Widok
Ja kupiłam suknie w tym salonie i mogę go polecić z czystym sercem. Są tam dwie panie, które najpierw świetnie mi doradziły, a mi naprawdę ciężko coś dobrać :) a potem do ostatniego dnia jak odbierałam sukienkę czułam się naprawdę wyjątkowo tak panie "skakały nade mną" żeby wszystko było idealnie. polecam ten salon!!!
ja jako założycielka wątku odpisuję po pół roku od mojegop ślubu ;D że suknia bardzo wygodna jak na princesskę (Venus) jakościowo super, żaden koralik z bioder nie odpadł, czego się obawiałam :) ale jak kupowałam suknię to nie do końca podobała mi się obsługa... troszke Panie nieprofesjonalne. Ale mogę im to wybaczyć na poczet początków salonu. Nabiorą doswiadczenia z czasem. Ogólnie polecam suknie, nie salon ;)
a więc tak... jeżeli chodzi o salon Joanna to polecam z czystym sumieniem:) wprawdzie ślub mam w styczniu ale sukienka jest już gotowa, chciałam ją już odebrać ale panie z salonu doradziły żeby jeszcze przed ślubem ją przymierzyć bo często się zdarza, ze ze stresu sie chudnie;) jezeli chodzi o obsluge to uwazam, ze panie bardzo profesjonalne szczegolnie szczupła pani w krotkich jasnych wlosach ;) nie ukrywam, ze w zamysle mialam inna suknie niz kupilam ale pani doradzila zebym przymierzyla jeszcze inne tak dla upewnienia sie, ze ta moja "wysniona" to wlasnie ta no i okazalo sie ze to nie byla ta ;)
na koniec zapytalam sie czy moge liczyc na jakich rabat i dostalam welon za 290zł i bolerko (nie wiem jaka byla cena) w prezencie, a sukienka byla stosunkowo tania bo 2290zł. dodam tez ze myslałam, ze skoro salon jest taki ekskluzywny to ceny sa koszmarnie wysokie ale to nie prawda, ceny sa takie same jak w jakims malym podrzednym saloniku takze dziewczyny warto sie tam wybrac, zeby poczuc sie w tej mega wielkiej przymierzalni super a no i kanape maja mega fajna ;)
na koniec zapytalam sie czy moge liczyc na jakich rabat i dostalam welon za 290zł i bolerko (nie wiem jaka byla cena) w prezencie, a sukienka byla stosunkowo tania bo 2290zł. dodam tez ze myslałam, ze skoro salon jest taki ekskluzywny to ceny sa koszmarnie wysokie ale to nie prawda, ceny sa takie same jak w jakims malym podrzednym saloniku takze dziewczyny warto sie tam wybrac, zeby poczuc sie w tej mega wielkiej przymierzalni super a no i kanape maja mega fajna ;)