Widok
Monisia, a jak wygląda Twoja suknia? Tzn. czy szyjesz na podstawie zdjęcia, czy swojego projektu? Czy jest skomplikowana? Ja wiem, że te panie są miłe itd. bo już tam byłam ale i tak się boję, że suknia nie będzie tak ładna jak w salonie. A może mogłabyś w czwartek wkleić zdjęcie swojej?
[url=http://www.TickerFactory.com/]
[/url]
[/url]
ja szyje suknie troche ze zdjecia troche ze swojego projetku...nie jest bardzo skomplikowana ....gorset jest wiazaney z tylu (tak sobie zazyczylam)i bardzo ladnie im to wyszlo...naprawde bardzo polecam....z tego co wiem to trzeba sie szybko decydowac aby u nich szyc suknie bo maja malo wolnych terminow albo juz wogole nie maja
ja salonu BJ nie polecam bo byłam tam z koleżanką i Pani dała jej przymierzyć sukienkę która miała być odebrana za 2 dni przez klientkę( nie wiem jak wy, ale ja nie chciałabym żeby ktoś inny ubierał moją suknię przed odbiorem, a polecam osobiście salon Magda bo wiele moich koleżanek zamawiało tam suknie i były bajeczne i sama też tam zamówiłam swoją suknię, mam ślub w sierpniu.
ja nie mialalm tak,ze przyszlam i kobita mi dala czyjas suknie do przymiezenia...ona ma na wieszakach suknie i mozna z nich sobie wybrac,przyniesc wlasne zdjecie badz wybrac model jaki maja na wieszakach i troche pozmieniac....a Magdy nie polecam bo jest tam syf i niemila atmosfera...dostalam do przymierzenia poplamione,smerdzace i projcae sie suknie ...fujjjj