Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Salon Nata wątek zamknięty Mam pytanie gdzie teraz Można znależc Panią Natasze?
~STALA KLIENTKA
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 7 lipca 2015

Super wątek zamknięty Byłam u Pani Nataszy dwa razy i już będę tam zawsze wracać.Pani Natasza to...
~Beata
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 marca 2015

REWELACJA!!! wątek zamknięty Byłam u Pani Natalii już drugi raz na przedłużeniu włosów, jestem bardzo...
~Anita
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 lutego 2015

Badzo polecam wątek zamknięty naprawdę polecam, fryzurkę zrobiła mi super, pomimo że miałam zdjęcie z...
~nnnnnnn
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 marca 2013

Polecam wątek zamknięty Miła atmosfera , profesjonalna obsługa . Gorąco POLECAM .
~Lex
-

dodano: 14 lutego 2013

NAPRAWDE POLECAM wątek zamknięty Do salonu p.Nataszy trafiłam z polecenia koleżanki,i naprawde jestem jej...
~Ulcia
-

dodano: 12 lutego 2013

GORĄCO POLECAM wątek zamknięty Od lat jestem klientką pani Nataszy, i nigdy mnie nie zawiodlą. Zawsze jest...
~ANTONINA
-

dodano: 5 lutego 2013

zybi69 - opinia wątek zamknięty Z uslug fryzjerskich korzystam co ok 3-4 tygodnie Ogolnie jestem bardzo...
~zybi69
-

dodano: 31 stycznia 2013

GORĄCO POLECAM wątek zamknięty w salonie byłam dzisiaj pierwszy raz, a polecili mi go znajomi. z wizyty...
~zadowolonaklientka
-

dodano: 30 stycznia 2013

Polecam wątek zamknięty Z usług fryzjerskich Pani Nataszy korzystam od kilku lat . Jestem bardzo...
~stała klijentka
-

dodano: 30 stycznia 2013

ANGELIKA - opinia wątek zamknięty PROFESJONALNA OBSŁUGA,MIŁA ATMOSFERA.PRZYSTĘPNE CENY
~ANGELIKA
-

dodano: 26 października 2012

:) wątek zamknięty Jestem bardzo miło zaskoczona. Od lat wmawiano mi, że mój pigment włosów nie...
~Kredka
-

dodano: 9 października 2012

POLECAM wątek zamknięty Chodzę już tak długo, że nie muszę nawet mówić co potrzebuje, zawsze jednak...
~Monika
-

dodano: 31 lipca 2012

Tanio, szybko, świetnie ;) wątek zamknięty Najlepszy fryzjer- w mojej okolicy na pewno, bo już wcześniej wszystkich...
~Dawid
1

dodano: 12 czerwca 2012

POLECAM SALON FRYZJERSKI "NATA"!!!! wątek zamknięty Polecam wszystkim salon fryzjerski "Nata", który prowadzi Pani Natasza:)Jest...
~Ola Mazur
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 29 stycznia 2012

Super Salon wątek zamknięty Witam o salonie Nata dowiedzialam sie od znajomej......nie mogla juz sluchac...
~Grazyna
-

dodano: 23 stycznia 2012

Super !!! wątek zamknięty Każdy kto chce być zadowolony z fryzurki powinien wybrać właśnie ten salon......
~Ola
-

dodano: 18 września 2011

Polecam!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Skorzystałam z usług salonu fryzjerskiego "NATA" kolor wyszedł super a...
~Inga
-

dodano: 11 sierpnia 2011

Polecam wątek zamknięty Mam bardzo gęste i trudne do ułożenia włosy . Pani fryzjerka super sobie z...
~Agnieszka
-

dodano: 14 lipca 2011

pełen profesjonalizm,POLECAM!! wątek zamknięty skorzystałam z usług salonu fryzjerskiego Nata,a mianowicie przedłużałam...
~ola
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
42

40

wątków

do góry