Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jan - ocena Tragiczna obsługa klienta. Deklarują maksymalnie 4 tygodnie oczekiwania na...
~Jan
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 3 grudnia 2025

Małgosia - ocena Przyjechałam do serwisu w Zdunek z myślą o rutynowym przeglądzie, a okazało...
~Małgosia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 30 listopada 2025

Niezadowolony klient - ocena Najgorsi oszuści, z jakimi się spotkałem. Po zamówieniu samochodu zmienili mi...
~Niezadowolony klient
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 22 listopada 2025

Martyna - ocena Bardzo Polecam Salon :)
~Martyna
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 19 listopada 2025

AB - ocena Polecam Panią Paulinę. Czułam się zaopiekowana jak nigdzie dotąd. Poświęciła...
~AB
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 13 listopada 2025

Aleksandra - ocena Obsługa serwisu Hyundai bardzo profesjonalna, miła, kulturalna i godna...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 10 listopada 2025

Klient salonu Plichta Gdańsk używane na Marynarki Polskiej 92 - ocena Zakup samochodu w tym salonie Marynarki Polskiej okazał się dla mnie bardzo...
~Klient salonu Plichta Gdańsk uży
-

dodano: 10 listopada 2025

Bożena Kamma - ocena Właśnie skorzystałam z przeglądu serwisowego, podczas którego wykonano...
~Bożena Kamma
-

dodano: 30 października 2025

Kazimierz - ocena bardzo fachowa obsługa i profesjonalne podejście do klienta. Pan Jarek...
~Kazimierz
-

dodano: 17 października 2025

Łukasz Domański - ocena Profesjonalne podejście, bardzo dobry kontakt, elastyczność, bogata i...
~Łukasz Domański
-

dodano: 15 października 2025

Leslaw - ocena Przy pomocy p.Jakuba przeprowadzono sprawnie i fachowo przegląd samochodu.
~Leslaw
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 7 października 2025

Norbert - ocena Zakup samochodu w tym salonie to totalba porażka ,przed odbiorem polecam...
~Norbert
-

dodano: 29 września 2025

Mariusz - ocena Polecam salon Suzuki. Pani Iwona jest świetnym sprzedawcą. Kompetentna,...
~Mariusz
-

dodano: 25 września 2025

Ewelina - ocena Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Polecam Pana Jacka Chrobak,...
~Ewelina
-

dodano: 20 września 2025

Rafał - ocena Polecam serwis, wszystkie usterki konkretnie opisane, szybkie terminy i...
~Rafał
-

dodano: 12 września 2025

J.K. - ocena Powiem coś innego, z innej beczki. Chciałbym zwrócić uwagę na mały, ale jakże...
~J.K.
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 10 września 2025

Beata - ocena Polecam !!!!!. Jest to moje drugie auto z salonu. Wszystko na najwyższym...
~Beata
-

Ewelina - ocena Z całego serca polecam salon samochodowy. Szczególnie mile wspominamy Panią...
~Ewelina
-

Iwona Bukowska - ocena Pani Iwona z motor centrum w Gdańsku- świetna, profesjonalna, uczciwa!
~Iwona Bukowska
-

Maciej - ocena Pełny profesjonalizm ,miła i bardzo pomocna obsługa salonu, godna polecenia...
~Maciej
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2638

1874

wątków

do góry