Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
super wlosy u Natalii wątek zamknięty super wlosy u Natalii!!!!!!! dla mnie REWELKA!!!
~REWELKA
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 10 lipca 2008

salon ZDECYDOWANIE POLECAM!!! wątek zamknięty bylam dzisaj klientka salonu, rewelacyjnie wykonala mi paznokcie zelowe Pani...
~USMIECHNIETA
-

dodano: 10 lipca 2008

Kasia - opinia wątek zamknięty salon the best a natala to super scina wlosy
~Kasia
-

dodano: 5 lipca 2008

salon SUPER wątek zamknięty salon super, jakośc usług REWELACJA nie ma dnia zebym nie wychodzila z tego...
~BEATA
-

dodano: 29 czerwca 2008

French manicure - koszmar wątek zamknięty Totalne rozczarowanie. Miał być zwykły manicure i french. Myślałam, że tego...
~Monika z Karwin
-

dodano: 28 czerwca 2008

Nie biora klienta na powaznie wątek zamknięty Przyszlam do salonu rowno o 9 gdzie ten powinien byc juz otwarty bo...
~Niezadowolona
-

dodano: 27 czerwca 2008

marta - opinia wątek zamknięty Usługi wykonywane są bardzo dobrze - pozdrawiam karine i magde ktora juz tam...
~marta
-

dodano: 23 czerwca 2008

????? wątek zamknięty WITAM.SALONIK MOŻE BYĆ,MAŁO WIDOCZNY,ALE SCHLUDNY,OBSŁUGA POZOSTAWIA TROSZKĘ...
~MONIKA Z GDYNI
-

dodano: 6 kwietnia 2008

Beata - opinia wątek zamknięty nie ma sie co rozpisywac SUPER SALON!!! I LIGA!!!!!! atmosfera jak nigdzie...
~Beata
-

dodano: 29 marca 2008

nie znjdziecie drugiego takiego miejsca na ziemi bo to 7ksieżyc... wątek zamknięty TAK TO PRAWDA ODKĄD UCZĘSZCZAM DO MOJEGO UKOCHANEGO SALONU ,CZUJE SIE LEPIEJ...
~STAŁA BYWALCZYNI ANIA..
-

dodano: 27 marca 2008

Nowa ja wątek zamknięty Od bardzo długiego czasu korzystam z usług kosmetycznych Pani Hanii - pełen...
~Ewa N.
-

dodano: 26 marca 2008

załamana - opinia wątek zamknięty Chciałam wszystkich ostrzec przed tym salonem.. Miałam nadzieje idąc tam ze...
~załamana
-

dodano: 20 marca 2008

7Księzyc 3 x na TAK wątek zamknięty polecam szystkim niezdecydowanym uslugi w tym salonie Karina robi...
~Maja
-

dodano: 26 lutego 2008

REWELACJA wątek zamknięty bylam klientka Pana Piotra (pierwszy raz) a zdaje sie ze ten Pan zreszta od...
~iwona
-

dodano: 26 lutego 2008

bardzo fajny salon wątek zamknięty mila obsluga - fachowa przede wszystkim!!! od kilku miesiecy korzysystam z...
~grazyna
-

dodano: 21 stycznia 2008

jedyny w swoim rodzaju 7Księżyc wątek zamknięty jestem pod niemalym wrazeniem salonu obsluga przemila i fachowa, Panie...
~stala klientka
-

dodano: 27 grudnia 2007

BARDZO MILY SALON wątek zamknięty BARDZO MILY SALON, SUPER OBSLUGA, SZEROKI ZAKRES USLUG WYSZLAM Z SALONU...
~Marylka
-

dodano: 10 grudnia 2007

REWELACYJNY SALON - pOLECAM WSZYSTKIM CHCACYM SIE ZRELAKSOWAC PANIOM wątek zamknięty BYLAM KILKA DNI TEMU W SALONIE 7KSIEZYC - ATMOSFERA PRZEMILA, OD SAMEGO...
~BARDZO ZADOWOLONA KLIENTKA
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 28 września 2007

Najlepszy wątek zamknięty Najlepszy salon w jakim byłam! Karinka robi NAJPIEKNIEJSZE paznokcie na...
~Ola
-

dodano: 4 września 2007

Profesjonalnie a jak u najlepszej przyjaciolki :) wątek zamknięty Obsluga wspaniala, pelny profesjonalizm i do tego jak na babskim...
~Ewa
-

dodano: 28 sierpnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
21

21

wątków

do góry