Widok
fajnie ze macie mile wspomnienia z tym salonem...ja niestety nie moge tego powiedziec....w zeszlym roku we wrzesniu bralam slub,sukienke wybralam juz w maju(wypozyczalam)...chodzilam na cztery przymiarki,nawet po moich uwagach pani robila sukienke po swojemu,ostatnia przymiarka byla dwa dni przed slubem,porazka,zero czasu na poprawki,suknia mi spadala,byla za luzna....gorset byl na suwak i mial byc przerobiony na wiazany,zamek nie zostal wypryty i bylo go widac pomimo sprytnych zaszywek:(, spodnica byla za dluga wiec byla podnoszona do kupionych przeze mnie butow,zostala krzywo zrobiona i przod byl krzywy roznica byla jakie 8cm,koszmar....
ogolnie zle wspominam,choc na poczatku pani byla rowniez bardzo mila..
ogolnie zle wspominam,choc na poczatku pani byla rowniez bardzo mila..
Ciężko mi uwierzyć w to co Pani napisała. Korzystam z usług tego salonu i jestem bardzo zadowolona.
Ilość przymiarek świadczy tylko o dokładności krawcowej. Poza tym, jeżeli nie jest Pani fachowcem w dziedzinie krawiectwa nie, powinna się Pani wypowiadać na ten temat. Uwagi klienta co do wykonania sukni ślubnej nie zawsze mogą być brane pod uwagę, gdyż krawcowa wie lepiej jak powinna być ona wykonana.
Często poprawki wykonane na życzenie klienta niszczą efekt końcowy. Ponad to buty kupuje się z dużym wyprzedzeniem, a utrata centymetrów na parę godzin przed ślubem jest rzeczą normalną. Ja straciłam 4 cm w obwodzie w noc przed ślubem.
Chciałabym zapytać jeszcze czy dokładnie zmierzyła Pani sukienkę bo przecież nikt nie ma centymetra w oku. Być może źle ją Pani założyła lub ( z całym szacunkiem) ma Pani wadę postawy.
Od wielu lat jestem klientką tego salonu, poleciłam go już wielu znajomym. JAK DOTĄD WSZYSCY SĄ ZADOWOLENI.
Dla czytających: GORĄCO POLECAM TEN SALON!!!!!!!!!!!!! OBSŁUGA JEST RZETELNA I FACHOWA!!!!!!!!
P.S. Jeśli dobrze pamiętam, to jest pierwszy negatywny komentarz zamieszczony na temat tego salonu od 8 lat.
Ilość przymiarek świadczy tylko o dokładności krawcowej. Poza tym, jeżeli nie jest Pani fachowcem w dziedzinie krawiectwa nie, powinna się Pani wypowiadać na ten temat. Uwagi klienta co do wykonania sukni ślubnej nie zawsze mogą być brane pod uwagę, gdyż krawcowa wie lepiej jak powinna być ona wykonana.
Często poprawki wykonane na życzenie klienta niszczą efekt końcowy. Ponad to buty kupuje się z dużym wyprzedzeniem, a utrata centymetrów na parę godzin przed ślubem jest rzeczą normalną. Ja straciłam 4 cm w obwodzie w noc przed ślubem.
Chciałabym zapytać jeszcze czy dokładnie zmierzyła Pani sukienkę bo przecież nikt nie ma centymetra w oku. Być może źle ją Pani założyła lub ( z całym szacunkiem) ma Pani wadę postawy.
Od wielu lat jestem klientką tego salonu, poleciłam go już wielu znajomym. JAK DOTĄD WSZYSCY SĄ ZADOWOLENI.
Dla czytających: GORĄCO POLECAM TEN SALON!!!!!!!!!!!!! OBSŁUGA JEST RZETELNA I FACHOWA!!!!!!!!
P.S. Jeśli dobrze pamiętam, to jest pierwszy negatywny komentarz zamieszczony na temat tego salonu od 8 lat.
Ale ja sie bardzo ciesze ze bylyscie zadowolone..
ja tylko wyrazilam swoja opinie..
nawet nie chce mi sie odpowiadac na twoja wypowiedz poniewaz nie znajac mnie ocenilas mnie od stop do glow co uwazam jest nie fer...
a po drugie nie odradzam,nie namawiam zeby ktos poszedl gdzies indziej,poprostu opisalam swoja historie...
ja tylko wyrazilam swoja opinie..
nawet nie chce mi sie odpowiadac na twoja wypowiedz poniewaz nie znajac mnie ocenilas mnie od stop do glow co uwazam jest nie fer...
a po drugie nie odradzam,nie namawiam zeby ktos poszedl gdzies indziej,poprostu opisalam swoja historie...
Ja kupowałam suknię u Pani Grażynki ponad 3 lata temu. Polecam wszystkim Pannom Młodym z całego serca! Pani Grażynka jest absolutną specjalistką - ma "miarkę w oczach". Ja miałam problem z wyborem sukni ponieważ jestem raczej chłopczycą i stroje galowe nie są moją mocną stroną ;) Fason, który wybrałam zupełnie nie pasował do mojej sylwetki ale Pani Grażynka bardzo delikatnie i taktownie podsunęła mi inny i okazało się, że już druga przymierzona suknia była TĄ. Poza tym Pani pomogła mi dobrać welon i pozostałe dodatki (nawet dostałam prezent :)). Suknia została uszyta ekspresowo i nie wymagała żadnych poprawek. Poza tym miałam możliwość wypożyczenia halki i bolerka więc oszczędziłam czas i pieniądze bo wszystko jest na miejscu. Wyglądałam i czułam się jak bogini ;) Teraz polecam ten salon wszystkim znajomym (moja przyszła bratowa też szyje tam suknię). Gorąco pozdrawiam!!!