Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zadowolona wątek zamknięty Jestem zadowolona z jakości usług wykonanych w salonie, bardzo miła Pani,...
~Ewa
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 czerwca 2011

rollen jest swietny wątek zamknięty Kupilam karnet do siodmego nieba na grouponie. Bylo warto, bo po 5 zabiegach...
~Emilia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 czerwca 2011

Polecam wszystkim! Przemiła obsługa! wątek zamknięty Korzystam z tego salonu od niedawna, także nie mogę jeszcze jednoznacznie...
~Magda
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 17 lutego 2011

Bardzo polecam!!!!!!!!!!! :) wątek zamknięty Byłam tam dzisiaj 1 raz..ceny jak na 3miejskie warunki bardzo niskie, a...
~agatkaw
-

dodano: 10 stycznia 2011

Niższe ceny! wątek zamknięty Byłam kilkakrotnie w Siódmym Niebie na Vacu oraz rollenie, co mnie mile...
~Ania
-

dodano: 15 października 2010

polecam wątek zamknięty bardzo miłe panie na recepcji, super wystrój, dobre promocje cenowe.
~k
-

dodano: 4 sierpnia 2010

polecam masaż i kapsułe spa wątek zamknięty kapsuła spa choć dość twarda to cudowny wynalazek...natryski, muzyka..klimat...
~ej
-

dodano: 14 czerwca 2010

Super klimaty wątek zamknięty Jestem od wrzesnia stala klientka. Zostane pewnie tu na dluzej, bardzo jestem...
~zadowolona
-

dodano: 12 marca 2010

super masażysta!!! wątek zamknięty Korzystam z usług salonu od roku,jestem bardzo zadowolona,pani Nina...
~klientka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 25 lutego 2010

Rewelacyjne miejsce wątek zamknięty Fachowa obsługa, świetny sprzęt-chodzę od połowy stycznia tego roku i widzę...
~Asia
-

dodano: 24 lutego 2010

POZYTYWNIE wątek zamknięty Klub bardzo zadbany, miła atmosfera i obsługa , usługi na bardzo wysokim...
~Maja
-

dodano: 22 lutego 2010

salon kosmetyczny wątek zamknięty Jestem klientka pani Niny od jakiś 4lat i bardzo cieszę się, że juz wróciła...
~Ania
-

dodano: 22 listopada 2009

BRUDNE SOLARIUM... wątek zamknięty Proponuję wejść do włączonego solarium (stojącego) i spojrzeć w górę. Nad...
~Malwina
-

dodano: 14 listopada 2009

polecam gorąco wątek zamknięty Profesjonalna,przemiła obsługa, fantastyczne zabiegi kosmetyczne,pełen relaks...
~Ala
-

dodano: 28 października 2009

polecam!!! wątek zamknięty Serdecznie polecam Siodme Niebo. Bardzo przyjemne miejsce, mile panie na...
~zadowolona
-

dodano: 23 października 2009

ewa - opinia wątek zamknięty Drogo i niemiła obsługa Chcąc skorzystać z usług udałam się do ww. lokalu....
~ewa
-

dodano: 17 października 2009

POLECAM wątek zamknięty SYMPATYCZNA OBSŁUGA, URZĄDZENIA- SKUTECZNE, POLECAM RÓWNIEŻ ZABIEGI...
~KLIENTKA
-

dodano: 13 lipca 2009

Skuteczne odchodzanie i kształtowanie sylwetki wątek zamknięty Polecam wszystkim tym, którzy chca zgubić zbedne kilogramy jak i tym, którzy...
~Monika Koszewska
-

dodano: 16 kwietnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

18

wątków

do góry