Glamur

Fryzjerzy

Rumia, Krótka 10

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Malgosia - opinia wątek zamknięty Pierwszy raz w tym salonie bylam w lipcu, mialam tak super sciete wlosy ze do...
~Malgosia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 listopada 2013

satysfakcja wątek zamknięty W tym salonie bylam pierwszy raz i wyszlam zachwycona. Nowy kolor i...
~Magda
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 lutego 2013

Mila atmosfera,fachowa obsluga wątek zamknięty To salon w ktorym mozna sie naprawde zrelaksowac i zawsze wychodze...
~Beata
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 maja 2012

Fryzura i makijaz bardzo PROFESJONALNIE!!! wątek zamknięty Fryzura i makijaz bardzo PROFESJONALNIE!!! Polecam pania Anie ,jest...
~Ania
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 6 maja 2011

POLECAM:) wątek zamknięty Korzystam z usług Salonu od paru lat. Moje włosy są w bardzo dobrej formie...
~Gosia
-

dodano: 18 lutego 2011

TYLKO STRONA INTERNETOWA ZACHĘCAJĄCA! wątek zamknięty Wizytę w tym salonie zaplanowałam z wyprzedzeniem,nie mając na temat niego...
~Ania
-

dodano: 15 stycznia 2011

poinia wątek zamknięty polecam
~ania
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 grudnia 2009

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Zupełnie nie znając Trójmiasta musiałam znaleźć fryzjera, który zrobiłby mi...
~Dominika
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 29 czerwca 2009

Profesjonalizm! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam! Bardzo miła obsługa! Dziewczyny są rewelacyjne pod...
~Agnieszka Lewińska
-

dodano: 12 stycznia 2009

SUPER!!! wątek zamknięty Bardzo fajny klimat, sympatyczna i profesjonalna obsługa.Naprawde polecam!
~Zadowolona Klientka
-

dodano: 7 września 2008

POLECAM! wątek zamknięty POLECAM!
~klientka
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 13 czerwca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
11

11

wątków

do góry