Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Leslaw - ocena Przy pomocy p.Jakuba przeprowadzono sprawnie i fachowo przegląd samochodu.
~Leslaw
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 7 października 2025

Norbert - ocena Zakup samochodu w tym salonie to totalba porażka ,przed odbiorem polecam...
~Norbert
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 29 września 2025

Mariusz - ocena Polecam salon Suzuki. Pani Iwona jest świetnym sprzedawcą. Kompetentna,...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 25 września 2025

Ewelina - ocena Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Polecam Pana Jacka Chrobak,...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 20 września 2025

Rafał - ocena Polecam serwis, wszystkie usterki konkretnie opisane, szybkie terminy i...
~Rafał
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 12 września 2025

J.K. - ocena Powiem coś innego, z innej beczki. Chciałbym zwrócić uwagę na mały, ale jakże...
~J.K.
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 10 września 2025

Beata - ocena Polecam !!!!!. Jest to moje drugie auto z salonu. Wszystko na najwyższym...
~Beata
-

Ewelina - ocena Z całego serca polecam salon samochodowy. Szczególnie mile wspominamy Panią...
~Ewelina
-

Iwona Bukowska - ocena Pani Iwona z motor centrum w Gdańsku- świetna, profesjonalna, uczciwa!
~Iwona Bukowska
-

Maciej - ocena Pełny profesjonalizm ,miła i bardzo pomocna obsługa salonu, godna polecenia...
~Maciej
-

Anna Mikulska - ocena Bardzo profesjonalny ,przemiły pan Łukasz Kołtonowski . Zakup auta przebiegl...
~Anna Mikulska
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 5 września 2025

Tomasz M - ocena Polecam Plichta Gdańsk , a w szczególności Pana Patryka Stemplewskiego -...
~Tomasz M
-

dodano: 2 września 2025

Ilona - ocena Bardzo polecam K&K Wojtanowicz, kupiłam tam swoje wymarzone auto. Doskonała...
~Ilona
-

dodano: 2 września 2025

Stały zadowolony klient - ocena Kupiłem Suzuki Vitara w Motor Centrum w lipcu 2025. Jest to już drugie auto...
~Stały zadowolony klient
-

dodano: 22 sierpnia 2025

Emilia - ocena Polecam serwis Skoda na ul. Grunwaldzkiej w Gdańsku, a szczególnie p.Jakuba...
~Emilia
-

dodano: 20 sierpnia 2025

Jan - ocena Jeśli ktoś chciałby kupić nowe Suzuki to, serdecznie polecam salon...
~Jan
-

dodano: 19 sierpnia 2025

Zbyszek - ocena Serwis Renault Zdunek Gdynia. Polecam Panią Wiolettę z działu serwisu....
~Zbyszek
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 4 sierpnia 2025

Maciej Kozdryk - ocena Pokaz niekompetencji. Najgorszy punkt sprzedaży i serwisu samochodów w jakim...
~Maciej Kozdryk
-

dodano: 22 lipca 2025

Adam - ocena W ubiegły piątek byłem oglądać używane auto w salonie Kia Plichta. Pan z...
~Adam
-

dodano: 20 lipca 2025

Mirosław - ocena Niedawno kupiłem samochód w salonie VW Plichta w Gdyni. Jestem bardzo...
~Mirosław
-

dodano: 18 lipca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2629

1865

wątków

do góry