Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Lidka W. już W.-B. - ocena Ewa to cudowna osoba, wkładająca całe serce w to co robi dobiera suknie do...
~Lidka W. już W.-B.
-

ostatnia odp. 11 godzin temu

dodano: 11 lutego 2026

Karolina - ocena Polecam serdecznie przesympatyczna Panią Ewę i przepiękne sukienki, które...
~Karolina
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 8 lutego 2026

Arleta - ocena Polecam z całego serca Salon Ewy !!! Projekty Ewy są przepiękne i dopasowane...
~Arleta
-

ostatnia odp. 3 dni temu

a - ocena Suknia przepiekna wygodna i bardzo dobrej jakości, Pani Ewa bardzo pomocna i...
~a
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Magda K - ocena Suknie wieczorowe Ewy zrobiły na mnie ogromne wrażenie są pełne klasy,...
~Magda K
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Karolina - ocena Serdecznie polecam każdej przyszłej Pannie Młodej ten salon sukien ślubnych!...
~Karolina
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 7 lutego 2026

Izabella - ocena Piękne dzieła, cudowna atmosfera i suknie szyte z pasją! Suknia ślubna od Ewa...
~Izabella
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Sandra - ocena Pozdrawiam z całego serca, to była wspaniała współpraca przy mojej wymarzonej...
~Sandra
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Paulina - ocena Miałam przyjemność szyć u tej niesamowitej osoby sukienkę wieczorową, dawno...
~Paulina
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Dominika - ocena Wyjątkowe miejsce. Bardzo duży wybór sukien ślubnych. Obsługa bardzo pomocna,...
~Dominika
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 29 stycznia 2026

Monika - ocena Polecam komis sukien ślubnych. Umowa jasna i klarowna. A sukienka sprzedana w...
~Monika
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 29 stycznia 2026

Gleb - ocena 5+ polecam ten salon bardzo duży wybór
~Gleb
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 14 listopada 2025

Joanna - ocena Profesjonalizm, klasa i cudowna atmosfera! Już po wejściu do salonu widać, że...
~Joanna
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 4 listopada 2025

Klaudia - ocena Polecam salon sukien Marry Me! Moja suknia zrobiła ogromne wrażenie na...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 16 czerwca 2025

Malwina - ocena Wyjatkowe miejsce. Ogromny wybor . Ceny bardzo atrakcyjne. Znalazlam...
~Malwina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 stycznia 2025

Sylwia - ocena Polecam salon sukni ślubnych. Czułam ,że jestem w pełni profesjonalnych...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 grudnia 2024

Krystyna - ocena Bardzo miła i pomocna obsługa w pięknym wnętrzu aż chce się wracać Polecam...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 grudnia 2024

Agata - ocena Serdecznie polecam komis sukien ślubnych. Zakupiłam tam suknię ślubną dla...
~Agata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 listopada 2024

Katarzyna - ocena Wizyta w salonie przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Barzo sympatyczna...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 listopada 2024

Dominika - ocena Suknia kupiona w pół godziny. Niesamowity wybór. Odwiedziłam kilka salonów,...
~Dominika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 listopada 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1037

894

wątków

do góry