Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Beata - ocena nowy temat Pani Asia talent w rękach. Doradziła saunę na wlosy , nowy szampon...
~Beata
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

dodano: 4 marca 2026

Zofia - ocena nowy temat Moja kolejna wizyta, a Pani Irina samowolnie wykonuje dodatkową usługę, za...
~Zofia
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 3 marca 2026

Beata - ocena nowy temat Pierwszy raz spotkałam się z tak profesjonalną i miła obsługa. Pani Dominika...
~Beata
1

dodano: 3 lutego 2026

Asia - ocena nowy temat Wspaniały salon- atmosfera oraz obsługa na najwyższym poziomie. Z całego...
~Asia
1

dodano: 2 marca 2026

Wiktoria - ocena nowy temat Zabieg bardzo przyjemny, bezbolesny. Rezultat widoczny już po pierwszym...
~Wiktoria
1

Kinga Karina - ocena nowy temat Pani Justyna to bardzo profesjonalna, dyplomowana kosmetolog. Pani która...
~Kinga Karina
1

Wiktoria - ocena nowy temat Bosko ! Jestem zachwycona podejściem pani Justyny ! Zawsze wszystko...
~Wiktoria
1

ostatnia odp. 2 dni temu

Justyna Dąbrowska - ocena nowy temat Gabinet świetnie wyposażony. Obsługa bardzo profesjonalna i przemiła. Cel i...
~Justyna Dąbrowska
1

ostatnia odp. 2 dni temu

Adam - ocena nowy temat Salon na bardzo wysokim poziomie. Miła i pomocna obsługa, dobór pielęgnacji...
~Adam
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Katarzyna - ocena nowy temat Jestem zachwycona! W salonie Babiana można poczuć się naprawdę wyjątkowo....
~Katarzyna
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 1 marca 2026

Agnieszka - ocena nowy temat Z całego serca polecam salon Babiana. Od dłuższego czasu mam przyjemność...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 28 lutego 2026

Magdalena - ocena nowy temat Bardzo kompetentna Pani kosmetolog, dokładnie przeprowadza wywiad, tłumaczy,...
~Magdalena
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 27 lutego 2026

Ola - ocena nowy temat Bardzo polecam to miejsce. Pełen profesjonalizm, duża wiedza i świetne...
~Ola
1

ostatnia odp. 4 dni temu

Weronika - ocena nowy temat Polecam Babianę z całego serca. Justyna jest świetna w swoim fachu i pomogła...
~Weronika
1

ostatnia odp. 4 dni temu

Dorota - ocena nowy temat Od ponad roku regularnie korzystam z usług tego salonu i jestem bardzo...
~Dorota
1

ostatnia odp. 4 dni temu

Natalia - ocena nowy temat Chodzę do Babiany regularnie na zabiegi kosmetyczne pomagające mi walczyć z...
~Natalia
1

ostatnia odp. 4 dni temu

Krystian - ocena nowy temat Szybko, sprawnie i rzeczowo czyli tak jak mi zależało, po zastosowaniu...
~Krystian
1

ostatnia odp. 4 dni temu

Marcin - ocena nowy temat Bardzo polecam salon, przemiły personel z dużą wiedzą i doświadczeniem.
~Marcin
1

ostatnia odp. 4 dni temu

Joanna - ocena nowy temat Zabieg wykonany profesjonalnie. Rzetelna informacja przed zabiegiem....
~Joanna
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Edyta - ocena nowy temat Z pełnym przekonaniem polecam ten salon kosmetyczny! Od pierwszej wizyty...
~Edyta
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
7848

6586

wątków

do góry