Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
witam stałe klienki zlikwidowanego salonu oriana wątek zamknięty zapraszam wszystki klientki salonu które korzystały z naszych usług do...
~fryzjerka Anita
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 czerwca 2012

salon Oriana zlikwidowany powstała w tym miejscu nowa pracownia fryzjerska PETRO nr kont; 660304998 wątek zamknięty Pragniemy dawać zadowolenie naszym gościom. Chcemy, by było tak, jak mówi...
~:)
-

dodano: 17 czerwca 2012

NIE POLECAM! wątek zamknięty do salonu Oriana wybrałam się jedynie na podcięcie końcówek. mam (właściwie...
~...
-

dodano: 29 lutego 2012

Polecam panią Beatę! wątek zamknięty W swoim życiu odwiedziłam już kilka salonów fryzjerskich i jak do tej pory...
~AZ
-

dodano: 31 stycznia 2012

Niesolidność, niepunktualność, brak kontaktu wątek zamknięty Kilkukrotnie umawiana i przekładana (z winy zakładu) wizyta. Całkowite...
~Monika
-

dodano: 3 grudnia 2011

super wątek zamknięty Nareszcie trafiłam na fryzjerkę która wie co robi :)) Pani Betaka jest Super!...
~AM
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 października 2011

Piękny BLOND. wątek zamknięty Pierwszy fryzjer, który dokonał wielkiej sztuki - zrobił mi piękny, porządany...
~Monika K.
-

dodano: 20 czerwca 2011

Polecam serdecznie wątek zamknięty Robią porządek na głowie, polecam wszystkim, a zwłaszcza paniom, które są...
~Kasia N.
1

dodano: 5 maja 2011

szczerze rozczarowana!!! wątek zamknięty AŻ NIE CHCE SIĘ WIERZYĆ W OPINIE KTÓRE SIĘ CZYTA!!! JESTEM KLIENTKA KTÓRA...
~KLAUDIA
1

dodano: 11 września 2010

Maja -100% Profesjonalistka ;) wątek zamknięty Profesjonalistka pod każdym względem-rzęsy wygladają przepięknie a pazurki są...
~Sandra
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 28 czerwca 2010

TRAGEDIA wątek zamknięty Byłam kiedyś na rozjaśnianiu u pani Beaty to zrobiła mi żółć na głowie i w...
~obiektywna
2

dodano: 27 kwietnia 2008

E.D - opinia wątek zamknięty Szczerze mowiąc(w zasadzie pisząc),jest to najbardziej profesjonalny Salon...
~E.D
-

dodano: 15 kwietnia 2010

Super salon- najlepszy w Trójmieście ! wątek zamknięty Pani Beata to wspaniała i zdolna fryzjerka ! Nie musiałam jej nawet dokładnie...
~gaja
-

dodano: 8 lutego 2010

REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Znaleść taka profesjonalistkę do przedłużania pazurków to SKARB-dziękuję Pani...
~Maria
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 23 października 2009

:) wątek zamknięty Wszytsko jest super;) pania Anite szczerze polecam wszytskim:) gdyby nie to...
~Ola
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 22 listopada 2008

POLECAM! wątek zamknięty Jestem stałą klientką tego salony ze względu na jakość usług!Moje włosy po...
~Coco Modemoiselle
-

dodano: 3 lipca 2008

Pani Anita - Fryzjer - fachowiec wysokiej klasy wątek zamknięty Uwielbiam, jak pani Anita zajmuje się moją głową - potrafi dobrać kolor,...
~Bogusia K.
-

dodano: 15 maja 2008

Naprawdę polecam ! wątek zamknięty Zachęcona wypowiedziami innych klientów tego Salonu postanowiłam i ja...
~Karina
-

dodano: 30 kwietnia 2008

to się nazywa profesjonalizm wątek zamknięty Dziewczyby rewelacja.Juz jakis czas chodze do salonu Oriana, najpierw...
~Magda
-

dodano: 2 kwietnia 2008

moniaaaa wątek zamknięty Nic dodać nic ująć. do Beatki chodze od 2 lat to ona stworzyła i stwraza...
~moniaaaa
-

dodano: 18 stycznia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
27

23

wątków

do góry