Salon Fryzjerski

Fryzjerzy

Gdynia, Kielecka 105

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Viki - ocena Nie polecam kolor odbiega od tego który miał być. Były ustalenia wyszło co...
~Viki
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 26 sierpnia 2024

Polecam wątek zamknięty Pani, która mnie obsługiwała zdecydowanie wiedziała co robi. Odradziła mi...
~mK
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2019

Porażka za 400 zł wątek zamknięty Po raz pierwszy byłam w salonie 2 lata temu i wyszłam bardzo zadowolona ....
~Kobieta po 30
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 stycznia 2019

Zawiedziona wątek zamknięty Byłam w salonie cztery razy i czwarty raz byl ostatni. Poszłam tylko na...
~K.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 września 2018

Kolejna niezadowolona klientka wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam . Miała by kolorystyka , jeden kolor , pokazałam...
~Klientka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 stycznia 2018

Najlepszy salon wątek zamknięty Bardzo profesjonalna praca. Cudowne blondy Dziękujemy Ani
~Asia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 stycznia 2018

Zdecydowanie nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Szczerze odradzam przereklamowany salon fryzjerski! Fryzjerka Ania zupełnie...
~Niezadowolona klientka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 listopada 2017

Odradzam salon Olivia wątek zamknięty Po korzystnych opiniach w internecie postanowiłam skorzystać z usług salonu...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2017

Rozczarowana wątek zamknięty Po wielu korzystnych opiniach na fb zdecydowałam sie skorzystać z usług tegoż...
~Ona
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 stycznia 2017

Przereklamowany salon.... wątek zamknięty Witam, wczoraj odwiedziłam salon Olivia zachęcona zdjęciami na fb i rzekomym...
~Kasia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 lipca 2016

Rewelacja wątek zamknięty rewelacja!Szczerze polecam wszystkim. Profesjonalne podejście do klienta,...
~Karolina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 maja 2016

ZDECYDOWANA PORAŻKA!!! wątek zamknięty W salonie miałam robione "cudowne" i oczywiście modne flambo - u Pani Oliwii....
~B.
3

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 lutego 2015

polecam wątek zamknięty Serdecznie polecam Panią Olivkę, przesympatyczna,fachowa fryzjerka :)
~Paula
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 września 2015

niestety odradzam wątek zamknięty Słyszałam że pani Olivia robi cuda...niestety nie udało mi się do niej...
~Kasia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2015

odradzam !!! blond? coś poszło nie tak. wątek zamknięty Szybka rozmowa o oczekiwaniach - farbujemy odrost na jasny blond, chłodny...
~zła i zawiedziona
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2015

Odradzam wątek zamknięty fryzjerka otrzymała instukcje dotyczące koloru - chłodny, jasny blond - dla...
~zła
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2015

zdecydowanie ODRADZAM! wątek zamknięty Miało być flambo z przejscia od brązu w blond wyszło zwykle flambo o okropnym...
~Kasia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 maja 2015

Nie polecam !!! wątek zamknięty Przyszłam do salonu nałożyć kolor-zimny brąz, wyszła ciemna czekolada, która...
~Ola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 maja 2015

Niestetey średnio zadowolona wątek zamknięty Byłam u p. Ani ( takiej niziutkiej). Niestety kolor miał być chłodno -...
~Hania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2015

polecam panią Anię:-) wątek zamknięty W końcu znalazłam wspaniałą fryzjerkę i juz Jej nie zmienię. Świetnie...
~Natalia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 marca 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry