Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kasia - ocena nowy temat Ogromna wiedza, sympatycznie i miło :) efekt końcowy super. Polecam :)
~Kasia
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

dodano: 3 sierpnia 2025

A. - ocena nowy temat Bardzo profesjonalne miejsce. Czuć, że pani wykonująca zabiegi ma ogromną...
~A.
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 2 września 2024

Joanna - ocena nowy temat Zabiegi kosmetyczne są cudowne, w tym gabinecie, w którym byłam klimat jest...
~Joanna
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 2 września 2024

Łukasz - ocena nowy temat Piękny lokal. Czysto, elegancko i estetycznie. Bardzo profesjonalna obsługa z...
~Łukasz
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 14 listopada 2024

Kasia - ocena nowy temat Bardzo sympatyczna obsługa! Pani Dominika posiada ogromną wiedzę i przede...
~Kasia
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 9 maja 2025

Marti - ocena nowy temat Dzisiaj powiększałam usta u pani Dominiki i jestem zachwycona, nie tylko...
~Marti
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 16 maja 2025

Marysia - ocena nowy temat Miła obsługa , pomocne Panie , wszystko ok
~Marysia
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 17 maja 2025

Janina - ocena nowy temat Dostałam od męża na urodziny voucher na rytuał queen i szczerze powiem ze...
~Janina
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 19 maja 2025

Remigiusz - ocena nowy temat Super klimat . Jestem bardzo zadowolony z konsultacji oraz usługi którą...
~Remigiusz
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 6 czerwca 2025

kasia.doroz@o2.pl - ocena nowy temat Bardzo polecam panią Dominikę Bezbolesne ostrzykiwanie, dobra ręka do...
~kasia.doroz@o2.pl
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 6 czerwca 2025

Łukasz - ocena nowy temat Bardzo miła oraz profesjonalna obsługa. Można poczuć się bezpiecznie podczas...
~Łukasz
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 16 czerwca 2025

Wiktor - ocena nowy temat Warto umówić się na konsultacje aby Pani Dominika ułożyła plan działania....
~Wiktor
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 13 lipca 2025

Katarzyna W. - ocena Polecam bardzo. Miałam robione usta permanentne i jestem bardzo zadowolona :)
~Katarzyna W.
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 26 lipca 2025

asiaszam - ocena Cudowny relaks i przepiękne miejsce, oczarowujące naturalnością, w której...
~asiaszam
-

dodano: 23 lipca 2025

Ja - ocena U mnie sprawa zakończy się w sądzie , zapłaciłam 7500 za zabiegi botoks ,...
~Ja
-

dodano: 22 lipca 2025

Aneta - ocena Miejsce, do którego regularnie wracam, profesjonalne i zwyczajnie ciepłe,...
~Aneta
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 18 lipca 2025

Anna - ocena Zdecydowanie odradzam laminacje brwi w tym salonie. Ta dziewczyna pojęcia nie...
~Anna
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 16 lipca 2025

Marta - ocena Wspaniałe, piękne miejsce, bardzo profesjonalna obsługa! Zabieg doskonaly, a...
~Marta
1

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 4 lipca 2025

Katarzyna - ocena Zabiegi wykonywane z dużą starannością i profesjonalnie, klienla otrzymuje...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 2 lipca 2025

:) - ocena Właścicielka ma ogromną wiedzę. Atmosfera cudowna.
~:)
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 29 czerwca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
7701

6474

wątków

do góry