Widok
hej! ja byłam w tym Salonie, właścicielka uprzejma i konkretna, zdecydowałam się na uszycie tam sukni, tylko trochę się boję wpłacić zaliczkę (1000 zł) ze względu na to, że to zupełnie nowy Salon. A nuż Pani się zwinie i zostanę na lodzie...
co myślicie o moich obawach?
p.s. sukni żadnej tam nie mierzyłam, ale jakiś wybór jest; ceny tez wydają się dostępne
co myślicie o moich obawach?
p.s. sukni żadnej tam nie mierzyłam, ale jakiś wybór jest; ceny tez wydają się dostępne
Byłam i zakupiłam ;) to chyba był najszybszy zakup sukni ślubnej;) Na moje cudeńko musze czekać do kwietnia, ale mam nadzieje że bedzie ok. Panie w salonie miłe i z doświadczeniem, ceny sukien jak dla mnie bomba. Salon jest nowy, więc wiadomo, że sukien nie jest za dużo, ale pani szyje również na zamówienie wg czyjegoś projektu, wizji. Póki co polecam!! w kwietniu okaże się czy warto było;) pozdrawiam
Ja osobiscie wole zapłacic ciut wiecej i miec suknie ze sprawdzonego salonu ,a nie ryzykowac , jak ta suknia bedzie wygladać w dniu mojego slubu , albo jeszcze gorzej, jak się sklep zamknie. Ja płacę za wypożyczenie swojej sukni 1000zł w renomowanym salonie , także różnica w cenie prawie żadna a spokojna głowa jak dla mnie...bezcenne.
monia ale mi nie chodzi o cene basienka pytała to odpowiedziałam gdyby mi się podobała za 3 koła to też bym ją wzieła bo to dla mnie już żadna rożnica do ceny całego wesela po za tym w każdym jeżeli salon jest renomowany nie znaczy że twoja sukienka nie będzie miała żadnej wady
moja znajoma wypożyczała w jednym z najlepszych salonów w gdyni zapłaciła kupę kasy i miała plamę na spódnicy więc tańsze nie znaczy gorsze. pozatym każdy salon aby stał się renomowanym musi chyba się kiedyś otworzyć
byłam jeszcze w 1 salonie i wyszłam stamtąd po 5 min brak zainteresowania pani sprzedającej i brudne sukienki brudne to jeszcze mało powiedziane gorsety tak syfiaste że bym ich nie założyła i to był właśnie salon renomowany!!???? który jest długo na rynku!!! a tańsze nie znaczy gorsze.
moja znajoma wypożyczała w jednym z najlepszych salonów w gdyni zapłaciła kupę kasy i miała plamę na spódnicy więc tańsze nie znaczy gorsze. pozatym każdy salon aby stał się renomowanym musi chyba się kiedyś otworzyć
byłam jeszcze w 1 salonie i wyszłam stamtąd po 5 min brak zainteresowania pani sprzedającej i brudne sukienki brudne to jeszcze mało powiedziane gorsety tak syfiaste że bym ich nie założyła i to był właśnie salon renomowany!!???? który jest długo na rynku!!! a tańsze nie znaczy gorsze.
Ja też miałam obawy co do tego salonu, bałam się wpłacić zaliczkę; sprawdziłam - firma istnieje, a poza tym szczerze powiedziałam Właścicielce o swoich obawach. Powiedziała, że była przez siedem lat kierownikiem salonu Marietta w Gdyni, a teraz chce spróbować działać na własny rachunek. Zapewniła mnie że nawet gdyby jej coś nie wyszło (co jest mało prawdopodobne, bo ma już trochę klientek), to ma zamiar dokończyć wszystkie zlecenia.
Ceny bardzo konkurencyjne, obsługa uprzejma i fachowa, czego chcieć więcej..
Oczywiście pełny pozytyw będzie można wystawić tej Pani w dniu odbioru sukienki ale to tak jak wszędzie ;)
ja jestem dobrej myśli
Ceny bardzo konkurencyjne, obsługa uprzejma i fachowa, czego chcieć więcej..
Oczywiście pełny pozytyw będzie można wystawić tej Pani w dniu odbioru sukienki ale to tak jak wszędzie ;)
ja jestem dobrej myśli
jakieś dziwne mi sie to wydaje, chyba ktoś cisnienia zaczyna nie trzymac, myślę , że to szanowna właścicielka , kochana pani, proszę się nie denerwować tylko dac ludziom sie poznac z dobrej strony, jeżeli to pani probóje tutaj autopromocji to ok, zycze powodzenia , ale prosze pozwolic abysmy my- klienci ocenili panią, ale to wymaga czasu i cierpliwosci , ja jestem sceptycznie nastawiona do nowych salonow i tyle, ale to ja , ktoś może miec odmienne zdanie i trzeba to uszanowac.
niestety kochana jesteś w błędzie nie jestem właścicielką tylko wkurza mnie jak ktoś pisze że kogoś nie stać ja nie zwracam uwagi na ceny kupuję to co mi się podoba a pani właścicielki nawet nie znam tyle co z widzenia jak u niej byłam.możesz po ip przejrzeć resztę postów.np tutaj
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=143548&c=1&k=11#fs
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=143548&c=1&k=11#fs
pytałam i muszę się ugadać z foto kiedy pojedziemy na sesję pani powiedziała że wtorek to też nie problem więc myślę że się dogadamy pozatym będę miała znajomych z zagranicy więc będę chciała wszystko szybko pozałatwiać. Chciałabym zobaczyć minę twojego męża jak będziesz się w niej kładła do łóżka hehe.
hej
ja bardzo polecam ten salon znam ta pania i oszukac to do tej pani nie podobne ..ja akurat wypożyczam za 700zl bo byłam na otwarciu salonu i znizka:) rowniez kupiłam welon polecam salon tanie ceny sukienki sliczne .
ps, mam slub 13 sierpnia i pytanie do silverki w jakim kosciele masz slub bo tez jestem zukowa
pozdr.
ja bardzo polecam ten salon znam ta pania i oszukac to do tej pani nie podobne ..ja akurat wypożyczam za 700zl bo byłam na otwarciu salonu i znizka:) rowniez kupiłam welon polecam salon tanie ceny sukienki sliczne .
ps, mam slub 13 sierpnia i pytanie do silverki w jakim kosciele masz slub bo tez jestem zukowa
pozdr.
Faktycznie taki salon no i ta obsługa- kawka,słodkości.Dziewczyny ja zmierzyłam 18 modeli a pani była dalej uśmiechnięta. Sukienki piękne nie mogłam się zdecydować, ale w końcu wybrałam, ślub mam w lipcu i nie mogę się doczekać, kiedy będę miała to moje cudo.Przepraszam panią że tak wymyślałam, ale ja muszę przecież wyglądać przepięknie. ANGELIKA można wypożyczyć, uszyć i kupić, Ceny chyba pani mówiła, że od 700.00.zł ja kupiłam.
nie widziałam lepszego salonu, bardzo przytulny i miła obsługa potwierdzają się wasze opinie no i cenny nie z kosmosu musiałam wybrać moje cudo ale mieżyłam 12- modeli i się zdecydowałam na tą pierwszą co mieżyłam- teraz czekam do pierwszej przymiarki w maju- polecam dziewczyny musicie przed wyborem sukienki tu zawitać.
dodam jeszcze że milszej obsługi nie ma!
byłam w białej damie w sierakowicach no i w kartuzach i stwierdziłam że ta pani na prawde jest zainteresowana klientem, doradzi co i jak, no i która jej sie wydaje najlepsza sukienka!
ta pani doradziła mi co moglabym zmienic w sukience żeby wyglądac slicznie, no i co odpowiada do figury.
byłam w białej damie w sierakowicach no i w kartuzach i stwierdziłam że ta pani na prawde jest zainteresowana klientem, doradzi co i jak, no i która jej sie wydaje najlepsza sukienka!
ta pani doradziła mi co moglabym zmienic w sukience żeby wyglądac slicznie, no i co odpowiada do figury.
Moja sukienka suuuper! jeszcze parę poprawek i będzie taka jaką sobie wymarzyłam! Panie w salonie są bardzo cierpilwe i wysłuchały każdej mojej uwagi, co bym chciała zmienić,poprawić - nie było dla nich żadnego problemu. A zadanie miały niełatwe - zrobić tak, żeby wyglądała tak samo jak ją widzę w myślach - następna przymiarka 29.04
mam do sprzadania sukienkę z tego salonu rozmiar małe 36, sukienka na kole, ramiączka doczepiane
Uploaded with ImageShack.us
tył
i jeszcze jedno
szczegóły wyślę na meila..zapraszam!
tył
i jeszcze jedno
szczegóły wyślę na meila..zapraszam!
piękne suknie widać, że firma nie oszczędza na klientach, bez porównania polecam ŻUKOWO SUPER PROFESJONALNIE I NAJWAŻNIEJSZE TANIO zjeżdżiłam kilkanaście salonów, ale ten przebił wszystkie.Pani która sprzedaje przywitała mnie uśmiechem od ucha do ucha no i od razu wiedziałam, że tutaj zakupię moją suknię
dokladnie.skoro nie znasz zukowa ciezko bedzie mi Ci wytlumaczyc,ale jadac Z z Gdyni sklep bedzie po lewej.wjezdzasz do zukowa, pierwszy przystanek jest bodajze na zadanie (po lewej bedzie widoczny duzy sklep spozywczy), potem Z robi petle w strone pepowa i tam jest jeden przystanek(o ile sie nie myle bo dlugo nie jechalam Z), i kolejny przystanek w zukowie (3) to wysiadasz i po drugiej stronie jest salon:) jest tam kilka sklepow-zauwazysz na pewno.zukowo jest male:) a jak nie to spytaj kogos a na pewno Ci pomoga/powiedza gdzie wyjsc:)
zainteresowanie niewielkie, ale piszę:
byłam w sobotę w salonie Claudia w Żukowie na pierwszych w życiu przymiarkach sukni ślubnych i przyznam, że gdybym znalazła tam suknię idealną dla mnie to już nie szukałabym kolejnego salonu.
Pani jest przemiła, dobiera sukienki do figury, doradza..
sukien może i nie jest ogrom , ale można tam uszyć co tylko się zapragnie. także po przymiarkach poglądowych w innych salonach na pewno wrócę tam uszyć swoją wymarzoną.
byłam w sobotę w salonie Claudia w Żukowie na pierwszych w życiu przymiarkach sukni ślubnych i przyznam, że gdybym znalazła tam suknię idealną dla mnie to już nie szukałabym kolejnego salonu.
Pani jest przemiła, dobiera sukienki do figury, doradza..
sukien może i nie jest ogrom , ale można tam uszyć co tylko się zapragnie. także po przymiarkach poglądowych w innych salonach na pewno wrócę tam uszyć swoją wymarzoną.
no niby umawiałam się na przymiarkę, ale na prawdę wyglądało to tak, że zadzwoniłam chyba w środę i zapytałam czy mogę przyjechać w sobotę i tak już zostało. więc w innych salonach te trzy tygodniowe kolejki to są chyba mocno przesadzone i sztucznie stworzone na potrzeby reklamy.
ceny konkurencyjne do trójmiasta, zależy od modelu, ale ok 500 zł taniej na sukni.
oczywiście, że podzielę się zdjęciami..
POLECAM
ceny konkurencyjne do trójmiasta, zależy od modelu, ale ok 500 zł taniej na sukni.
oczywiście, że podzielę się zdjęciami..
POLECAM
Witam. Mam do sprzedania piękną unikatową suknię ślubną wyszywaną koronką i perełkami rozmiar 36/38. Po profesjonalnym czyszczeniu! GRATIS BOLERKO BUTY WELON:) Kliknij w link i zobacz zdjęcia!!!!
http://www.cartuz.pl/ogloszenie,20100219194935,suknia_slubna_koronkowa_3638_gratis_welonbolerkobuty.html
Dodam że cena do negocjacji:):)
http://www.cartuz.pl/ogloszenie,20100219194935,suknia_slubna_koronkowa_3638_gratis_welonbolerkobuty.html
Dodam że cena do negocjacji:):)
ja dziś byłam w tym salonie i jestem szczescilwa bo myslam ze uptrzyłam sobie sukienke w salonie Farage w Gdyni a tu sie okazuje ze w tym salonie Pani zrobi mi taka sama i nie za 3 tyś a za 1900zł. Salon moze nie posiada wielkiego wyboru( trwaja własnie wyprzedaze starej kolekcji i sukienki sa po tysiac pare złotych ) ale Pani właścicielka jest profesjonalistką w swojej dziedzinie i potrafi wymyśleć idealnie wszystko i wkomponowac cos sie tylko pannie młodej wymarzy nawet jak nie ma takiej gotowe u siebie sukni. Bardzo miła obsługa pelen profesjonalizm i ceny bardzo niskie za tak piękne suknie. POLECAM jedzcie i zobaczcie to nic nie kosztuje dziewczyny. Ja jade w przyszłym tygodniu wplacic piniazki i ustalić szczegoły jak ma suknia wyglądać
no to najlepiej poprzymierzac:) czesto okazuje sie ze sukienka na wieszaku nie wyglada ladnie a jak sie ubierze to to jest wlasnie "to" :) Pani w sklepie zreszta cos doradzi (jest jedna, druga jest krawcowa-ktora jesttylko na dopasowaniach)
ja pojezdzilam troszke po salonach w Trojmiescie,mierzylam i jak juz wiedzialam jaka chce pojechalam do salonu w Zukowie zamowic:) wytlumaczylam,pokazalam fotki i mam piekna sukienke:)
ja pojezdzilam troszke po salonach w Trojmiescie,mierzylam i jak juz wiedzialam jaka chce pojechalam do salonu w Zukowie zamowic:) wytlumaczylam,pokazalam fotki i mam piekna sukienke:)
Dziewczyny ja właśnie kupiłam piękną sukienkę - wymarzoną i to w przystępnej cenie pomierzyłam kilkanaście modeli i wybrałam ten pierwszy, który przymierzałam.Pani mi właśnie doradziła ten model pełen profesjonalizm oraz zaangażowanie tej sprzedawczyni budzi podziw ta pani widać, że robi to z pasją i polotem- polecam koleżanki.
Hej dziewczyny:)
Odwiedziłam ten salon i znalazłam swoją jedyną:)
Miałam upatrzoną sukienkę w wejherowie, a tu okazało się że podobną mam za połę cenę. Poza tym Pani baaardzo otwarta na wszelkie propozycje -zmieniłam połowę sukienki a dalej reagowała z uśmiechem na moje pomysły - doradzała i sama wychodziła z inicjatywą:)'
siuper - polecam
A oczywiście więcej powiem po pierwszej przymiarce:)
Odwiedziłam ten salon i znalazłam swoją jedyną:)
Miałam upatrzoną sukienkę w wejherowie, a tu okazało się że podobną mam za połę cenę. Poza tym Pani baaardzo otwarta na wszelkie propozycje -zmieniłam połowę sukienki a dalej reagowała z uśmiechem na moje pomysły - doradzała i sama wychodziła z inicjatywą:)'
siuper - polecam
A oczywiście więcej powiem po pierwszej przymiarce:)
NOWA STRONA WŁASNIE SZUKAŁAM I ZNALAZŁAM
http://www.claudia.dfirma.pl
http://www.claudia.dfirma.pl
Strona salonu
http://www.suknie-claudia.pl/
http://www.suknie-claudia.pl/
A ja niestety mam bardzo negatywne odczucia co do tego salonu, babka jest tak namolna , że tragedia, uważa się za profesjonalistkę , a wystarczy jej posłuchac to od razu widać , że zależy jej tylko na kasie i żeby cokolwiek wcisnąć wręcz na siłe, wogóle suknie to pożal się boże i sam salon też . Jak dla mnie jeden wielki kicz.
a ja również należę do zadowolonych z tego salonu:) to był pierwszy salon do którego poszłam i na pierwszej wizycie już podpisałam umowę! było bardzo miło i swobodnie! fajna babka, nie wpycha na siłę sukien w których się źle czułam, dobrze doradza... teraz tylko czekam do maja na pierwszą przymiarkę:) i nie mogę się doczekać!! polecam gorąco!
Czy Wy mówicie o tej samej babce, która mnie obsługiwała? Ciekawe, taka starsza pod czterdziestkę? pewnie ta sama bo mówiła, że jest tam tylko ona ,sory za wyrażenie ale jak dla mnie to okropna baba , zero profesjonalizmu, nachalna jak nie wiem co, wciska te swoje beznadziejne suknie wręcz na siłe , nie potrafi zrozumieć , że nie każdy ma taki kiczowaty gust, zresztą myślę, że ta pani też nieżle miesza w swoim wątku, to co mi się rzucilo w oczy to Saga i Moniiiii to jedno i to samo hihotka i mirusia to też to samo oraz magda i migotka też to samo, widać, że włascicielka się rozkreca pod różnymi nickami na forum.
W takim razie ciekawostka- karola, natasza, smerfetka, hanna, dorota, kaśka, paula, sylwia, gdańszczanka, agata- wszystkie pisane z jednego komputera...albo zabrala sie silna grupa, albo Pani właścicielka stara sie mocno wypromowac na forum swoj beznadziejny salon. Jak dla mnie jest to zenujace, troche klasy kobieto, warto pomyslec nad zmiana wizerunku salonu i modeli a nie tracic energie na oglupianie klientow podszywajac sie pod coraz to inne nicki.
P.S. Bylam w tym salonie, kobieta wrecz odpychajaca ze swoja natarczywoscia, a modele chyba z przed kilku sezonow, jakies antyczne wzory, brzydko wykonczone. Zwykla tandeta. Nie polecam!!!
P.S. Bylam w tym salonie, kobieta wrecz odpychajaca ze swoja natarczywoscia, a modele chyba z przed kilku sezonow, jakies antyczne wzory, brzydko wykonczone. Zwykla tandeta. Nie polecam!!!
A ja kobieto proponuje zapoznać się co to takiego adres IP i ile użytkowników może mieć adres który rozpoczyna się tak samo! Na tym forum nie widać całego adresu. Osoby, o których piszesz mogą mieć tego samego dostawcę internetowego i ich adres rozpoczyna się od tych samych cyfr!
Po licznych pozytywnych komentarzach mogę jedynie stwierdzić, że odstawiasz tutaj jakąś nieuczciwą antyreklamę...
Po licznych pozytywnych komentarzach mogę jedynie stwierdzić, że odstawiasz tutaj jakąś nieuczciwą antyreklamę...
Ale się uśmiałam. Może gdybym nie miała sukienki z tego salonu to bym Ci uwierzyła . Pani jest bezproblemowa. Gdy zrobiłam sobie próbną fryzurkę pojechałam do niej po welon i dodatki do włosów a ta miła pani zapakowała mi wszystkie do siatki i zaproponowała żebym podjechała z nimi do mojej fryzjerki i żebyśmy razem wybrały coś fajnego!!!
Niespotykane raczej w salonach??
Mało tego nie wzięła nic w zastaw bo stwierdziła że przecież i tak przyjdę do niej po moją sukienkę.
Niespotykane raczej w salonach??
Mało tego nie wzięła nic w zastaw bo stwierdziła że przecież i tak przyjdę do niej po moją sukienkę.
Ja byłam dzisiaj, jest podobno promocja na dzień kobiet i wszystkie sukienki jutro za 1,8 tys :D
Mi Pani pomogła.
Byłam w nowym salonie ślubnym w Kościerzynie wg mnie to najlepszy salon na świecie na rynku się znajduje, ale za dużo sukienek mi się podobało i razem z Panią z Żukowa stworzyłyśmy z 3 sukienek jedną :D
Jutro podpisuję umowę, żeby mnie promocja nie ominęła ;p
Z całego serca polecam salon w Kościerzynie i Żukowie.
Mi Pani pomogła.
Byłam w nowym salonie ślubnym w Kościerzynie wg mnie to najlepszy salon na świecie na rynku się znajduje, ale za dużo sukienek mi się podobało i razem z Panią z Żukowa stworzyłyśmy z 3 sukienek jedną :D
Jutro podpisuję umowę, żeby mnie promocja nie ominęła ;p
Z całego serca polecam salon w Kościerzynie i Żukowie.
