Widok

Salon Grażyna Gdańsk Żabianka

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
weszłam odwiedzić ten właśnie salon i Pani wydawała się bardzo miła i pomocna , chyba umówię sie na przymiarkę , czy ktoś korzystał z usług tego salonu ? Szycie ? jakie macie wrażenia ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupowałam sukienkę... pani bardzo miła i pomocna... ja wybrałam coś co mnie cenowo nie załamało, ale można też poszaleć... a generalnie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja robie tam poprawki mojej sukni, koleżanka wypozycza, moja siostra tez wypożyczała-Pani miła, doradzi i nie wciska nic na siłe
Sylver, ja też zamierzam się tam udać na poprawki sukni. Może orientujesz się jak cenowo takie poprawki wyglądają. Chodzi mi o lekkie poszerzenie i skrócenie sukni.
image
ja tam kupowałam, suknie, pani bardzo miła i pomocna, POLECAM
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
fajnie ze macie mile wspomnienia z tym salonem...ja niestety nie moge tego powiedziec....w zeszlym roku we wrzesniu bralam slub,sukienke wybralam juz w maju(wypozyczalam)...chodzilam na cztery przymiarki,nawet po moich uwagach pani robila sukienke po swojemu,ostatnia przymiarka byla dwa dni przed slubem,porazka,zero czasu na poprawki,suknia mi spadala,byla za luzna....gorset byl na suwak i mial byc przerobiony na wiazany,zamek nie zostal wypryty i bylo go widac pomimo sprytnych zaszywek:(, spodnica byla za dluga wiec byla podnoszona do kupionych przeze mnie butow,zostala krzywo zrobiona i przod byl krzywy roznica byla jakie 8cm,koszmar....

ogolnie zle wspominam,choc na poczatku pani byla rowniez bardzo mila..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciężko mi uwierzyć w to co Pani napisała. Korzystam z usług tego salonu i jestem bardzo zadowolona.
Ilość przymiarek świadczy tylko o dokładności krawcowej. Poza tym, jeżeli nie jest Pani fachowcem w dziedzinie krawiectwa nie, powinna się Pani wypowiadać na ten temat. Uwagi klienta co do wykonania sukni ślubnej nie zawsze mogą być brane pod uwagę, gdyż krawcowa wie lepiej jak powinna być ona wykonana.
Często poprawki wykonane na życzenie klienta niszczą efekt końcowy. Ponad to buty kupuje się z dużym wyprzedzeniem, a utrata centymetrów na parę godzin przed ślubem jest rzeczą normalną. Ja straciłam 4 cm w obwodzie w noc przed ślubem.
Chciałabym zapytać jeszcze czy dokładnie zmierzyła Pani sukienkę bo przecież nikt nie ma centymetra w oku. Być może źle ją Pani założyła lub ( z całym szacunkiem) ma Pani wadę postawy.
Od wielu lat jestem klientką tego salonu, poleciłam go już wielu znajomym. JAK DOTĄD WSZYSCY SĄ ZADOWOLENI.

Dla czytających: GORĄCO POLECAM TEN SALON!!!!!!!!!!!!! OBSŁUGA JEST RZETELNA I FACHOWA!!!!!!!!

P.S. Jeśli dobrze pamiętam, to jest pierwszy negatywny komentarz zamieszczony na temat tego salonu od 8 lat.
Ale ja sie bardzo ciesze ze bylyscie zadowolone..
ja tylko wyrazilam swoja opinie..
nawet nie chce mi sie odpowiadac na twoja wypowiedz poniewaz nie znajac mnie ocenilas mnie od stop do glow co uwazam jest nie fer...
a po drugie nie odradzam,nie namawiam zeby ktos poszedl gdzies indziej,poprostu opisalam swoja historie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wkońcu skorzystałam z innego salonu nie z Gdańska , tam suknie są o wiele tańsze , uszycie na miare nie jest takie drogie :)
ile placilas?
image
za suknię z bolerkiem płace 1100 zł uszyta na miare dla mnie i na własnośc , 800 zł suknia plus 300 bolerko ( bo podobno jakas droga koronka ) , jak chciałam suknie w ktorej bylo wiecej koronki to pani powiedziala ze 1100 sama suknia i bolerko zwykle 100 zł :)
zapomnialam dosac ze szyja ladnie i suknie jaka sie chce ze zdjecia
ja tez tam bylam, ale niestety wg mnie tanio tam nie bylo.. za moja sukienke (szycie) pani powiedziala prawie 3tys. Za mniej bardzo podobna to ja sobie w madonnie gotowa moglam kupic.

O jakosci sie nie wypowiadam, bo nie skorzystalam.
image
ale ja nie mówie że w tym salonie na żabiance jest tanio bo tak faktycznie ceny sa dosyć spore za uszycie samej sukni bez bolerka jakies 2200 pani chciała, ja szyje za gdańskiem i tam jest o wiele taniej
.
jestem wieloletnia klientka tego salonu😄😄😄😄😄😄😄😄 umarlam....co za komentarz
Ja kupowałam suknię u Pani Grażynki ponad 3 lata temu. Polecam wszystkim Pannom Młodym z całego serca! Pani Grażynka jest absolutną specjalistką - ma "miarkę w oczach". Ja miałam problem z wyborem sukni ponieważ jestem raczej chłopczycą i stroje galowe nie są moją mocną stroną ;) Fason, który wybrałam zupełnie nie pasował do mojej sylwetki ale Pani Grażynka bardzo delikatnie i taktownie podsunęła mi inny i okazało się, że już druga przymierzona suknia była TĄ. Poza tym Pani pomogła mi dobrać welon i pozostałe dodatki (nawet dostałam prezent :)). Suknia została uszyta ekspresowo i nie wymagała żadnych poprawek. Poza tym miałam możliwość wypożyczenia halki i bolerka więc oszczędziłam czas i pieniądze bo wszystko jest na miejscu. Wyglądałam i czułam się jak bogini ;) Teraz polecam ten salon wszystkim znajomym (moja przyszła bratowa też szyje tam suknię). Gorąco pozdrawiam!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ten salon jeszcze istnieje?
~tutka2014 salon istnieje :)

kupowałam tam swoją suknię ślubną polecam !!!!!

mam ją na sprzedaż jak coś :) wiecej na prv

Inne tematy z forum Żabianka

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry