Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Klaudia - ocena Polecam salon sukien Marry Me! Moja suknia zrobiła ogromne wrażenie na...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 16 czerwca 2025

Malwina - ocena Wyjatkowe miejsce. Ogromny wybor . Ceny bardzo atrakcyjne. Znalazlam...
~Malwina
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 17 stycznia 2025

Sylwia - ocena Polecam salon sukni ślubnych. Czułam ,że jestem w pełni profesjonalnych...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 5 grudnia 2024

Krystyna - ocena Bardzo miła i pomocna obsługa w pięknym wnętrzu aż chce się wracać Polecam...
~Krystyna
-

dodano: 5 grudnia 2024

Agata - ocena Serdecznie polecam komis sukien ślubnych. Zakupiłam tam suknię ślubną dla...
~Agata
-

dodano: 29 listopada 2024

Katarzyna - ocena Wizyta w salonie przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Barzo sympatyczna...
~Katarzyna
-

dodano: 28 listopada 2024

Dominika - ocena Suknia kupiona w pół godziny. Niesamowity wybór. Odwiedziłam kilka salonów,...
~Dominika
-

dodano: 28 listopada 2024

Martyna - ocena Suknia ślubna kupiona z komisu jak nowa. Bardzo fajna , panie dopasowały na...
~Martyna
-

dodano: 27 listopada 2024

Beata - ocena Piękne suknie. Bardzo miła obsługa. Polecam.
~Beata
-

dodano: 27 listopada 2024

Agata - ocena Historia o tym, jak 4 dni przed ślubem odmówiono mi wydania sukni ślubnej.W...
~Agata
-

dodano: 20 listopada 2024

Marylka - ocena Polecam z całego serca tu sie szyję cuda I pani mloda wychidzi zachwycona...
~Marylka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 września 2024

Mariola - ocena Polecam salon z całego serca Pani Ewa jest poprostu urocza i pani mloda czuje...
~Mariola
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 września 2024

Patrycja - ocena Naprawdę z całego serca mogę polecić ten salon. Jestem już po swoim weselu....
~Patrycja
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 lipca 2024

Dagmara - ocena Super! Miejsce na mapie Gdyńskich salonów warte odwiedzenia. Kupiłam tutaj...
~Dagmara
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 lipca 2024

Monika - ocena Super salon, jestem pod wrażeniem!
~Monika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 lipca 2024

Kasia - ocena Chciałam z całego serduszka polecić salon Ewy ! Dziewczyny uszyły dla mnie...
~Kasia
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 lipca 2024

Patrycja - ocena Zamawiałam sukienkę w salonie butterfly i jestem zachwycona Sukienka szyta...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 czerwca 2024

Patka - ocena Witam wszystkich! Chciałabym podzielic sie swoimi odczuciami o sukni i...
~Patka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 czerwca 2024

Agnieszka - ocena Cudowny salon! ️ suknia jest idealna taka jak ze snów. Dziękuję
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 czerwca 2024

Karolina - ocena Sukienka przeszła moje najśmielsze oczekiwania! Panie w 100% zrozumiały moja...
~Karolina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 maja 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1024

881

wątków

do góry