Widok

Salon z sukniami we wrzeszczu?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam chodzi mi o salon (nie pamiętam nazwy,ale chyba Beuty-po prawej stronie jadąc od Gdyni) czy któraś z was szyła tam suknie ,pytam bo ceny mają dość atrakcyjne.A i jeszcze jedno czy uszyta bardzo różni się od tej co np. przyniosłyście na zdjęciu,pytam bo pani powiedziała że może troszeczkę odbiegać od tej na zdjęciu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to chyba nie o beauty mowisz tylko o elja. W beauty mają kilka kolekcji i nie szyją z przyniesionego zdjęcia a w elja nie ma problemu. Wiadomo ze sie troche rozni bo to zalezy na przykład od koronki którą dysponują. Ja kupowałam suknie w salonie beauty z kolekcji solange i byłam bardzo zadowolona a o ELJA musisz pogrzebac na forum bo kilka razy sie przewijał wątek.

image
Nie czodzi mi o salon na wysepce ale ten na przeciwko po prawej jadąc od gdyni
to chyba lissa ferrera o ile pamiętam

image
image
na wysepce jest jeszcze jeden- lilea niezbyt polecany- ja teznie byłam zadowolona z obslugi. Jak jedziesz z gdyni to zarz za remontowanym skrzyzowaniem po prawej jest salon beauty a dopiero w nastepnym ciągu budunków jest elja- tez po prawej. Po lewej zas jest wysepka i salon lilea

image
Karcia lisa ferrera od pol roku jest w gdyni:))

image
faktycznie - zawiecha ;)

image
image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

do góry