon fryzjerski Dorota
nie mogę wypowiedzieć się na temat fryzur kobiecych ale z całą pewnością stwierdzam swoje zadowolenie ze strzyżenia mężczyzn; zarówno ja jak i koledzy korzystający z salonu Dorota w Klifie wychodzili bardzo zadowoleni. Nie jest to tylko moja subiektywna opinia ale przede wszystkim opinia mojej , bardzo w tym względzie wymagającej , żony.
nie mogę wypowiedzieć się na temat fryzur kobiecych ale z całą pewnością stwierdzam swoje zadowolenie ze strzyżenia mężczyzn; zarówno ja jak i koledzy korzystający z salonu Dorota w Klifie wychodzili bardzo zadowoleni. Nie jest to tylko moja subiektywna opinia ale przede wszystkim opinia mojej , bardzo w tym względzie wymagającej , żony.
ja też nie polecam.
Miałam dokładnie ten sam problem co jedna z osób wyżej. Prosiłam o nadanie fryzurze kształtu, bez żadnych szaleństw, bo zapuszczałam na długie. Miałam włosy do ramion. Fryzjerka podcięła końcówki i okazało się, że z jednej strony mam dłuższe włosy niż z drugiej. Postanowiła to wyrównać, ale z tej wyrównywanej strony znów podcięła krócej niż z drugiej. Udało jej się obciąć włosy równo dopiero za trzecim (!!!!!) podejściem, wyszłam z salonu z włosami o długości sięgającej lekko za ucho.
Byłam bardzo rozczarowana i zła, a dodatkowo włosy wcale się nie układały, traciłam każdego ranka mnóstwo czasu na ich ułożenie, horror.
Tydzień później poszłam do innego fryzjera, który mi obciął włosy jak należy.
Byłam w salonie w Orłowie.
Miałam dokładnie ten sam problem co jedna z osób wyżej. Prosiłam o nadanie fryzurze kształtu, bez żadnych szaleństw, bo zapuszczałam na długie. Miałam włosy do ramion. Fryzjerka podcięła końcówki i okazało się, że z jednej strony mam dłuższe włosy niż z drugiej. Postanowiła to wyrównać, ale z tej wyrównywanej strony znów podcięła krócej niż z drugiej. Udało jej się obciąć włosy równo dopiero za trzecim (!!!!!) podejściem, wyszłam z salonu z włosami o długości sięgającej lekko za ucho.
Byłam bardzo rozczarowana i zła, a dodatkowo włosy wcale się nie układały, traciłam każdego ranka mnóstwo czasu na ich ułożenie, horror.
Tydzień później poszłam do innego fryzjera, który mi obciął włosy jak należy.
Byłam w salonie w Orłowie.
No moje Panie gratuluje odwagi,że w ogóle tam poszłyście!!! Pani Dorota jest bardzo przereklamowana!!! mś. w 94r??? to dość odległe czasy prawda.... Panie fryzjerki mają niewielkie pojęcie o podstawowych zasadach koloryzacji o myciu głowy nie wspomnę!!!! Wychodziłam zawsze z niedomytą farbą i naciągnięta na dodatkową usługę,która miała utrzymać moje włosy w super kondycji.....KATASTROFA!!! Byłam klientką tego salonu prawie 20 lat! Zmieniłam salon mam błyszczące niespuszone włosy i trwały kolor! Nie wspominając o oszczędności 180 zł. za kolor!!!
Nie polecam!
Dodam tylko,że brudno jest ,szaro i nieprzyjemnie!
Nie polecam!
Dodam tylko,że brudno jest ,szaro i nieprzyjemnie!