Widok

Samobójstwo po upokorzeniu w szkole

Opinie do artykułu: Samobójstwo po upokorzeniu w szkole.

Małoletni zwyrodnialcy rozebrali w szkole swoją koleżankę i na oczach klasy molestowali ją seksualnie. Całe zdarzenia sfilmowali telefonem komórkowym. Upokorzona przez nich 14-latka popełniła samobójstwo - tę szokującą historię opisał dziś Dziennik Bałtycki.

Do tragedii, jaka spotkała Anię z Gimnazjum nr 2 w Gdańsku doprowadziła m.in. jej... popularność. - Ania odrzuciła we wrześniu względy jednego z chłopaków. On postanowił się zemścić - tłumaczą zszokowane koleżanki ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

do zalamany

popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie te gnoje za parę lat zostana posłami, radnymi itp. Patologia idzie "z góry"

SAMOSAD

samosad

nie do pomyślenia

z tego co wiadomo nauczycielka wyszla z klasy na 20 minut i jak przyszla nie skumala sie iz niema dziewczynki w klasie no szok chlopaki mam nadzieje ze będą do końca życia ponosili karę!!!! gdzie klasa byla co sie przyglądala poprostu nie ma slów

PAMIĘTAJ RODZICU ŻE TO TY ODPOWIADASZ Z A WYCHOWANIE SWY POCIECH

Jestem w szoku po wypowiedzi jednego z ojców tych "zboczeńców"-"że to wina nauczycieli...". A ja mam pytamie gdzie są rodzice jak trzeba wychować dzieci i to trudne dzieci?Gratuluje Rodzicom tych zdemoralizowanych dzieci oraz MARNYCH SUKCESÓW W WYCHOWANIU SWYCH niewinnych pociech-ich zdaniem.

[*]

to straszne co spotkało Anie..:(
nie wytrzymała tej presji..
a Ci ktorzy to zrobili niech gnija w poprawczakach a pozniej w wiezieniu..
bo jak mozna potraktowac tak człowieka..
w głowie sie nie miesci jak mozna byc tak podłym i okropnym...
Aniu mimo ze Cie nie znałam , modle sie by tam w niebie bylo dla Ciebie jak najlepiej...

...

tym samym sposobem ich upokorzyć !!
samosąd i tak im nic pewnie nie zrobią !!

Potwory

i pomyslec ze znam te osoby i szkołe.

Bólu tego nikt nie zrozumie[*]

To co sie stało jest jakimś koszmarem..samobojstwo jest najgorsza zecza jaką człowiek moze zrobic..zdajecie sobie sprawę jaka ona mósiała byc zdesperowana?zeby sie odwazyć na twn krok??co to zmieni te świnie beda na wolności..czy w zamknięciu..ale żyja..Ani życia już nikt nie zwróci...co to za sprwiedliwość..skrzywdzić i co?/zycie leci dalej...wyjdą na wolność..będą zyli dalej..gdzie są ich rodzice?co to musi być za patologia?wsłczóje rodzicom co za wstyd.. ..."Bólu rodziców Ani nikt nie zrozumie..ten ból jest tak wielki i nie przezwyciężony.."

panorama TV

W dzisiejszej panoramie usłyszałem ,że uczniowie/"obserwatorzy"/ zostali objęci opieką psychologa pomagającego im w tak trudnej dla nich sytuacji, - to myślałem ,że szlak mnie trafi. Mam dwie córki ,już trochę ,a może dużo starsze ,ale jestem na sto procent pewnien ,że w takiej sytuacji na pewno by zareagowały.
Tych czterech bandytów należy ukarać jak dorosłych ,choć może to nie zwróci życia ANI , ale może ustrzec przed nimi inne słabsze osoby, a pozostałych współwinnych wysłać do tak chętnie napiętnowanych szkół o zaostrzonym rygorze, proponowanych przez Giertycha/nie kocham go , ale chyba ma rację/zne . Wyrazy współczucia rodzicom Ani.

do iwa

przecholowali z wyglupem? uwazasz za wyglup zdarcie ubrania i probe gwaltu. i kamerowanie tego komorka? to jest wyglup? skad ty pochodzisz?

Śmiechu warte.

Klasa nie pomogła Ani, kiedy ich potrzebowała..

Bali się ??

Tak to jest, że teraz każdy martwi się tylko o swoją dupe.

Są więc współwinni zbrodni.

Nie powinni przychodzić na pogrzeb.

Niby z jakiej paki ??

Teraz jest już za późno.

I w*******abym ich wszystkich ze szkoły na zbity pysk.

jeszcze cos

oni za pogrzebie bez zartow przeciesz oni sa wspol winni i gdyby przyszli na pogrzeb to byla kompletna kpina z niej i zniewaga dla rodzny !!!!!!!

-rodzic, tzw tatus jednego z nieletnich sprawcow-

Po wypowiedzi tatusia w disiejszych ``Wiadomosciach´´kazdy myslacy czlowiek nawet nie musi sie wielce nadwyrezac by zrozumiec podloze socjalne/rodzinne tego konkretnego,jak i zapewne reszty tych mlodych bydlaczkow.Juz po wygladzie,mimice i inteligentnej wypowiedzi pana Tatusia,ja osobiscie wiem wszystko.Z drugiej strony jak musiala wygladac sytuacja w zapleczu domowym Ani???Dziewczyna nie dzielaca sie nawet w najmniejszym stopniu swoimi przezyciami z rodzicami ani ze starszym bratem,nie ufajaca nikomu(gdyz poprostu i zapewnne nikt jej zaufania do tej pory nie zdobyl-pomijajac przyglupawe pseudo-kolezanki-ktore sie rowniez dobze jej kosztem,od dluzszego czasu bawily)pozostawiona sama sobie i swoim desperackim myslom, mogla logiczna koleja zeczy zrobic tylko to co zrobila.

pogrzeb jest w piatek w kielpinie jak ktos tu pisal o ile sie nie myle.

nie wyobrazam sobie by badycka klasa, ktora jest WINNA jej smierci BEZPOSREDNIO miala byc na jej pogrzebie.

jak mozna klase zwyrodnialych i znieczulonych drani zaprowadzic nad grob ofiary.

to jest jak napluc Ani w twarz po smierci.

to wasze zmiany

nieee to pokolenie JPII

BANDYCKA 2 F

Nie ważcie się WY BANDYCI z 2 F przychodzić na pogrzeb Ani - to WY swoją bezdusznością ODPOWIADACIE za tę JEJ śmierć. Jak się czuje ksiądz w tej klasie MORDERCÓW, który ICH uczy religii i co chciałby powiedzieć nad JEJ grobem, a może potępi biedne dziecko, że targneło sie na własne życie ?..., Jak myślicie ? Będziecie żyć z tym piętnem, a Wasze nazwiska CAŁEJ 2 F niech będą dla innych przestrogą, że z MORDERCAMI nie ma żartów

Dokładnie nie dopuścić tej klasy na pogrzeb !!!!!!!!!!

To by była nie tylko kpina, co w ogóle totalny brak szacunku dla niej !!

Jakim prawem klasa 2F, czyli ta, ktora jest winna smierci Ani ma byc na pogrzebie? to jest totalne chamstwo!

Moze chca pokazac tym gowniarzom co zrobili, ale... Ania by sobie tych palantow nie zyczyla nad grobem!

NA POGRZEBIE POWINNE BYC INNE KLASY, ALE NIE KLASA 2F!

CALA TA KLASA TO SMIERDZIELE KTORZY MAJA JEJ ZYCIE NA SUMIENIU!

BEDZIECIE Z TYM ZYLI DO SMIERCI I SIE NIE USPRAWIEDLIWICIE.

zwyrodnialcy

Krotki cytat z artykułu na wyborczej http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3703376.html

"Zebrane pod szkołą opinie kolegów i koleżanek z klasy Ani:

- Kolesie chcieli się popisać przed pozostałymi. To niezła beka tak obmacać dziewczynę. Chcieli pokazać, że są z****iści."

CZY ZDAJECIE SOBIE SPRAWE DO JAKIEGO STOPNIA DZIECIAKI SA ZEPSUTE???? Dla nich to "NIEZLA BEKA!"
do góry