Widok

Salon kosmetyczny Wejherowo

Wejherowo Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny, może polecicie dobry salon kosmetyczny z Wejherowa? Nie mam bladego pojęcia gdzie tutaj szukać sprawdzonej kosmetyczki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kleopatra na ul.panek
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
dziękuję!!!
Hotel Victoria w Bolszewie tj k.Wejherowa:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dziękuję, ale Bolszewo odpada :( niebardzo wiem jak sie poruszać po Wejherowie, gdzie cco jest a co dopiero do Bolszewa ;p moze z biegiem czasu
:))
Byłam w salonie Kleopatra- masakra. Bardzo brudno...Ja polecam z czystym sumieniem salon Evita- Pani Dagmara to profesjonalista.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 19
Ja do salonu Kleopatra chodze od ponad 2 lat i nigdy nie widziałam zeby było tam brudno ani nic podobnego.....Bardzo mila i profesjonalna obsługa i zawsze trafiona fryzura.

ps..a ta pani Dagmara to ona czy on ? bo skoro ona to chyba profesjonalistka no chyba ze to ono ...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Drobna literówka...miało być " profesjonalistka".
Jeśli zapach akrylowych paznokci i resztki po nich wszędzie Pani nie przeszkadza,to "Kleopatra" to jak najbardziej miejsce dla Pani. Dodam,że nie dezynfekowanie narzędzi też nie jest plusem tego miejsca. Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
nie rozumiem jak można pow że narzedzia nie sa dezynfekowane!? to chyba może tylko wiedziec osoba wykonująca usługę,widać ktoś tutaj jest poprostu tylko wrogo i zawistnie nastawiony... bo ja chodzę do tego salonu juz bardzo długo i nie ma lepszych profesjonalistek w OKOLICY...z czystym sumieniem, jest miło czysto przyjemnie, szybko dokładnie i PROFESJONALNIE.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
oo u tu chyba ktoś z personelu sie tak dobrze wypowiada... pozdrawiamy ;) te wypowiedzi należa do b subiektywnej oceny autora ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
gdyby ktoś szukał tej babki od paznokci co kupę lat była w Venus na ul Puckiej to właśnie jest w Kleopatrze. Polecam, jest jedną z pierwszych co robiła paznokcie w Wejherowie i ma doświadczenie. Chodzę do niej od lat
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
a gdzie to mniej więcej jest?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko nie evita i kleopatra. w wejherowie nie ma dobrego salonu kosmetycznego. radze wybrac sie w strone gdyni. evita malo profesjonalna a kleopatra rzeczywiscie dosc nieprzyjemnie.
Nie polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8
Co do Evity to się nie zgodzę ! Bardzo sympatycznie tam jest. Również bywałam u Pani Ilonki w "Stylu Urody" na chopina. Ale to ja osobiście korzystałam z zabiegów. Faktycznie po przeprowadzce do wejherowa, długo szukałam gabinetu dla siebie. i te co wymieniłam są godne polecenia ( W kleopatrze nie byłam.)
Ale jeśli szukasz nadal, to mogę się z radością podzielić iż w Wejherowie jest ktoś kogo z całego serca polecam !
Ze swoim synem jeździłam do Gdyni do Instytutu Estetycznego. Faktycznie w Wejherowie, nikt nie chciał synowi pomóc z okropnym trądzikiem, a każdy wysyłał nas do lekarza. Dopiero koleżanka z pracy wskazała mi adres do Gdyni do P. Anny. Niedawno dostaliśmy miłego smsa, że Pani Ania, która gorąco polecam otworzyła swój Instytut Estetyczny również w Wejherowie, w CH Nanice. Nie wiem co potrzebujesz za zabiegi, ale Pani Ania ma sporą wiedzę o problemach z cerą i umie znaleźć każde rozwiązanie . Mój syn po 2 letniej walce z lekarzami, w tej chwili w bardzo krótkim czasie cieszy się na każdy zabieg u Pani Ani. Wiec możesz poszukać p. Ani w Ch Nanice na ul. Rzeznickiej/Judyckiego wklejam ci ich stronę http://instytut-estetyczny.pl/o-nas/
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Link do Pani Ani z Instytutu w CH Nanice - http://www.tradzikowo.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ma ktoś może aktualny kontakt do Pani Ani, bo podane linki są nieaktywne.
Dobry salon kosmetyczny jest na ul. Klasztornej 20 "Atelier Urody" bardzo dobra i przemiła kosmetyczka, pełna higiena. Z tego co wiem, współpracują z lekarzem medycyny estetycznej. POLECAM!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam Atelier Urody na klasztornej 20,koniecznie kosmetyczka pani Asia. Mają wszystkie możliwe zabiegi i do tego piękny wystrój.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
W salonie Kleopatra kładzie się nacisk na rzetelne wykonanie zlecenia. Chodzę tam od jakiegoś czasu i uważam, iż Pani kosmetyczka jest wspaniałym rzemieślnikiem. Konkretna,szybka i fachowa. Bez zbędnej gadaniny, celebracji i innych "ozdobników". Jeśli chcę mieć oprócz np: pedicuru również cudawianki i fajerwerki oraz pół dnia na próżność to po prostu idę do Spa.Tylko,że tam trzeba zostawić kasę nawet za słuchanie muzyki relaksacyjnej. Więc suma-sumarum kierunek zazwyczaj na ul. Panek.Pozdrawiam team z Kleopatry.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam. Pozdrawiam wszystkie nasze klientki. Zapraszam na naszą stronę http://www.studiokleopatra.com.pl gdzie znajdą Panie wszystkie informacje o nas. Dziękuję za wszystkie opinie, które są dla mnie wskaźnikiem i dobrą radą. Alicja Górska
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam jaka kosmetyczka dobra w Wejherowie ?
Witam,
Zapraszam wszystkie Mamy, i nie tylko, do skorzystania z moich mobilnych usług kosmetycznych.

