Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Idealny salon ślubny przed idealnym dniem wątek zamknięty Polecam salon Carmen wszystkim Pannom Młodym, które szukają czegoś...
~Natalia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 listopada 2017

Polecam każdej narzeczonej wątek zamknięty Sukienka dla każdej Panny Młodej, obsługa na bardzo wysokim poziomie - lokal...
~Pani Norris
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 marca 2015

super!!! wątek zamknięty Suknie extra ale jeszcze lepsza jest obsługa salonu!!!! Polecam!!!!
~sylwia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 3 marca 2015

polecam!!!! wątek zamknięty Po wielu poszukiwaniach i wizytach w innych salonach, odnalazlam idealna...
~Monika
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2013

G.Cz. - opinia wątek zamknięty Salon z dużą ilością sukien ślubnych z obsługą, która nie zachwyca się każdą...
~G.Cz.
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 czerwca 2013

Jak najbardziej na tak! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Grażynki. Suknia jest prześliczna,...
~Marta
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 października 2012

POLECAM wątek zamknięty Serdecznie polecam salon sukni ślubnych carmen. Bardzo miła i profesjonalna...
~Estera
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 lipca 2012

Duży wybór Sukien Ślubnych. wątek zamknięty Szczerze Polecam! Niepowtarzalny wybór sukienek, których nie spotkasz w...
~maja
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 października 2011

super wątek zamknięty Pani Grażynka? Przesympatyczna, pełna cierpliwości, wspaniała kobieta....
~Karolina
-

dodano: 8 sierpnia 2011

POLECAM!!!! wątek zamknięty Chciała bym Bardzo.Bardzo ,Bardzo podziekowac ,za pomoc w wyborze mojej...
~Kasia
-

dodano: 25 maja 2011

O - opinia wątek zamknięty bardzo piekne suknie...
~O
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2008

naprawde warto wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona jak i z wyboru sukienki ale takze i z obslugi!:)...
~naprawde warto
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 14 stycznia 2010

szkoda czasu. wątek zamknięty Mały wybór sukien, wieczorowych zero, dodatków mało. kilka sukien na...
~daria
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2009

naprawde warto sie tu wybrac:) wątek zamknięty sukienka przesliczna, zachwycila nie tylko mnie, ale i gosci:) pani Grazyna...
~Anna
-

dodano: 28 lipca 2009

Szok!!! wątek zamknięty jak napisane...otwarcie sklepu jest od godz. 12.00,wiec czekalam specjalnie...
~Sylwia
-

dodano: 9 lipca 2009

Alicja - opinia wątek zamknięty bardzo mila i fachowa obsluga
~Alicja
-

dodano: 6 marca 2009

zadowolona - opinia wątek zamknięty bardzo polecam. sukienki bardzo ładne. bardzo duzy wybór od sukienek krótkich...
~zadowolona
-

dodano: 2 marca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

17

wątków

do góry