Widok
Salon kosmetyczny na Przymorzu / w Oliwie
Witam, czy znacie sprawdzony gabinet kosmetyczny w Oliwie lub na przymorzu
?
Jeżeli ktoś korzystał, prosze tez o opinie gabinetów:
"Strefa Piękna" na Krzywoustego" oraz "Dermika", także na Krzywoustego, może ktoś tam był? poleca lub odradza? mam je najbardziej po drodze ale jakos jestem zrażona do niesprawdzonych gabinetów...
Z góry dzięki za pomoc
?
Jeżeli ktoś korzystał, prosze tez o opinie gabinetów:
"Strefa Piękna" na Krzywoustego" oraz "Dermika", także na Krzywoustego, może ktoś tam był? poleca lub odradza? mam je najbardziej po drodze ale jakos jestem zrażona do niesprawdzonych gabinetów...
Z góry dzięki za pomoc
popieram w 100%!!
Po dwóch zabiegach mikrodermabrazji moja skóra wygląda rewelacyjnie! Zniknęły krosty z pleców, twarz jest jak pupka niemowlaka! Dzięki porządnemu zabiegowi wykonanemu przez Panią Wiolę oraz wskazówkom jak dbać o cerę widzę same pozytywy! Cera jest czysta, makijaż wygląda naturalnie a nie jak maska! a co uważam za największy plus - na dekolcie miałam zapadniętą skórę, wyglądało to jak blizna pod szyją od barku do barku - prawie całkowicie zniknęła!
A do tego wszystkiego Pani Wiola jest rewelacyjną kobietą! oTwartą, przemiłą!
Polecam ten salon - super zabiegi w rozsądnych cenach! :):)
Po dwóch zabiegach mikrodermabrazji moja skóra wygląda rewelacyjnie! Zniknęły krosty z pleców, twarz jest jak pupka niemowlaka! Dzięki porządnemu zabiegowi wykonanemu przez Panią Wiolę oraz wskazówkom jak dbać o cerę widzę same pozytywy! Cera jest czysta, makijaż wygląda naturalnie a nie jak maska! a co uważam za największy plus - na dekolcie miałam zapadniętą skórę, wyglądało to jak blizna pod szyją od barku do barku - prawie całkowicie zniknęła!
A do tego wszystkiego Pani Wiola jest rewelacyjną kobietą! oTwartą, przemiłą!
Polecam ten salon - super zabiegi w rozsądnych cenach! :):)
A ja nie polecam..po dwóch zabiegach w cenach promocyjnych -250zł za zabieg !!! nie widze żadnych zmian skóra jest taka sama, zmarszczki I blizny jak były tak są - a po drugim zabiegu miały być już widoczne zmiany, wygładzona skóra, zniknięcie blizn itd wg zapewnień pani kosmetyczki...szkoda pieniędzy I to dużych