Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
jestem zachwycona wątek zamknięty pierwszy raz odwiedziłam ten salon z polecenia znajomego i w końcu trafiłam...
~Weronika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 stycznia 2016

Totalna Masakra wątek zamknięty Byłem wczoraj na strzyżeniu i wydaję mi się ze lepiej bym wyglądał jak bym...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 maja 2015

POLECAM WSZYSTKIM :) wątek zamknięty Bardzo się cieszę że trafiłam do salonu Pani Eweliny i do samej Pani Eweliny,...
~Magda
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 lutego 2014

Marti - opinia wątek zamknięty Dziewczyny bardzo sympatyczne. Jakość usługi na najwyższym poziomie.Dzięki...
~Marti
-

dodano: 19 listopada 2013

Bardzo zadowolona wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z fryzurki i koloru zrobionej przez Panią Eweline....
~Klientka
-

dodano: 13 listopada 2013

rewelacja! wątek zamknięty Polecam każdej pani, która ma problemy z niesfornymi wlosami! Pani Ewelina...
~ola
-

dodano: 10 listopada 2013

Czad! wątek zamknięty Podpisuję się pod powyższym - obsługa super, dobór koloru idealny - dodatkowo...
~Kasia - CRP
-

dodano: 24 października 2013

Polecam :) wątek zamknięty Po wielu poszukiwaniach natrafiłam na salon Pani Eweliny. Jestem mile...
~Karolina
-

dodano: 18 września 2013

Profesjonalnie . Polecam Wszystkim Salon Pani Eweliny... wątek zamknięty Pani Ewelino :) Bardzo dziękuję za przepiękną fryzurę.... Sprawiła dziś Pani,...
~DonSylviano-Sylwia Weiss
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 marca 2012

Dziękuję Pani Ewelino wątek zamknięty Serdecznie dziękuję i polecam wszystkim Panią Ewelinę. Bardzo miła, uprzejma...
~Anna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 lipca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry