Widok

Salon kosmetyczny w Baninie

Czy jest w Baninie jakis salon kosmetyczny, gdzie mozna byloby po poludniu wpasc i sie "odswiezyc", a moze planuje sie cos nowego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
JJJ mam nadzieje że wiesz iż ów cena jest bez strzyżenia i modelowania ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Salon Loreal w Baninie

Jak zobaczyłem powstający salon Loreal w Centrum Feniks pomyślałem co dalej na naszej wiosce , może w wolnych lokalach powstanie salon Ferrari .
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Banińskie drogi

Bardzo chciałem skorzystać z usług pięknego , ekskluzywnego , iście wielkomiejskiego salonu fryzjerskiego w naszej wiosce , ale nie dostałem przydziału w gminie Żukowo na nowe kalosze a moje obecne nie będą licować z luksusem którym ocieka ów salon .
Czuję się jak rodowity burak z Banina , szkoda że z mojej części naszej wioski nie przejdę "suchą nogą " zakosztować luksusu spa dla włosów .
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5
i po co ten sarkazm, kompleksy, złośliwość, zawiść a może głupota.
Chodzi o powyższy wpis.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
~M ... to napisz mi ile kosztuje męskie strzyżenie bez mycia u nas w super salonie Loreal w Baninie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
25 zł
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
27-30 zl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
25 zł
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
dziwne, ze przez telefon udzielili informacji 27-30zl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może ceny zmienili, salon jest ok.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
O jakim ociekającym luksusie ty piszesz ? Salon jak salon jest zrobiony ze smakiem , ładnie i elegancko.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dyskusja jałowa ..
Ceny są tam przystępne,bardzo dobrze farbuja i strzyga...jak zrobią cos dobrego u nas to zaczyna sie głupia dyskusja kilku osób...
Salon bardzo ładny i bardzo dobra jest tam jakość usług.
Kilka osób wyraża opinie a jak byłam klientów bar dużo dużo,jeden wchodzi drugi wychodzi,bardzo dobre kosmetyczki i wysokiej jakości produkty,fryzjerzy znają sie na rzeczy ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
Porażka co maja do tego kalosze...czyja to wina ze takie są drogi ...salonu ociekajacego luksusem...masakra:(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
A byłaś i co z czego korzystalas?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
~Sylwia czy ~Aga już nie wiem. Jak chcesz zmieniać tożsamość to odczekaj dobę z kolejnym komentarzem (pamiętaj o IP i tak wiem zaraz ktoś napisze , że kilka osób może mieć to samo , ale mało prawdopodobne by akurat tak późnej porze w tym samym wątku się wypowiedziały) i nie używaj sformułowań "wysokiej jakości produkty" po zwykły konsument oceni że fajnie ścieli i włosy fajne w dotyku były , a tylko osoby robiące sobie reklamę używają zdań z ulotek Loreala
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
salon jest bardzo ok. dwa razy się czesałam,dwa razy robiłam manicure,w tym raz hybrydy raz po zdjęciu normalny. skorzystałam z usług kosmetyczki i super. ja się bardzo cieszę,blisko,produkty których używam od lat i taniej niż w gdańsku. kawka też pyszna :). nie wiem jak inne salony w baninie bo nigdy nie korzystałam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Witam mój mąż w zeszłym tygodniu odwiedził ten salon strzeże się nie typowo na jeża i mało fryzjerow potrafi wykonać ta usługę musiał wcześniej jeździć do gdańska a tu wyszedł bardzo zadowolony strzeżony idealnie przez nowa fryzjerem p eweline obsługa klienta w jej wykonaniu na bardzo wysokiej jakości moja koleżanka też na ta panią trafila i była w szoku konsultacji i pytań jakie ma potrzeby na codzień ją też napewno się wybiorę powinniśmy się cieszyć że u nas na wiosce jest fryzjerka z wieloletnim doświadczeniem która pracowała w prestiżowych salonach bo to widać obrazu po jakości.Dziękuje bardzo polecam p Eweline
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Pisze się "strzyżony". "Strzeżony" ma całkiem inne znaczenie. Sorki ale taki błąd aż mnie w oczy kłuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
korzystam od jakiegoś roku z Venus i Dawid (chyba ul Klonowa) poleciła mi ich sąsiadka i jestem mega zadowolona. Paznokcie i brwi robię u pani Asi, a włosy u pani Lucyny. Mam długie włosy i za farbowanie z pasemkami płacę ok 110zł ( w tym mam podcięcie, modelowanie). Wcześniej korzystałam z usług zaprzyjaźnionej fryzjerki w gdańsku cenowo wychodziło tak samo ale koleżanka używała produktów Loreala, w Baninie na pewno nie używają Loreala (nie pamiętam jaka to firma) ale nigdy już nie pozwolę sobie na położenie na moje włosy czegoś innego. Jako laik uważałam,że produkty Loreala są najlepsze niestety myliłam się, po koloryzacji w V&D moje włosy są bardzo miękkie i ładnie się układają, przestały się łamać. Ja ich szczerze polecam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
jeśli sie nie mylę to chyba używają farb KEMON lub jakoś tak.ola
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (17 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry