Widok

Samobójstwo po upokorzeniu w szkole

Opinie do artykułu: Samobójstwo po upokorzeniu w szkole.

Małoletni zwyrodnialcy rozebrali w szkole swoją koleżankę i na oczach klasy molestowali ją seksualnie. Całe zdarzenia sfilmowali telefonem komórkowym. Upokorzona przez nich 14-latka popełniła samobójstwo - tę szokującą historię opisał dziś Dziennik Bałtycki.

Do tragedii, jaka spotkała Anię z Gimnazjum nr 2 w Gdańsku doprowadziła m.in. jej... popularność. - Ania odrzuciła we wrześniu względy jednego z chłopaków. On postanowił się zemścić - tłumaczą zszokowane koleżanki ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

DO PIERDLA Z NIMI!!!!!!!!

SKORO W TAK MŁODYM WIEKU CI CHŁOPCY DOPUŚCILI SIĘ TAKICH CZYNÓW TO AZ STRACH SIE BAC CO Z NICH ZA PARĘ LAT BĘDZIE!!!!!!!!! niech zamkna ich w wiezieniu!!! chorzy psychicznie są!!!!! normalny człowiek by tak nie zrobił!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Konoały

ci zboczeni debil powini zawisnąć a nie ona

zgroza

skąd wzieło się tyle okrócieństwa. czemu nikt nie zareagował???

hipokrytów i bandytow banda

A Co Was naprawde to K...A Wszystko obchodzi ???

Co zrobiliscie , zeby zniesc przymus wojskowy, Palanty .?

A ile poznaliscie przypadkow rocznie ze wypadki na posterunku ten i tamten sobie w głowe strzelał

To obejrzyjcie samowolke to jest zywcem sytuacja z dreczenia ludzi w ten sposob .

Nie ma znaczenia ile lat ma czlowiek . dzieje sie to za wasza podkreslam Waszą zgoda . Ciebie i Ciebie cdo to czytasz teraz

Czy walczycie ze zjawiskiem jako takim ? raczej watpie wszyscy uszka po sobie i byleby było lepiej Wam

"To już lepiej na 9 miesięcy do wojska iść niż się 10 lat za granicą ukrywać :)"

Zbieracie własne zniwo dlatego , ze przez latka zyjecie spokojnie z wlasnym samochodzikiem mieszkankiem itp kiedy Oni ciagle odchodzą.

Nie ma sie co dziwic dziewczynie,,
Tylko pozostaje pytanie :

Kto zostanie gdy ty odejdziesz .

Lancuch zdrodni jest waszym łancuchem spoleczenstwo szczurków .
pijcie ten kvas . Albo czasem cos zróbcie zeby pokazac , ze chcecie zyc inaczej .

I unoszenie sie "bandytyzmem z czarnym bmw w tle" nikogo tu nie rozgrzesza .

Powiedziec sobie w twarz : Jestesmy beznadziejni - to nasza porazka jako ludzi .. i wyciagnac wnioski .

20minut. JEDEN, DWA, TRZY, CZTERY....

Gdyby rodzice Ani staneli teraz w towarzystwie uczniów z klasy 2F i zapytali każdego z nich co robił przez całe 20 minut gdy się to działo. Ciekawe co by powiedzieli? Niezauwżyliśmy? Krzyczeliśmy? Jakoś do pokoju dyrektora nie było po drodze?
A teraz zapytajmy się samych siebie ile razy nie zrobiliśmy nic gdy widzieliśmy coś.
Inna sprawa, że młodzi zwyrodnialcy będą żyć słodko i bezpiecznie tylko musi minąć trochę czasu. Sprawa musi pszebrzmieć. My zapomnimy o tym aż znów coś gdzieś się wydarzy. Pogadamy sobie na forum. Wymienimy słowa wspólnej nienawiści.
Pisałem już rano na temat tej sprawy i szczeże. Byłem tak wkużony iż tych zwyrodnialców uarzałem za czszęściaży. Czszęściaży, że ich nie znam. Bo gdybym miał ich pod rękom uh...
No ale teraz niestety NIC im się nie stanie. Są bezpieczni pod skrzydłami liberalnego prawa.
ZASTANÓWCIE SIĘ co dzieje się teraz bo ta sprawa nie jest odosobniona.

bEDE WALCZYLA O TO ZEBY DYR

oraz nauczycielke ktora miala wazniejsze rzeczy do roboty niz prowadzenie lekcji zwolnic, a tych wykolejonych gowniarzy mam nadzieje czeka kara i wy rowniez walczcie o to, aby ich tatusiowie w tym momencie nie mieli nic do powiedzenia, bo to te scierwa tatuskowie, ktory na dziwki chodza a nie zajmuja sie wychowywaniem swoich synow sa najbardziej winni calej sytuacji

jakieś rozwiązanie

1. Klasę należy rozwiązać a uczniów umieścić każdego w innej szkole
2. Pani wiceprezydent skompromitowała się do kwadratu "burza hormonów" kto zniej zrobił wiceprezydenta ta pani powinna zostać odizolowana od społeczeństwa ktoś taki jest decydentem
3. no cóż kilku nauczycieli z tej szkoły powinno mieć sądowy zakaz zbliżania się do placówek oświatowych
4. czy widzieliście wypowiedzi tatusiów tych zwyrodnialców? wcalesię nie dziwię że to zrobili mając takich rodziców dobrze że nie biegają z nożami

.........

