Widok
Sam nie wiem...
Obsługa - bardzo dobra
Ochrona - BYCZEK (pełen profesjonalizm ;) Z każdym problemem mogliśmy do niego przyjść, szybka interwencja i po problemie ;) Moim zdaniem powinien pracować w lepszych lokalach ;) )
WĄSIK ( za dużo nie chodził na dół tylko obsługiwał szatnię więc nie mam zdania o nim)
Właścicielka - Poznaliśmy ją w dzień otwarcia i nie mamy dobrej opinii... opryskliwa ii nie grzeczna ale zawsze jest czas i szansa na zmianę charakteru ;)
Dj - Był całkiem OK
Ceny - stanowczo za wysokie...
Wystrój - całkiem fajny ale trochę za jasno.
Ludzie - Za dużo gejów i za mało młodych ludzi którzy by rozkręcili parkiet
Generalnie na pewno wrócimy do tego klubu, ale jak się zmienią selekcjonerzy i ceny nie zmaleją to będą pustki i klub upadnie.
Pozdrawiamy "Klubowicze"
Ochrona - BYCZEK (pełen profesjonalizm ;) Z każdym problemem mogliśmy do niego przyjść, szybka interwencja i po problemie ;) Moim zdaniem powinien pracować w lepszych lokalach ;) )
WĄSIK ( za dużo nie chodził na dół tylko obsługiwał szatnię więc nie mam zdania o nim)
Właścicielka - Poznaliśmy ją w dzień otwarcia i nie mamy dobrej opinii... opryskliwa ii nie grzeczna ale zawsze jest czas i szansa na zmianę charakteru ;)
Dj - Był całkiem OK
Ceny - stanowczo za wysokie...
Wystrój - całkiem fajny ale trochę za jasno.
Ludzie - Za dużo gejów i za mało młodych ludzi którzy by rozkręcili parkiet
Generalnie na pewno wrócimy do tego klubu, ale jak się zmienią selekcjonerzy i ceny nie zmaleją to będą pustki i klub upadnie.
Pozdrawiamy "Klubowicze"
Moja ocena
Willa Amazonka
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 6
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 4
4.2
* maksymalna ocena 6