Ja niestety się zawiodłam i nie polecam szycia na miarę w tym salonie a najwyżej tylko zakup gotowych już sukni. Pani obiecała uszyć mi taką sukienkę jak pokazałam jej na zdjęciu ( wzór suknia z salonu Farage ) za kwotę 1900zł. Obiecywała kamienie Sworovskiego, taki sam fason i ogólnie piękną suknie. Wielkie było moje załamanie gdy zobaczyłam co krawcowa mi uszyła....!!!! Sukienka w niczym nie przypominała tej ze zdjęcia jakie jej zostawiłam. Ani jednego kamienia Swarovskiego!, gorset za krótki - do czego Pani sama się przyznała że została źle wzięta miara, materiały z których uszyta była suknia nie układały się tak jak te ze zdjęcia - za co Pani obwinia mnie bo sama takie wybrałam - faktycznie tak było ale skoro widzi zdjęcie i wie jaki jest tam użyty materiał który się w dany sposób układa to po co karze mi wybierać materiał jaki ja osobiście chce. Ja nie jestem krawcową i nie szyje sukni na co dzień wiec nie mam pojęcia o tym co jak się układa...!!! Pani widząc moje niezadowolenie zaproponowała mi dopłatę 300 zł!!! i uszycie sukni z nowych materiałów ( układających się tak jak na zdjęciu) Po paru przepłakanych dniach z powodu wyglądu mojej wymarzone sukni zrezygnowałam z ponownego szycia sukni nie chcąc ponownie ryzykować że znów nie będzie wyglądać tak jak powinna. Pani na spotkaniu stwierdziła ze ona mi takiej samej sukni nie mogła uszyć bo nie posiada francuskich koronek - szkoda że od tego nie zaczęła gdy do niej przyszłam za pierwszym razem bo wtedy mówiła że wszystkie salony korzystają z tych samych hurtowni i z tych samych materiałów!!!! ze o kamieniach Swarovskiego wspominałam ale że w umowie nie sa zapisane wiec dlatego ich na sukni nie ma. Bo dla niej nasza umowa ustna się nie liczy tylko to co zapisane na papierze. Tak wiec obiecanki cacanki....!!! W całej tej sytuacji zaliczka w wysokości około 60% wartości sukni ( co jest bardzo dużo jak na za zaliczkę) przepadła.... Pani stalą się wiec posiadaczka 1000zł +" pięknej" sukni. Przestrzegam wiec wszystkie osoby by dokładnie spisywały umowę z ta Pani oraz zapisywały każdy szczegół który ma być ujęty w sukni. I może nie warto wpłacać aż tak wielkiej zaliczki. W całej tej sytuacji najgorsze jest uczucie które ogania was w momencie kiedy zakładacie na ciebie ta długo oczekiwaną wymarzoną suknie a okazuje się być najbrzydsza jaka do tej pory mierzyłyście. Dla pocieszenia dodam że znajoma kupiła gotową już suknie z tego salonu i jest na całe szczęście zadowolona.
Do tego co pisałam wyżej dodam, że jakiś czas temu byłam w tym salonie. Zamówiłam sukienkę. Dzisiaj byłam na pierwszej przymiarce i jestem bardzo zadowolona. O tym, że obsługa jest przemiła, to nawet nie wspomnę, bo wiedziałam o tym od paru miesięcy, ale dzisiaj pierwszy raz zobaczyłam efekt pracy i muszę przyznać, że jest super. Do tego świetnie doradzono mi w sprawie fryzury i innych dodatków do sukienki takich jak welon czy bolerko.
ja dzisiaj byłam podpisać umowę i jak najbardziej mogę polecić zakład. dziewczyny do jutro jest zniżka 15 % więc korzystajcie. jak dla mnie oryginał a szyta w zakładzie żadna różnica. po co płacić za markę...a ceny bardzo konkurencyjne. Pani powiedziała ze będzie tak długo poprawiać aż będę zadowolona, więc czego chcieć więcej...