Czytam te wypowiedzi i widze jakby teraz sie wszyscy obudzili ze przemoc istnieje w szkole. Mam 25 lat wiec szkole podstawowa skonczyla juz dawno. Ale to co tam przezylam niestety pamietam do dzisiaj. I to odbilo sie na moim zyciu w szkole sredniej a pozniej na studiach.
Ja tez bylam ofiara w mojej klasie. Dlaczego/?? Bo byla bardzo dobra uczennica i nie umialam sie bronic. Bylo mnostwych incyndentow. Jednego dnia chcieli mnie pobic. Po szkole uciekalam, ludzie na ulicy pomogli mi uciec i wrocic spokojnie do domu. Cala klasa wyzszla ze szkoly aby popatrzyc jak chlopacy mnie szukaja i biegaja za mna.
To bylo 12 lat temu!! I juz wtedy interwencje w szkole przez moich rodzicow nic niepomogly. Oczywiscie pani wychowawczyni mowila ze ja przesadzam a chlopcy w klasie sie tak zachowuja bo to taki trudny wiek.
I co sie dziwic tej tragedi. Ten problem w szkolach narastach od wielu wielu lat. A dyrektorzy tylko mowia ze w ich szkolach ten problem niedotyczy. To jest paranoja...

brak mi słow jedyne co przychodzi mi do glowy to to,ze zawsze uważałąm ze za dużo seksu w tv, gazetach itp...mam 13 letniego syna i hormony mu walą na głowe.....hamuje go jak mogę jestem zwolenniczką bezstresowego wychowania i wychowuje swoje dzieci bezstresowo- bezstresowo dla siebie czyli wina= kara. Był taki okres w zyciu mojego syna że co chwile był karany ......teraz z byle pierdołą przychodzi do mnie, jak kolega powie brzydko o koleżance, jak mu się jakaś dziewczyna podoba itp dużo rozmawiamy i nigdy, NIGDY nie brakuje mi czasu na rozmowe z nim

A rodzicom Ani mogę tylko powiedzieć,że bardzo im współczuje i rozumiem ich bol ( stracilam 16 letniego syna potrącił go samochód ) wiem co znaczy stracic dziecko

sprawiedliwosc

moze sie wybierzemy do ich domów?

rewanż

Teraz trzeba zrobić na odwrót i tych gnojów rozebrać, nagrać, dać do internetu a potem zrobić z nimi porządek!!

to teraz idz ich zabij, jak zapowiadales

to chamstwo

chciałabym się dowiedzieć, co takiego miała do roboty nauczycielka, której nie było na lekcji, przecież za to jej płacą, żeby prowadziła lekcje a nie załatwiała swoich prywatnych spraw, za to grozi kara!!! a druga sprawa- dlaczego ci zwyrodnialcy mają być potraktowani w sądzie jak dzieci? uważam że za coś takiego powinni być sądzeni jak dorośli

takich gnojków to tylko pozabilac!

nie wierze w to, ze nie chciały pomuc tej dziewczynie! gdyby im naprawde na tym zależało to długo by z tym nie zwlekali i odrazu pomogli! największa wine ponosi za to cała klasa a nie nauczyciel ktory akurat wyszedł na apel! bo to nie jego wina- w kazdej innej klasie moglo sie to zdazyc! ja sama chodzilam do gimnazjum nr 2 i bardzo dobrze wspominam lata tam spedzone! nigdy w zyciu bym nie powiedziala, ze sie tam takie cos wydarzy tym bardziej ze to w miare pozadna szkola z dosyc srogimi i dbajacymi o uczniow nauczycielami!!! mam nadzieje ze tych gnojów smierdzacych pozamykaja w cholere!!!! sama zastanawiam sie czy przypadkiem nie pujsc pod ta szkole i nie nawrzucac tej klasie zeby nie udawali smutnych i rzalujacych tego co sie stalo bo oni tak samo brali w tym udzial jak i tamci zwyrodnialcy!ja bym w zyciu nie pozwolila zeby na moich oczach takie cos sie wydarzylo chodzbym miala przeciwstawic sie calej klasie! uczniom klasy 2F nalezy sie pozadna kara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SPRAWIEDLIWOść

MOżE KTOś KTO CHCE ZE MNą "POROZMAWIAć" NA WłASNą RęKę Z TYMI ZWYRODNIALCAMI PISZCIE

Nie mogę w to uwierzyć jak coś tak okropnego mogło się stać!!! Uczniowie tej klasy mogą czuć sie winni całemu zajściu! To oni moim zdaniem ponosza odpowiedzialność! Dlaczego nikt nie pobiegł po nauczyciela?! Właśnie oglądałam wiadomości. Jeden z rodziców podejrzanych powiedział ze jego syn taki żart sobie zrobił! Człowieku zastanów się co mówisz! żart? Ja dziękuje za takie żarty.

to na to ida nasze podatki???

postawa szkoły i kuratorium jest skandaliczna
chory jest system
jestem za wylaniem połowy "pedagogów od 7 boleści" na zbite ryje
jestem za zniesieniem obowiązku nauki powyżej 4 klasy
ktoś kto i tak znajdzie sie w pudle czy na ulicy nie musi wiedzieć kim był mickiewicz albo jak sie oblicza ułamki, dziś tez nie potrafia cvzytac i pisac mimo "obowiązku"
odciążyłoby to budżet państwa a reszcie nauczycieli tym nadającym sie do zawodu płacić jak ministrom!!
na razie jest selskcja negatywna
popieram reformy giertycha
i tak za mało, ja wprowadziłbym w szkołach "kozy" i lanie linijką po łapskach, a także "wilczxe bilety"
za PRL nie było takiego zwyrodnialstwa!!

rodzice współwinni

Po wypowiedzi ojców tych chłopców (fakty w TVN) myślę że i oni powinni za to odpowiadać - ich ocena sytacji jest po prostu wstrząsająca
do góry