Tak jak każda z Was jestem mamą. Rozumiem ile czasu i poświecenia potrzebują nasze pociechy i często bywa tak że nie mamy czasu choćby pomalować paznokci , nie mówiąc o wizycie u kosmetyczki.

Wychodzę naprzeciw waszym oczekiwaniom !

To ja dojadę do Was. Godzinę ustalamy wspólnie ,dzieci mogą być w domu przy Was. Zaproś koleżankę, niech Wasze pociechy bawią się wspólnie, a Wy korzystajcie z zalet bycia kobietą.

Możemu umówić sie także w Gowinie w salonie fryzjerskim ,,MONIKA" ul. Podgórna 44. Wszystko w jednym miejscu!

Wykonuję zabiegi na dłonie , stopy , paznokcie.

Przedłużanie paznokci metodą ŻELOWĄ, MANICURE
HYBRYDOWY.

Zabiegi na twarz ( mikrodermabrazje, kawitacje, kwasy )

Makijaże: wieczorowe, okazjonalne, ślubne

Depilacja, regulacja brwi, henna

Ponadto KERATYNOWE PROSTOWANIE WŁOSÓW!

»»» Wszystko u Ciebie w domu !

Zapraszam na mój profil na facebooku :
https://www.facebook.com/noviakosmetycznka?fref=ts

WEJHEROWO / REDA / RUMIA / LUZINO / BOLSZEWO

W razie pytań piszcie lub dzwońcie 518 440 704

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chciłabym rzeczywiście odradzić salon "Kleopatra". Właściiwie do salonu to tej brudnej budce daleko.. Najgorsze z trzech rzeczy, które robiłam były rzęsy- jedwabne 1:1 za 110 zł- bo był promocja. Było ich tak mało, że swoich naturalnych mam więcej! Do tego po tygodniu prawie wszystkie wypadły i wyglądam jakbym miała je miesiąc! Strata pieniędzy kompletna! Nigdy więcej tam nie pójdę i wszystkim odradzam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
chodzę do P.Asi do Studio Kleopatra juz od 3lat.i jestem bardzo zadowolana.a bałaganu nigdzie nie widziałam!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chodzę do "Kleopatry " na paznokcie 7 lat do Pani Alicji. Jestem pielęgniarką i od razu mówię, że narzędzia są przygotowane jak w zabiegowym. Dlatego bez obaw oddaję swoje ręce. po wizycie od razu umawiam się na następny raz, bo inaczej nie ma miejsc do tej kobiety. to chyba o czymś świadczy. Polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja mama chodzi najczęściej do fryzjerki do salonu La Monique. Ostatnio jak się z nią tam wybrałam to zafundowałam sobie manicure i jestem bardzo zadowolona. Z tego co się zorientowałam, to w ofercie salonu są również różnego rodzaju zabiegi kosmetyczne.

Niedawno postał salon Esthetic Laboratory https://www.facebook.com/Esthetic-Laboratory-446503575691810/?fref=ts bardzo miła atmosfera, a ceny konkurencyjne.

Sprawdź sobie ten salon kosmetyczny: http://kaskadaurody.pl/
Chodzę tam i sobie chwalę. Bardzo dobra jakość usług. Myślę, że warto.

Czy wiecie, że gabinet kosmetyczny musi zostać odpowiednio wyposażony? Nie powinno zabraknąć w nim między innymi urządzeń dostępnych w ofercie firmy https://maxmedik.pl/387-aparatura-medika które wykorzystuje się nie tylko w gabinetach kosmetycznych, ale również w gabinetach medycyny estetycznej.

Ja chodzę do https://salonsaray.pl/ w Szczecinie i jestem naprawdę bardzo zadowolona. Wszystko wykonane na najwyższym poziomie i z największą starannością.

Jeśli szukacie salon kosmetyczny w Boleszywo to warto zajrzeć do dziewczyn z Bella Ciało. Szeroki wybór ofert co do zabiegów, paznokci, makijazów i wyglądu śkory. Podzrucam stronkę: https://www.facebook.com/BellaCia%C5%82o-gabinet-pi%C4%99kna-107165424352608/

Inne tematy z forum Moda i uroda

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (75 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...

jaki krem na noc +30 ?? (209 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Sukienka na wesele (23 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...

do góry