Widok

Same ogłoszenia premium wykupione przez pseudo Januszy zatrudnienia

Dwadzieścia stron trzeba przelecieć w ogłoszeniach żeby dostać się do wybranej oferty pracy w moim przypadku operator i tak przebijam się kucharz oferta premium mechanik oferta premium itd itd stać ich żeby zapłacić 150 zł za promowanie ale żaden nie podaje zarobków a po za tym są to stare buraki wiecznie szukający f,,,jera na kajak opisani na go worku na 200 stron co jeszcze musi się stać żeby w końcu zaczęli płacić , kiedy zrozumieją ze zarabiać 2000 tyś to jak by wcale nie pracować i że tydzień pracy wynosi 40 godzin a nie tyle ile sobie wymyśli nasz Janusz zatrudnienia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Robią Reklame ewidentnie sobie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzeba korzystać z filtrów...
Potwierdzam, już sama jakość ogłoszeń o pracę pozostawia wiele do życzenia
Ogłoszenia są niekompletne, niedokładne i zawierają wymagania prawem zabronione
tak jakby przepisy od 10 lat sie nie zmieniły albo dawał je zupelny amator
tak czy siak nie buduje to dobrego wizerunku firmy :/

Jak masz "sortuj", to wybierz "od najnowszych" i wtedy premium nie ma znaczenia.
Trzeba sobie ułatwiać życie ;]

Bo Janusz biznesu okazuje się być nie takim Januszem skoro wywnioskował że taniej jest dodać premiowane ogłoszenie i wymieniać łosia co kilka m-cy niż te pieniądze zainwestować w dobrego pracownika.

Inne tematy z forum Praca

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

do góry