Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ocena na podstawie opowiadań wątek zamknięty słyszałem o Pani Ewelinie super opinie we Frankfurcie nad Menem...
~Jerzy Hermanowicz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 października 2018

super wątek zamknięty Pani Ewelina to profesjonalistka, która kieruje się wg.mnie czymś...
~Matylda
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 czerwca 2018

Pytanie wątek zamknięty Dzień dobry słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tego salonu i bardzo...
~Marika
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 maja 2018

Super wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim wymagającym klientom.
~Lucyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 maja 2017

Bardzo średnio wątek zamknięty Byłam w salonie jakiś miesiąc temu, niby wszystko ok. Ale Pani Ewelina mnie...
~Anka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2017

Bardzo zadowolona wątek zamknięty Very nice ,wspaniala koloryzacja Pani Ewelina zawsze dobierze idealny...
~Lucy
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2017

Zadowolona wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z paznokci u Pani Moniki oraz nowej fryzurki u Pani...
~Monia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2017

Genialna wątek zamknięty Samo polecenie to za mało. Ewelina to profesjonalna fryzjerka - artystka....
~Kamila Kierzkowska
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 marca 2017

Super fryzjer wątek zamknięty Miło, profesjonalnie, dobry wystrój a przede wszystkim zawsze wychodzę z...
~Alicja
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 marca 2017

rewelacja wątek zamknięty Moja przygoda w salonie Pani Eweliny zaczęła się ok.7 lat temu,kiedy pierwszy...
~Klaudia
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 marca 2017

Najlepszy salon w Trójmieście! wątek zamknięty Z usług Pani Eweliny korzystam już od kilku lat i mówiąc w skrócie - nie znam...
~Aga
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 marca 2017

Karolina - opinia wątek zamknięty Salon posiada bardzo przyjemny klimat, a do tego obsługa bardzo sympatyczna....
~Karolina
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 marca 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry