Salon Sukien Ślubnych

Salony mody ślubnej Pracownie krawieckie Wypożyczalnie strojów

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Idealny salon ślubny przed idealnym dniem wątek zamknięty Polecam salon Carmen wszystkim Pannom Młodym, które szukają czegoś...
~Natalia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 listopada 2017

Polecam każdej narzeczonej wątek zamknięty Sukienka dla każdej Panny Młodej, obsługa na bardzo wysokim poziomie - lokal...
~Pani Norris
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 marca 2015

super!!! wątek zamknięty Suknie extra ale jeszcze lepsza jest obsługa salonu!!!! Polecam!!!!
~sylwia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 marca 2015

polecam!!!! wątek zamknięty Po wielu poszukiwaniach i wizytach w innych salonach, odnalazlam idealna...
~Monika
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2013

G.Cz. - opinia wątek zamknięty Salon z dużą ilością sukien ślubnych z obsługą, która nie zachwyca się każdą...
~G.Cz.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 czerwca 2013

Jak najbardziej na tak! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Grażynki. Suknia jest prześliczna,...
~Marta
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 października 2012

POLECAM wątek zamknięty Serdecznie polecam salon sukni ślubnych carmen. Bardzo miła i profesjonalna...
~Estera
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 lipca 2012

Duży wybór Sukien Ślubnych. wątek zamknięty Szczerze Polecam! Niepowtarzalny wybór sukienek, których nie spotkasz w...
~maja
-

dodano: 27 października 2011

super wątek zamknięty Pani Grażynka? Przesympatyczna, pełna cierpliwości, wspaniała kobieta....
~Karolina
-

dodano: 8 sierpnia 2011

POLECAM!!!! wątek zamknięty Chciała bym Bardzo.Bardzo ,Bardzo podziekowac ,za pomoc w wyborze mojej...
~Kasia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 25 maja 2011

O - opinia wątek zamknięty bardzo piekne suknie...
~O
1

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2008

naprawde warto wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona jak i z wyboru sukienki ale takze i z obslugi!:)...
~naprawde warto
-

dodano: 14 stycznia 2010

szkoda czasu. wątek zamknięty Mały wybór sukien, wieczorowych zero, dodatków mało. kilka sukien na...
~daria
-

dodano: 30 sierpnia 2009

naprawde warto sie tu wybrac:) wątek zamknięty sukienka przesliczna, zachwycila nie tylko mnie, ale i gosci:) pani Grazyna...
~Anna
-

dodano: 28 lipca 2009

Szok!!! wątek zamknięty jak napisane...otwarcie sklepu jest od godz. 12.00,wiec czekalam specjalnie...
~Sylwia
-

dodano: 9 lipca 2009

Alicja - opinia wątek zamknięty bardzo mila i fachowa obsluga
~Alicja
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 6 marca 2009

zadowolona - opinia wątek zamknięty bardzo polecam. sukienki bardzo ładne. bardzo duzy wybór od sukienek krótkich...
~zadowolona
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 2 marca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

17

wątków

do góry