Widok
Banińskie drogi
Bardzo chciałem skorzystać z usług pięknego , ekskluzywnego , iście wielkomiejskiego salonu fryzjerskiego w naszej wiosce , ale nie dostałem przydziału w gminie Żukowo na nowe kalosze a moje obecne nie będą licować z luksusem którym ocieka ów salon .
Czuję się jak rodowity burak z Banina , szkoda że z mojej części naszej wioski nie przejdę "suchą nogą " zakosztować luksusu spa dla włosów .
Czuję się jak rodowity burak z Banina , szkoda że z mojej części naszej wioski nie przejdę "suchą nogą " zakosztować luksusu spa dla włosów .
Dyskusja jałowa ..
Ceny są tam przystępne,bardzo dobrze farbuja i strzyga...jak zrobią cos dobrego u nas to zaczyna sie głupia dyskusja kilku osób...
Salon bardzo ładny i bardzo dobra jest tam jakość usług.
Kilka osób wyraża opinie a jak byłam klientów bar dużo dużo,jeden wchodzi drugi wychodzi,bardzo dobre kosmetyczki i wysokiej jakości produkty,fryzjerzy znają sie na rzeczy ...
Ceny są tam przystępne,bardzo dobrze farbuja i strzyga...jak zrobią cos dobrego u nas to zaczyna sie głupia dyskusja kilku osób...
Salon bardzo ładny i bardzo dobra jest tam jakość usług.
Kilka osób wyraża opinie a jak byłam klientów bar dużo dużo,jeden wchodzi drugi wychodzi,bardzo dobre kosmetyczki i wysokiej jakości produkty,fryzjerzy znają sie na rzeczy ...
~Sylwia czy ~Aga już nie wiem. Jak chcesz zmieniać tożsamość to odczekaj dobę z kolejnym komentarzem (pamiętaj o IP i tak wiem zaraz ktoś napisze , że kilka osób może mieć to samo , ale mało prawdopodobne by akurat tak późnej porze w tym samym wątku się wypowiedziały) i nie używaj sformułowań "wysokiej jakości produkty" po zwykły konsument oceni że fajnie ścieli i włosy fajne w dotyku były , a tylko osoby robiące sobie reklamę używają zdań z ulotek Loreala
salon jest bardzo ok. dwa razy się czesałam,dwa razy robiłam manicure,w tym raz hybrydy raz po zdjęciu normalny. skorzystałam z usług kosmetyczki i super. ja się bardzo cieszę,blisko,produkty których używam od lat i taniej niż w gdańsku. kawka też pyszna :). nie wiem jak inne salony w baninie bo nigdy nie korzystałam.
Witam mój mąż w zeszłym tygodniu odwiedził ten salon strzeże się nie typowo na jeża i mało fryzjerow potrafi wykonać ta usługę musiał wcześniej jeździć do gdańska a tu wyszedł bardzo zadowolony strzeżony idealnie przez nowa fryzjerem p eweline obsługa klienta w jej wykonaniu na bardzo wysokiej jakości moja koleżanka też na ta panią trafila i była w szoku konsultacji i pytań jakie ma potrzeby na codzień ją też napewno się wybiorę powinniśmy się cieszyć że u nas na wiosce jest fryzjerka z wieloletnim doświadczeniem która pracowała w prestiżowych salonach bo to widać obrazu po jakości.Dziękuje bardzo polecam p Eweline
korzystam od jakiegoś roku z Venus i Dawid (chyba ul Klonowa) poleciła mi ich sąsiadka i jestem mega zadowolona. Paznokcie i brwi robię u pani Asi, a włosy u pani Lucyny. Mam długie włosy i za farbowanie z pasemkami płacę ok 110zł ( w tym mam podcięcie, modelowanie). Wcześniej korzystałam z usług zaprzyjaźnionej fryzjerki w gdańsku cenowo wychodziło tak samo ale koleżanka używała produktów Loreala, w Baninie na pewno nie używają Loreala (nie pamiętam jaka to firma) ale nigdy już nie pozwolę sobie na położenie na moje włosy czegoś innego. Jako laik uważałam,że produkty Loreala są najlepsze niestety myliłam się, po koloryzacji w V&D moje włosy są bardzo miękkie i ładnie się układają, przestały się łamać. Ja ich szczerze polecam