Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ania - ocena Z całego serca polecam klinikę H&B Med w Gdańsku! Jestem stałą klientką od...
~Ania
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 21 kwietnia 2026

Ola - ocena Zdecydowanie najlepszy salon kosmetyczny, w jakim do tej pory byłam! Od...
~Ola
1

Joanna - ocena Bardzo polecam Centrum Zdrowia i Piękna H&B MED. To miejsce wyróżnia się nie...
~Joanna
-

Malgo - ocena Wszystko super. Serdecznie polecam !!
~Malgo
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 19 kwietnia 2026

Aneta - ocena Nie wiem, na czym to polega, ale osoby tworzące Balolę są szczerze życzliwe,...
~Aneta
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 18 kwietnia 2026

Małgorzata - ocena Naprawdę przepięknie wykonany nowy salon, wszystko takie kobiece i można...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 18 kwietnia 2026

Edyta - ocena Zdecydowanie polecam to miejsce. Wiele lat chodzę do Baloli i wracam...
~Edyta
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 11 kwietnia 2026

Paweł - ocena Profesjonalna obsługa .
~Paweł
-

dodano: 10 kwietnia 2026

Ewelina - ocena Jestem wdzięczna Pani Wiktorii za piękny makijaz permanentny brwi. Jestem...
~Ewelina
-

dodano: 10 kwietnia 2026

Asia - ocena Bardzo polecam Panią Wiole, koloryzacja i strzyżenie zrobiona perfekcyjnie !!...
~Asia
-

dodano: 9 kwietnia 2026

Edyta - ocena Swietny salon fryzjerski. Pani Ela ma wielki talent do lokow. Nie spieszy...
~Edyta
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 8 kwietnia 2026

Iza - ocena Bardzo polecam ten salon! Przemiła obsługa i bardzo fajna luźna atmosfera....
~Iza
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 31 marca 2026

Anna - ocena Jestem bardzo z zabiegów w gabinecie. Pani Marlena to doskonały fachowiec. W...
~Anna
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 23 marca 2026

Amanda - ocena Balola w Sopocie to prawdziwy salon profesjonalistów! Świetna obsługa,...
~Amanda
-

dodano: 20 marca 2026

Krystyna - ocena Gorąco polecam salon Estetica, którego klientką jestem od wielu lat. Masaże...
~Krystyna
-

dodano: 19 marca 2026

Agnieszka - ocena Makijaż permanentny wykonany bardzo profesjonalnie efekt jest delikatny,...
~Agnieszka
-

Julia - ocena Jestem bardzo zadowolona z terapii trądzikowej, z której skorzystałam w tym...
~Julia
-

Anna - ocena Wykonałam makijaż permanentny ust u Pani Sylwii - piękny subtelny efekt -...
~Anna
-

dodano: 18 marca 2026

Hania - ocena Polecam Panią Kasię - jestem stała klientką od lat - zawsze wychodzę zadbana...
~Hania
-

Halina - ocena Perfekcyjny manicure od lat. Profesjonalnie, czysto i z dbałością o detale....
~Halina
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
7877

6613

wątków

do góry